SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

HSM - H7 Top Floor

HÄMEENKADUN YLLÄ!

Ylimmässä kerroksessa sijaitseva, suurella kattoterassilla varustettu saunatila tarjoaa löylyt 10-30 hengelle. Saunatilassa on tyylillä sisustettu lounge muhkeine istuinryhmineen. 

Lisänä erillinen 15-20 henkilön kokoustila. Saunan lauteet lukeutuvat kaupungin laajimpiin, eli isompikaan joukkue ei jää kylmäksi!

Saunatilan takka ei valitettavasti ole käytössä.

Oleskelutilat ja saunatila ovat esteettömiä. Terassille kaksi porrasta.

RUOKAILU JA CATERING
Tarjoamme myös catering-palvelut, ruokalista löytyy osoitteesta www.lihapullakeisari.fi. Toteutamme myös sinun toiveesi. Minimitoimitus 10 hlö.

MUUT LISÄPALVELUT
Voitte halutessanne tilata online-varauksen yhteydessä mm. pyyhkeet, varaukseen lisätunteja sekä ruoat.

RAJOITUKSET SEKÄ SUOSITUKSET
Saunatilat ovat vuokrattavissa normaalisti, mutta asiakkaan tulee sitoutua ja noudattaa vallitsevia mahdollisia rajoituksia sekä suosituksia. Lisätietoa päivitettyyn tilanteeseen täältä>

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
Säästä aikaa ja vaivaa. Tilaa pyyhkeet saunojille valmiiksi.
5,00 €/kpl
Saunontalisä päiväkokoukseen (klo 8-17 välillä)
Kokousvuoroon klo 8-17 välillä ei sisälly oletuksena saunan käyttö. Valitse lisäpalveluna tarvittaessa. Iltavuoroon klo 17 alkaen saunan käyttöoikeus sisältyy automaattisesti.
34,99 €/kpl
Lisätunnit klo 01-03
Voit valita 1 tai 2 lisätuntia tilaisuuteesi.
50,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakkaidemme huomioitavaksi:
Saunatilat ovat vuokrattavissa tällä hetkellä normaalisti, mutta asiakkaan tulee sitoutua ja noudattaa vallitsevia mahdollisia rajoituksia sekä suosituksia. Lisätietoa päivitettyyn tilanteeseen osoitteessa: https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/Koronavirus_COVID19/Pirkanmaan_koronavirustilanne_ja_suositukset


1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista ja/tai muista lisäpalveluista on sovittava etukäteen tilan omistajan (HSM Saunat) kanssa ja niistä veloitetaan erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

2. MAKSUEHDOT
Yksityishenkilöiltä edellytetään varauksen maksamista ennakkoon verkkomaksuna, luottokortilla tai ulkopuolisen rahoitusyhtiön kautta. Tilaisuus tulee olla maksettuna 100% ennen tilaisuuden alkua. Yrityksille myös laskutus. Laskutuslisä 10 €/lasku sis. alv 24%.

Kaupantekohetkeksi katsotaan varausvahvistuksen päivämäärä.

3. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja (HSM Saunat) voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muutoin korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen alle 14 vrk tilaisuuden ajankohdasta, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.  14vrk ennen tilauksen ajankohtaa perutuista varauksista 50%.

Saunatiloissa ei saa järjestää vastikkeellista anniskelua eikä maksullisia tilaisuuksia esim. pääsylippujen muodossa.

Tilan omistajalla (HSM Saunat) on oikeus peruuttaa/keskeyttää tilaisuus mikäli väärinkäytöksiä esiintyy ja/tai on syytä epäillä niin tapahtuvan. Edellä mainituissa tilanteissa asiakkaalle (tilaaja) ei korvata jo maksettuja tilavuokria ja/tai muita tilattuja lisäpalveluita.

