SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

HSM - H7 Top Floor

HÄMEENKADUN YLLÄ!

Osoitteessa Hämeenkatu 7 ja sen ylimmässä kerroksessa sijaitseva kattoterassilla varustettu saunatila, joka tarjoaa saunatilat 10-30 hengelle. Saunatilan takka ei valitettavasti ole käytössä. Lisänä erillinen 15-20 henkilön kokoustila. Saunan lauteet lukeutuvat kaupungin laajimpiin, eli isompikaan joukkue ei jää kylmäksi!

Oleskelutilat ja saunatila ovat esteettömiä. Terassille kaksi porrasta.

RUOKAILU JA CATERING
Tarjoamme myös catering-palvelut, ruokalista www.lihapullakeisari.fi. Toteutamme myös omat toiveesi Minimitoimitus 10hlö.

MUUT LISÄPALVELUT
Voitte halutessanne tilata online-varauksen yhteydessä mm. pyyhkeet, varaukseen lisätunteja sekä ruoat.

RAJOITUKSET SEKÄ SUOSITUKSET
Saunatilat ovat vuokrattavissa normaalisti, mutta asiakkaan tulee sitoutua ja noudattaa vallitsevia mahdollisia rajoituksia sekä suosituksia. Lisätietoa päivitettyyn tilanteeseen täältä>

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
Säästä aikaa ja vaivaa. Tilaa pyyhkeet saunojille valmiiksi.
5,00 €/kpl
Saunontalisä päiväkokoukseen (klo 8-17 välillä)
Kokousvuoroon klo 8-17 välillä ei sisälly oletuksena saunan käyttö. Valitse lisäpalveluna tarvittaessa. Iltavuoroon klo 17 alkaen saunan käyttöoikeus sisältyy automaattisesti.
34,99 €/kpl
Lisätunnit klo 01-03
Voit valita 1 tai 2 lisätuntia tilaisuuteesi.
50,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakkaidemme huomioitavaksi:
Saunatilat ovat vuokrattavissa tällä hetkellä normaalisti, mutta asiakkaan tulee sitoutua ja noudattaa vallitsevia mahdollisia rajoituksia sekä suosituksia. Lisätietoa päivitettyyn tilanteeseen osoitteessa: https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/Koronavirus_COVID19/Pirkanmaan_koronavirustilanne_ja_suositukset


1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista ja/tai muista lisäpalveluista on sovittava etukäteen tilan omistajan (HSM Saunat) kanssa ja niistä veloitetaan erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

2. MAKSUEHDOT
Yksityishenkilöiltä edellytetään varauksen maksamista ennakkoon verkkomaksuna, luottokortilla tai ulkopuolisen rahoitusyhtiön kautta. Tilaisuus tulee olla maksettuna 100% ennen tilaisuuden alkua. Yrityksille myös laskutus. Laskutuslisä 10 €/lasku sis. alv 24%.

Kaupantekohetkeksi katsotaan varausvahvistuksen päivämäärä.

3. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja (HSM Saunat) voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muutoin korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen alle 14 vrk tilaisuuden ajankohdasta, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.  14vrk ennen tilauksen ajankohtaa perutuista varauksista 50%.

Saunatiloissa ei saa järjestää vastikkeellista anniskelua eikä maksullisia tilaisuuksia esim. pääsylippujen muodossa.

Tilan omistajalla (HSM Saunat) on oikeus peruuttaa/keskeyttää tilaisuus mikäli väärinkäytöksiä esiintyy ja/tai on syytä epäillä niin tapahtuvan. Edellä mainituissa tilanteissa asiakkaalle (tilaaja) ei korvata jo maksettuja tilavuokria ja/tai muita tilattuja lisäpalveluita.

