SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Peruutus- ja muutosturva

SaunaOnlinen normaalien varausehtojen mukaan varaus on sitova ja sillä ei ole peruutusoikeutta. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme edullisimmat mahdolliset hinnat. Useimmille asiakkaille tämä ehto on soveltuu hyvin, koska sauna-, kokous- tai juhlatila varataan usein tapahtumaan, jota suunnitellaan useita kuukausia etukäteen ja tapahtuman toteutuminen ei ole kiinni yksittäisten henkilöiden osallistumisesta. Tapahtuman peruuntumisriski on tällöin lähes olematon.

Tämä lisäksi on kuitenkin myös tilanteita, joissa tapahtuman toteutumiseen tai ajankohtaan voi liittyä epävarmuutta tai ei muusta syystä haluta vielä tehdä lopullista valintaa tilan osalta. Koska suositut tilat ja ajankohdat kuitenkin varataan usein kuukausia tai vähintään viikkoja etukäteen, ei tilan varaamisen jättäminen viime hetkeen ole kuitenkaan järkevää.

Tähän tarpeeseen SaunaOnline tarjoaa peruutus- ja muutosturvaa, jonka ottamalla varauksen voi peruuttaa tai siirtää ehtojen mukaisesti. Peruutus- ja muutosturva on tällä hetkellä saatavilla kaikkiin palvelussa oleviin tiloihin. Peruutus- ja muutosturvan saatavuuden ja hinnan näet varausprosessin yhteydessä. Mikäli tilaan on saatavilla peruutus- ja muutosturva, tätä hintavaihtoehtoa tarjotaan varausprosessin yhteydessä. Peruutus- ja muutosturvan hinta vaihtelee tilakohtaisesti. Huomioithan kuitenkin, että peruutus- ja muutosturvaa ei ole saatavilla, mikäli olet tekemässä varausta alle 3 viikon päähän.

Peruutus- ja muutosturva lisätään varauksen hintaan, eli edullisin vaihtoehto on aina ottaa varaus ilman peruutusoikeutta. Jos tilanteeseen kuitenkin liittyy epävarmuutta, peruutus- ja muutosturva on järkevä valinta ja tuo myös mielenrauhaa. Peruutustilanteessa asiakkaalle palautetaan varausmaksu, kun peruutus on tehty ehtojen mukaisesti. Lisäksi asiakkaalla on mahdollisuus siirtää varauksen ajankohtaa.

Peruutus- ja muutosturva edellyttää aina verkkomaksua. Mikäli varaus maksetaan perinteisellä laskulla (yritysasiakkaat), peruutus- ja muutosturva maksetaan erikseen verkkomaksuna varsinaisen tilavarauksen jälkeen 24 tunnin sisällä alkuperäisestä varauksesta.Peruutus- ja muutosturvan ehdot 13.10.2019 alkaen:


1. Peruutus- ja muutosturva on lisämaksullinen palvelu, jonka toimittaa SaunaOnline (Nordic Online Reservations Group Oy).

2. Peruutus- ja muutosturva on saatavilla vain osaan varauskohteista. Jos varaukseen on otettu peruutus- ja muutosturva, asiakkaalle hyvitetään peruutustilanteessa varauksen arvo, josta on vähennetty peruutus- ja muutosturvan hinta. Varauksen arvo koostuu tilavuokrasta ja mahdollisista lisäpalveluista. Mikäli kyseessä on verkossa maksettu varaus, asiakkaalle tehdään maksun palautus. Mikäli kyseessä on laskutettava varaus, asiakkaalle laaditaan hyvityslasku ja tarvittaessa maksun palautus.

3. Peruutus- ja muutosturva antaa lisäksi asiakkaalle oikeuden siirtää varauksen ajankohtaa saman varauskohteen sisällä. Mikäli siirto tehdään päivälle, jonka hinta on korkeampi kuin alkuperäisessä varauksessa, asiakkaalta veloitetaan alkuperäisen hinnan ja uuden päivän hinnan erotus. Peruutus- ja muutosturva ei ole voimassa enää alkuperäisen varauksen korvaavassa varauksessa.

4. Peruutus- ja muutosturva täytyy käyttää viimeistään kolmea (3) viikkoa ennen varausajankohtaa. Jos varaus on tehty 2-4 viikkoa ennen tilaisuuden ajankohtaa, peruutus- ja muutosturva on kuitenkin voimassa aina vähintään 7 vuorokautta varaushetkestä. Peruutus- ja muutosturvaa ei ole saatavilla varauksiin, jotka tehdään alle 2 viikon päähän. Varauskohtainen voimassaolopäivä on mainittu myös peruutus- ja muutosturvan vahvistusviestissä. Mikäli kyseessä on varauksen siirto, uusi päivä voidaan ilmoittaa myös myöhempänä ajankohtana. Siirtotilanteessakin asiakkaan kuitenkin tulee ilmoittaa näissä ehdoissa mainittujen aikarajojen puitteissa, että alkuperäinen varaus perutaan/siirretään.

5. Peruutus- ja muutosturva edellyttää aina verkkomaksua. Mikäli varaus maksetaan perinteisellä laskulla (saatavilla esim. yritysasiakkaille tietyissä kohteissa), peruutus- ja muutosturva maksetaan erikseen verkkomaksuna varsinaisen tilavarauksen jälkeen viimeistään 24 tunnin sisällä alkuperäisestä varauksesta. Maksamaton peruutus- ja muutosturva raukeaa 24 tunnin jälkeen alkuperäisestä varauksesta. Tämä ei kuitenkaan koske Jousto-laskua tai osamaksuvaihtoehtoja, joissa myös peruutus- ja muutosturvan laskuttaa rahoitusyhtiö.

6. Peruutus- tai muutostilanteessa asiakkaan tulee olla yhteydessä SaunaOnlinen asiakaspalveluun varauksen perumiseksi tai siirtämiseksi. Asiakaspalvelun yhteystiedot ovat saatavilla osoitteessa https://saunaonline.fi/asiakaspalvelu/

7. Nämä ehdot on päivitetty 13.10.2019. SaunaOnlinella on oikeus muuttaa peruutus- ja muutosturvan ehtoja. Ehtoja ei voida kuitenkaan muuttaa takautuvasti koskemaan jo otettuja peruutus- ja muutosturvia.