4. PERUUTUS KORONATILANTEESSA

Mikäli viralliset määräykset/rajoitukset estävät tilaisuuden pidon on molemmin puolinen force majeure-tilanne; tilaisuuden varausmaksut ja lisäpalvelut (pois lukien cateringpalvelut) palautetaan sellaisenaan, kuitenkin mahdolliset transaktio-, välitys- ja laskutuspalkkiot huomioiden. Tilanteissa, joissa varaus perutaan asiakkaan (tilaaja) omien Koronasuositusten tms. syiden vuoksi, noudatetaan HSM Saunojen normaaleita peruutusehtoja (3.Peruutus). Tilaisuutta voidaan kuitenkin siirtää sellaisenaan tietyillä ehdoilla (5. Tilaisuuden siirto Koronatilanteessa).

Cateringpalveluiden osalta viranomaisten määräysten/rajoitusten vuoksi peruutetuissa varauksissa, joissa esimerkiksi ruoka- tms. muita tarvikkeita on jo hankittu peruttua tilaisuutta varten, ei edellä mainittuihin hankintoihin kohdistuvia kuluja korvata asiakkaalle. Tilanteissa, joissa asiakasta (tilaaja) ei ole peruutushetkellä vielä laskutettu, mutta hankintoja on kuitenkin suoritettu, on asiakas (tilaaja) velvollinen korvaamaan hankinnoista aiheutuneet kulut HSM Saunoille.

5. TILAISUUDEN SIIRTO KORONATILANTEESSA

Mikäli viralliset määräykset ja/tai asiakkaan (tilaaja) omat suositukset estävät tilaisuuden järjestämisen, on tilaisuuden ajankohtaa mahdollista siirtää veloituksetta. Siirretyissä varauksissa ovat kuitenkin voimassa alkuperäisten varauksien peruutusehdot päivämäärineen. Siirretyistä varauksista ei varausmaksuja tms. kuluja palauteta.

6. VAHINGOT
Asiakas (tilaaja) on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmansille osapuolille aiheuttamansa mahdolliset vahingot täysimääräisinä. Asiakas (tilaaja) on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Terassilla varustetuissa saunatiloissa sisäkalusteiden vienti terassille on kielletty. Sisäkalusteille aiheutuneet vauriot esim. sateen sattuessa laskutetaan kokonaisuudessaan asiakkaalta (tilaaja).

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihkutiloihin ja löylyhuoneeseen on kielletty. Asiakkaan (tilaaja) ja vieraiden toiminnasta aiheutuneet mahdolliset henkilövahingot saunatiloissa eivät velvoita/koske tilan omistajaa (HSM Saunat).

7. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tilojen omistajalla (HSM Saunat) on järjestyshäiriötilanteessa (tai muunlainen tilojen väärinkäyttö) oikeus keskeyttää tilaisuus ilman ennakkovaroitusta sekä tyhjentää vuokrattu tila. Tilaisuuden keskeyttämisestä aiheutuneista kustannuksista (esim. vartijoiden kutsuminen) vastaa vuokraaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Lisäksi nuuskapusseja ja/tai muita tupakkatuotteita ei saa laittaa wc-pönttöön, lavuaariin, suihku- ja saunatiloihin ja/tai jättää lattiapinnoille; ainoastaan roska-astioihin.

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihku- ja löylyhuoneeseen on kielletty.

Vuokraaja (tilaaja) vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä. Vartijakäynnit kohteissa automaattisesti vuokra-ajan päättymisen jälkeen.

Kaikkien mahdollisien lisätoimenpiteiden kustannuksista vastaa varaaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

 8. RUOKAILUT JA ASTIASTOT
Asiakkaalla on mahdollisuus tilata ruokatarjoilut HSM Saunoilta. Hinnat sisältävät astiaston sekä niiden tiskauksen; asiakkaan ei siis tällöin tarvitse huolehtia käyttämiensä astioiden tiskauksesta. Catering palvelut minimissään 10 henkilölle. Toimitusmaksu 20e/tilaus. Tiedustelut ja tilaukset myynti@hsm.fi sekä puhelimitse 040 546 81 99

Mikäli asiakas tuo omat ruoat, astiasto on tällöin myös käytettävissä. Kuitenkin edellyttäen, että astiat ovat tilaisuuden päättymisen jälkeen palautettu niille kuuluville paikoilleen puhdistettuina. Puhdistamattomista astioista veloitetaan lisämaksu 2,00e/astiasto/hlö sis. alv 24%, minimiveloitus 20,00e sis. alv 24% + laskutuslisä 10,00e sis. alv 24%.