4. PERUUTUS KORONATILANTEESSA

Mikäli viralliset määräykset/rajoitukset estävät tilaisuuden pidon on molemmin puolinen force majeure-tilanne; tilaisuuden varausmaksut ja lisäpalvelut (pois lukien cateringpalvelut) palautetaan sellaisenaan, kuitenkin mahdolliset transaktio-, välitys- ja laskutuspalkkiot huomioiden. Tilanteissa, joissa varaus perutaan asiakkaan (tilaaja) omien Koronasuositusten tms. syiden vuoksi, noudatetaan HSM Saunojen normaaleita peruutusehtoja (3.Peruutus). Tilaisuutta voidaan kuitenkin siirtää sellaisenaan tietyillä ehdoilla (5. Tilaisuuden siirto Koronatilanteessa).

Cateringpalveluiden osalta viranomaisten määräysten/rajoitusten vuoksi peruutetuissa varauksissa, joissa esimerkiksi ruoka- tms. muita tarvikkeita on jo hankittu peruttua tilaisuutta varten, ei edellä mainittuihin hankintoihin kohdistuvia kuluja korvata asiakkaalle. Tilanteissa, joissa asiakasta (tilaaja) ei ole peruutushetkellä vielä laskutettu, mutta hankintoja on kuitenkin suoritettu, on asiakas (tilaaja) velvollinen korvaamaan hankinnoista aiheutuneet kulut HSM Saunoille.

5. TILAISUUDEN SIIRTO KORONATILANTEESSA

Mikäli viralliset määräykset ja/tai asiakkaan (tilaaja) omat suositukset estävät tilaisuuden järjestämisen, on tilaisuuden ajankohtaa mahdollista siirtää veloituksetta. Siirretyissä varauksissa ovat kuitenkin voimassa alkuperäisten varauksien peruutusehdot päivämäärineen. Siirretyistä varauksista ei varausmaksuja tms. kuluja palauteta.

6. VAHINGOT
Asiakas (tilaaja) on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmansille osapuolille aiheuttamansa mahdolliset vahingot täysimääräisinä. Asiakas (tilaaja) on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Terassilla varustetuissa saunatiloissa sisäkalusteiden vienti terassille on kielletty. Sisäkalusteille aiheutuneet vauriot esim. sateen sattuessa laskutetaan kokonaisuudessaan asiakkaalta (tilaaja).

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihkutiloihin ja löylyhuoneeseen on kielletty. Asiakkaan (tilaaja) ja vieraiden toiminnasta aiheutuneet mahdolliset henkilövahingot saunatiloissa eivät velvoita/koske tilan omistajaa (HSM Saunat).

7. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tilojen omistajalla (HSM Saunat) on järjestyshäiriötilanteessa (tai muunlainen tilojen väärinkäyttö) oikeus keskeyttää tilaisuus ilman ennakkovaroitusta sekä tyhjentää vuokrattu tila. Tilaisuuden keskeyttämisestä aiheutuneista kustannuksista (esim. vartijoiden kutsuminen) vastaa vuokraaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Lisäksi nuuskapusseja ja/tai muita tupakkatuotteita ei saa laittaa wc-pönttöön, lavuaariin, suihku- ja saunatiloihin ja/tai jättää lattiapinnoille; ainoastaan roska-astioihin.

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihku- ja löylyhuoneeseen on kielletty.

Vuokraaja (tilaaja) vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä. Vartijakäynnit kohteissa automaattisesti vuokra-ajan päättymisen jälkeen.

Kaikkien mahdollisien lisätoimenpiteiden kustannuksista vastaa varaaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

 8. RUOKAILUT JA ASTIASTOT
Asiakkaalla on mahdollisuus tilata ruokatarjoilut HSM Saunoilta. Hinnat sisältävät astiaston sekä niiden tiskauksen; asiakkaan ei siis tällöin tarvitse huolehtia käyttämiensä astioiden tiskauksesta. Catering palvelut minimissään 10 henkilölle. Toimitusmaksu 20e/tilaus. Tiedustelut ja tilaukset myynti@hsm.fi sekä puhelimitse 040 546 81 99

Mikäli asiakas tuo omat ruoat, astiasto on tällöin myös käytettävissä. Kuitenkin edellyttäen, että astiat ovat tilaisuuden päättymisen jälkeen palautettu niille kuuluville paikoilleen puhdistettuina. Puhdistamattomista astioista veloitetaan lisämaksu 2,00e/astiasto/hlö sis. alv 24%, minimiveloitus 20,00e sis. alv 24% + laskutuslisä 10,00e sis. alv 24%.

