SaunaOnline Taloyhtiö
 

Koronavirustilanteen vaikutukset SaunaOnlinen toimintaan

Tälle sivulle päivitämme tietoa koronavirustilanteen vaikutuksista SaunaOnlinen toimintaan. Päivitetty viimeksi 31.12.2021.

Valtaosa SaunaOnlinen kautta varattavista yksityistilaisuuksista voidaan tällä hetkellä järjestää yleisiä varotoimenpiteitä noudattaen.


Mikä on tällä hetkellä sallittua ja mikä ei?


  • Yksityistilaisuuksien (esim. tiimipäivät, saunaillat, yksityiset juhlat, perhejuhlat) järjestämiseen ei tällä hetkellä liity viranomaisten asettamia rajoitteita. Suosittelemme luonnollisesti yksityistilaisuuksien järjestäjille tilaisuuksien vastuullista järjestämistä ja yleisten varotoimenpiteiden noudattamista.
  • Yleisötilaisuuksien ja julkisten kokoontumisten osalta on voimassa aluekohtaisia ohjeistuksia ja rajoituksia. Ajantasaiset tiedot voit tarkistaa Aluehallintoviraston verkkosivuilta.

Millaisia varotoimenpiteitä SaunaOnline tai tilat ovat tehneet?


Palvelussa olevia tiloja on ohjeistettu tehostettuun siivoamiseen jokaisen varauksen jälkeen. Olemme laatineet yhdessä SSTL Puhtausala ry:n ja Sauna From Finland ry:n kanssa siivousohjeet epidemia-ajalle. Ohjeet on jaettu kaikille sauna- ja kokoustiloille. Ohjeistus on suunniteltu nimenomaan virusepidemiatilanteeseen ja esimerkiksi suositellut puhdistusaineet tehoavat tutkitusti koronavirukseen.

SaunaOnlinen kautta varattavat tilat ovat aina yksityisiä, joten ulkopuoliset henkilöt eivät aiheuta tilaisuuteenne minkäänlaisia riskejä.

Jokainen tilaisuuteesi osallistuva henkilö voi omalla toiminnallaan varmistaa muiden turvallisuuden. Tätä varten olemme laatineet SSTL Puhtausala ry:n ja Sauna From Finland ry:n kanssa Saunojan muistilistan, jonka jakamista suosittelemme kaikille tilaisuutesi osallistujille etukäteen.


Jo tehtyjen varauksien peruuttaminen


Mikäli joudutte perumaan aiemmin tehdyn varauksen koronavirusrajoitusten vuoksi, pyydämme olemaan yhteydessä varausvahvistuksessa mainittuun yhteyshenkilöön. Lähtökohtaisesti kaikki varaukset voidaan siirtää tai perua kuluitta, mikäli peruuntuminen johtuu viranomaisten asettamista rajoituksista.


Uskaltaako nyt tehdä varauksen lähikuukausille, kun emme tiedä miten pitkään koronavirustilanne jatkuu tai jos tilaisuuksien järjestämiseen tulee viranomaisten asettamia rajoitteita?


SaunaOnlinen yleinen koronatakuu: Mikäli varauksenne joudutaan perumaan viranomaisten asettamien pakottavien määräysten vuoksi, varaus siirretään tai perutaan kuluitta (perumisen kohdalla verkossa maksettu varaus palautetaan täysimääräisesti). Koronatakuu on voimassa kaikkiin verkossa maksettuihin tilaisuuksiin 31.12.2022 saakka.

Lisäksi mikäli haluatte ylimääräistä joustoa ja turvaa epävarmaan tilanteeseen, suosittelemme Peruutus- ja muutosturvan ottamista varaukseen. Tällöin teillä on oikeus peruuttaa tai siirtää varaus ehtojen mukaisesti mistä tahansa syystä. Peruutus- ja muutosturva on saatavilla kaikkiin palvelussa oleviin tiloihin.