9. YLEINEN SIISTEYS JA SIIVOUS
Tilojen vuokrahintoihin sisältyy perussiivous. Tilat tulee kuitenkin siistiä asiakkaan (tilaaja) toimesta ohjeiden mukaisesti vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei toisin ole sovittu.

Saunatiloissa ovat juomapulloille/-tölkeille osoitetut roska-astiat sekä roskille erikseen. Käytetyt juomapullot/-tölkit tulee sijoittaa/palauttaa niille varatuille paikoilleen tyhjennettyinä. Asiakas on vastuussa tilojen normaalista siisteydestä; kaatuneet juomat/ruoat lattialta pyyhittyinä.

Terassilla varustetuissa saunatiloissa kaikki juomapullot/-tölkit ja astiat sekä ruoantähteet tulee asiakkaan huolehtia sisätiloihin niille kuuluville paikoilleen tilaisuuden päättyessä.

Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää (tilaaja) voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

10. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen myynti.hsmsaunat@gmail.com tai puhelimitse numeroon 050 33 88 121. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

- - - -

INFO
Saunaohjeet, avainten haku/palautus ja muu tarvittava saunainfo lähetetään erikseen sähköpostitse lähempänä tilaisuuttanne.

- - - -
Päivitetty 13.10.2020
HSM Saunat

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.06
Tilan kunto
4.12
Hinta/laatu-suhde
4.35
Varustelu
4.27
Tilan siisteys
4.38
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 34 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 567 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 34 palautetta.

Näytetään tulokset 11 - 20. Sivu: 2 / 4
1 | 2 | 3 | 4

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
4
15
09/2022

Tilat kokonaisuudessaan oli meidän 15 hlön porukalle aivan loistavat! Iso miinus avaimen noutopaikasta, joka oli tiloihin nähden harmillisen kaukana, saatiin onneksi järjestettyä avaimen nouto sopivaan rakoon, ettei tarvinnut kaikkien kantamuksien kanssa ravata avainta hakemaan. Terassin lauta oli edelleen rikki, kuten terassin ylin porraskin, jotka taidettiin jo keväällä luvata korjata...meitä ei niin haitannut, mutta railakkaassa saunaillassa pieni riski että joku loukkaa itsensä... Saunan lämmitykseen olisi hyvä laittaa ihan ohje seinälle, kaikille saunan lämmitys ei ole tuttu juttu! Aluksi tuntui että 17-01 on liian pitkä aika, mutta lopulta tulikin tulipalokiire poistua tiloista, olisi voinut vielä pidempääkin jatkaa illanviettoa.. :)


Palaute annettu 7.9.2022 05:43:49.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteesta. Vuokranantajamme on luvannut uusia terassin laudoitukset vielä syksyn aikana. Lasse HSM Saunat

 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
15
07/2022

Hissi ei toiminut. Saunan lämmitykseen ei ollut ohjeita missään, täytyi sitten kokeilla jokaista nappulaa erikseen. Ohjeet voisi olla hyvä kehitellä. Oli upea keli, joten parvekkeella oli todella mukava olla saunomisen jälkeen.


Palaute annettu 11.7.2022 06:30:40 nimellä Lilli.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
10
06/2022

Takkahuonetilat olivat viihtyisät ja riittävät ainakin meidän noin kymmenelle hengelle, "kokoushouneessa" oli paremminkin tilaa, siellä saatiin ruokailut ja pikku ohjelmanumerot hoidettua hyvin. Sauna itsessään ei ole saunapääkaupungin hienoimpia, mutta ajaa asiansa eikä varmasti käy ahtaaksi.


Palaute annettu 7.6.2022 09:02:59 nimellä Illanistuja.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
2
Varustelu
3
Siisteys
2
30
04/2022

Tila oli hyvä ja soveltui hyvin syntymäpäivien viettoon. Pienellä fiksauksella tilasta saisi vielä paremman ja turvallisemman (mm. Terassilla oli lautoja poikki ja sisällä kynnys irti).


Palaute annettu 3.5.2022 14:51:36.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteesta. Kynnykset korjataan saman tien. Pintaremontti tilaan on myös tulossa myöhemmin.