9. YLEINEN SIISTEYS JA SIIVOUS
Tilojen vuokrahintoihin sisältyy perussiivous. Tilat tulee kuitenkin siistiä asiakkaan (tilaaja) toimesta ohjeiden mukaisesti vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei toisin ole sovittu.

Saunatiloissa ovat juomapulloille/-tölkeille osoitetut roska-astiat sekä roskille erikseen. Käytetyt juomapullot/-tölkit tulee sijoittaa/palauttaa niille varatuille paikoilleen tyhjennettyinä. Asiakas on vastuussa tilojen normaalista siisteydestä; kaatuneet juomat/ruoat lattialta pyyhittyinä.

Terassilla varustetuissa saunatiloissa kaikki juomapullot/-tölkit ja astiat sekä ruoantähteet tulee asiakkaan huolehtia sisätiloihin niille kuuluville paikoilleen tilaisuuden päättyessä.

Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää (tilaaja) voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

10. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen myynti.hsmsaunat@gmail.com tai puhelimitse numeroon 050 33 88 121. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

- - - -

INFO
Saunaohjeet, avainten haku/palautus ja muu tarvittava saunainfo lähetetään erikseen sähköpostitse lähempänä tilaisuuttanne.

- - - -
Päivitetty 13.10.2020
HSM Saunat

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 3.70
Tilan kunto
3.49
Hinta/laatu-suhde
3.73
Varustelu
3.55
Tilan siisteys
3.85
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 33 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 542 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 33 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 4
<< Edellinen 1 | 2 | 3 | 4

Polttarit

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
22
09/2023

Iso porukka mahtui vallan hyvin syömään ja istuskelemaan nauttien komeista maisemista. Paras hinta - laatusuhde tähän asti! Pukuhuoneessa saisi olla iso matto jotta vesi ei pääsisi olohuoneeseen


Palaute annettu 11.9.2023 15:11:45.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
4
17
09/2023

Varattuna oli sauna ja ruuat Lihapullakeisarista. Kaikki toimi ajallaan ja ohjeiden mukaan. Saunatila vastaa esittelyä. Vedenkeitintä ei ollut.


Palaute annettu 4.9.2023 17:01:17 nimellä Soile.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
20
05/2023

Hyvä sauna ja hyvä terassi. Keskustan kattosaunoista varmaan kivoin, missä oon ollut.


Palaute annettu 15.5.2023 16:31:58 nimellä Tero.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
30
05/2023

Kaikki hoitui helposti ja ohjeet olivat selkeät! Tila oli siisti ja kuvien mukainen :)


Palaute annettu 8.5.2023 15:03:34 nimellä Katja.
 

Kokous

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
-
04/2023

Hyvät tilat sinänsä kaikin puolin. Vessan oven kahva rikki ja yksi verho kokoushuoneessa rikki. TV videotykin kankaan edessä, en tiedä onko tuotu tykin tilalle vai mikä idea.


Palaute annettu 27.4.2023 11:26:55.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
3
10
03/2023

10 hengen porukalle tilaa oli väljästi, sauna- ja pesuhuonetilat olisivat vähän jo päivitystä vailla, mutta asiansa ajoivat kuitenkin hyvin.


Palaute annettu 6.3.2023 14:14:26.
 

