Koronavirustilanteen vaikutukset SaunaOnlinen toimintaan

Tälle sivulle päivitämme tietoa koronavirustilanteen vaikutuksista SaunaOnlinen toimintaan. Päivitetty viimeksi 23.9.2020.

Paluu normaalimpiin aikoihin on alkanut ja valtaosa SaunaOnlinen kautta varattavista tilaisuuksista voidaan tällä hetkellä järjestää normaalisti, yleisiä varotoimenpiteitä noudattaen.


Mikä on tällä hetkellä sallittua ja mikä ei?


  • Aluehallintoviraston määräysten mukaan kaikki alle 50 hengen tilaisuudet ovat sallittuja
  • Myös yli 50 hengen tilaisuudet ovat sallittuja edellyttäen, että järjestelyissä noudatetaan Aluehallintoviraston ohjetta

Millaisia varotoimenpiteitä SaunaOnline tai tilat ovat tehneet?


Palvelussa olevia tiloja on ohjeistettu tehostettuun siivoamiseen jokaisen varauksen jälkeen. Olemme laatineet yhdessä SSTL Puhtausala ry:n ja Sauna From Finland ry:n kanssa siivousohjeet epidemia-ajalle. Ohjeet on jaettu kaikille sauna- ja kokoustiloille. Ohjeistus on suunniteltu nimenomaan virusepidemiatilanteeseen ja esimerkiksi suositellut puhdistusaineet tehoavat tutkitusti koronavirukseen.

SaunaOnlinen kautta varattavat tilat ovat aina yksityisiä, joten ulkopuoliset henkilöt eivät aiheuta tilaisuuteenne minkäänlaisia riskejä.

Jokainen tilaisuuteesi osallistuva henkilö voi omalla toiminnallaan varmistaa muiden turvallisuuden. Tätä varten olemme laatineet SSTL Puhtausala ry:n ja Sauna From Finland ry:n kanssa Saunojan muistilistan, jonka jakamista suosittelemme kaikille tilaisuutesi osallistujille etukäteen.


Jo tehtyjen varauksien peruuttaminen


Mikäli joudutte perumaan aiemmin tehdyn varauksen koronavirusrajoitusten vuoksi, pyydämme olemaan yhteydessä varausvahvistuksessa mainittuun yhteyshenkilöön. Lähtökohtaisesti kaikki varaukset voidaan siirtää tai perua kuluitta, mikäli peruuntuminen johtuu viranomaisten asettamista rajoituksista.


Uskaltaako nyt tehdä varauksen lähikuukausille tai loppuvuodelle, kun emme tiedä miten pitkään koronavirustilanne jatkuu tai jos loppuvuonna tulee toinen aalto?


SaunaOnlinen yleinen koronatakuu: Mikäli varauksenne joudutaan perumaan viranomaisten asettamien pakottavien määräysten vuoksi, varaus siirretään tai perutaan kuluitta (perumisen kohdalla verkossa maksettu varaus palautetaan täysimääräisesti). Koronatakuu on voimassa kaikkiin verkossa maksettuihin tilaisuuksiin 31.12.2021 saakka.

Lisäksi mikäli haluatte ylimääräistä joustoa ja turvaa epävarmaan tilanteeseen, suosittelemme Peruutus- ja muutosturvan ottamista varaukseen. Tällöin teillä on oikeus peruuttaa tai siirtää varaus ehtojen mukaisesti mistä tahansa syystä. Peruutus- ja muutosturva on saatavilla kaikkiin palvelussa oleviin tiloihin.