 

Kokous

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
2
Varustelu
5
Siisteys
4
6
04/2022

Varaus ja muut muodollisuudet sujuivat erittäin helposti, nopeasti ja ystävällisesti. Pisteet siis siitä. Tila itsessään toimi ihan hyvin meidän tarpeeseen ja hintaansa nähden se oli kelvollinen. Huomiota voisi kiinnittää kuitenkin yleiseen kondikseen. Vähän maalipensseliä sinne tänne niin ehostaisi kummasti. Esitystekniikka oli asia johon olin varsin pettynyt. Toinen tilassa olevista ruuduista oli käytännössä rikki, eikä siihen löytynyt kaukosäädintä. Toinen sentään oli hieman tuoreempi ja toimiva, mutta sekin nojaili varsin epävakaan pöytätelineen päällä..


Palaute annettu 2.5.2022 17:10:47.
 

Kokous

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
20
04/2022

Eriomaisella paikalla.

Ei mitään kylttejä, jotka ohjaisivat vieraita paikalle (onko tämä tarkoituksellinen valinta, koska samassa rapussa hotelli?), joku vinkki pitäisi olla, että olet oikeassa paikassa.

Omistajan kannattaa käydä itse tilassa piipahtamassa ja miettiä mitä pieniä korjauksia/maalauksia kannattaisi tehdä. Ihan jo maalipurkilla ja muutamalla naulalla saa skarppausta aikaan. Tila on kiva, joten nyt tulee turhaan irtonaisista kynnyksistä (kokoustilan oviaukko) ja katkenneista laudoista (terassi) ja kuluneesta portaasta (terassille) epäsiisti mielikuva.


Palaute annettu 2.5.2022 11:52:04 nimellä Pia Kortesniemi .
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
3
Varustelu
2
Siisteys
5
20
04/2022

Tilat hieman rapistuneet ja tarjoilu tuli 15min myöhässä, joten hinta/laatu-suhde lienee ok. Isoja lusikoita ei ollut lainkaan ja tarjoiluottimia olisi saanut olla laajemmin. Kaiutin oli hyvä.


Palaute annettu 4.4.2022 07:42:36.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
15
03/2022

Saunatilat olivat siistit ja kaapista löytyi laseja joka lähtöön. Jääkaapissa oli tilaa juomille ja sauna lämpeni. Lauteille mahtui isompikin porukka.

Tilasimme saunalle ruuat ja ne tulivat sovitusti paikalle. Otimme grillattua lohta ja se sai kaikilta kehuja ja oli todella maistuvaa ja hyvää, suosittelen sitä muillekin. Ruokaa oli riittävästi ja santsilautasiakin haettiin.

Ruokailutilan osasta tuoleista oli menettänyt muutaman ruuvin ja vähän heiluivat istuessa :)

Tulemme varmasti uudestaan.


Palaute annettu 28.3.2022 09:19:17.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
8
01/2022

Ilta oli onnistunut kaikin puolin. Saunatilan varaus ja avainten nouto sujui ongelmitta. Myös kaikkiin lisäkysymyksiin sai vastaukset puhelimitse/sähköpostilla. Tila oli tilaisuuteemme juuri sopivan kokoinen. Plussaa myös saunasta, oli hyvät löylyt! Ainoat miinukset oleskelutilan telkkarista, jonka ruutuun ilmesteyi outoja viivoja jotka häirisi katsomista (kun yhdisti tietokoneen ruutuun). Onneksi tilassa oli kuitenkin toinen tv kokoustilassa. Osa astiosta oli vähän huonosti tiskattu.


Palaute annettu 31.1.2022 10:13:24.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
11
11/2021

Tila ja sauna oli kuvauksen mukainen ja kaikinpuolin sopiva tilaisuuteemme.


Palaute annettu 7.11.2021 10:28:47 nimellä Matti Joukainen.
 

Näytetään tulokset 11 - 20. Sivu: 2 / 4
1 | 2 | 3 | 4

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 25 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Lihapullakeisari Oy
Tilan osoite Hämeenkatu 7, 7.krs
33100 Tampere

Sijainti kartalla