Polttarit

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
4
30
01/2023

Tila toimi tosi hyvin, mutta kirjallisissa ohjeissa olisi parantamisen varaa: ovipuhelimesta kannattaisi olla maininta, ja saunan säädintä etsittiin tovi, koska kuvaus sen sijainnista ei ollut kovin tarkka ja ulkonäkö hämäsi. Astioita oli vähänpuoleisesti (lautaset ja aterimet ehkä juuri ja juuri sille 20 hengelle, mutta 25 hengen porukalle eivät riittäneet). Sähköpostitse saatu ja tilan pöydältä löytynyt ohjeistus olivat jossain määrin ristiriitaiset.


Palaute annettu 30.1.2023 13:57:28.
 

Kokous

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
3
Varustelu
2
Siisteys
2
8
10/2022

Ovisummerin toiminta ei ollut ihan ok, joko emme osanneet sitä käyttää tai se ei vaan avannut alaovea. Tilat sinänsä olivat kaiken kaikkiaan sijainniltaan hyvät ja hyvän kokoiset, josko "takkatupaan" kaipasimme enemmän istuintilaa. Selvästikin tila kaipaisi jonkinlaista remonttia ja päivitystä, esim. jääkaapin hyllytila oli hyvin rajoittunutta. Tila oli myös jotenkin kalsea (ja myös konkreettisesti aika viileä) ja kaipaisi "pehmennystä", kasveja tms. Kaipasimme myös vedenkeitintä ja fläppitaulua tms. kokoustamme varten. Ohjeissa neuvottiin laittamaan tölkit ja pullot erillisiin roskiksiin, mutta emme löytäneet sellaisia.


Palaute annettu 1.11.2022 10:37:53 nimellä Melissa.
 

Muu tapahtuma

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
2
Varustelu
3
Siisteys
2
30
10/2022

Ovien välinen lista oli pois paikaltaan (omasta mielestä aika vaarallinen) pukutilan listat märki irti, yksi parvekkeen lauta oli kokonaan irti.. Plussaa isosta saunatilasta, mutta tuntui että kiukaasta toimi vain puolet. Miksi saunatilaan oli haettava viimeistään avain ennen kello 18? Tiskit oli koneessa kun tultiin. Alaovi piti mennä jokaisen kohdalla itse alas avaamaan, mikä isommalla porukalla osottautui erittäin hankalaksi. Hissi oli jumissa puolessa välissä ja sai rampata 7 kerrokseen jalkaisin. Perussiivous kuului hintaan mikä oli hyvä ja musiikki vehkeet toimi. Jääkaappitila oli heikko.


Palaute annettu 31.10.2022 21:48:17 nimellä NK.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
3
15
09/2022

Tilat kokonaisuudessaan oli meidän 15 hlön porukalle aivan loistavat! Iso miinus avaimen noutopaikasta, joka oli tiloihin nähden harmillisen kaukana, saatiin onneksi järjestettyä avaimen nouto sopivaan rakoon, ettei tarvinnut kaikkien kantamuksien kanssa ravata avainta hakemaan. Terassin lauta oli edelleen rikki, kuten terassin ylin porraskin, jotka taidettiin jo keväällä luvata korjata...meitä ei niin haitannut, mutta railakkaassa saunaillassa pieni riski että joku loukkaa itsensä... Saunan lämmitykseen olisi hyvä laittaa ihan ohje seinälle, kaikille saunan lämmitys ei ole tuttu juttu! Aluksi tuntui että 17-01 on liian pitkä aika, mutta lopulta tulikin tulipalokiire poistua tiloista, olisi voinut vielä pidempääkin jatkaa illanviettoa.. :)


Palaute annettu 7.9.2022 05:43:49.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteesta. Vuokranantajamme on luvannut uusia terassin laudoitukset vielä syksyn aikana. Lasse HSM Saunat

 

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 4
<< Edellinen 1 | 2 | 3 | 4

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 25 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Lihapullakeisari Oy
Tilan osoite Hämeenkatu 7, 7.krs
33100 Tampere

Sijainti kartalla