SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Original SkySauna

Maailman ensimmäinen saunaelämys maailmanpyörässä sijaitsee Helsingissä Kauppatorin vieressä ydinkeskustassa!

Kun etsit ryhmällesi ainutlaatuista elämystä, Original SkySauna on varma valinta. Tämä maailmanpyörässä oleva erikoisvalmistettu saunagondoli vie sinut 40 metrin korkeuteen, jossa voit nauttia saunan lämmöstä ja samalla ihastella maisemia. Gondolista näkee täydellisesti merelle Helsingin lähisaaristoon sekä myös kaupungin suuntaan. 

Saunagondolin lisäksi käytössänne on myös viihtyisä yksityisalue maankamaralla maailmanpyörän vieressä. Yksityisalueelta löytyy pukuhuonetilat, suihkut, wc-tilat, sisätila oleskelulle sekä pieni terassi. Terassilla käytössänne on myös HotSpring-ulkoporeallas, johon mahtuu kerralla jopa kymmenen henkilöä.

Elämys sopii erityisesti pienille ryhmille, maksimissaan 15 henkilölle. Saunagondolin kyytiin mahtuu kerralla viisi saunojaa, mutta muut voivat omaa saunavuoroaan odotellessa nauttia yksityisalueen annista. Huomioithan, että talviaikaan suosittelemme saunaelämystä vain maksimissaan 10 hengen ryhmille.

SkySauna sopii erinomaisesti muun muassa virkistystilaisuuksiin, kaveriporukoiden tai urheilujoukkueiden saunailtoihin, synttäreihin, polttareihin ja edustustilaisuuksiin. Sijainti aivan keskustan tuntumassa tarjoaa luonnollisesti paljon jatkomahdollisuuksia.

Hintaan sisältyy yksityisalueen vapaa käyttö, maailman ainutlaatuisin saunaelämys, mahtava ulkoporeallas, pyyhkeet jokaiselle saunojalle ja sopiva määrä virvoitusjuomia koko porukalle.

Huomioithan, että tila on anniskelualuetta ja omien juomien tuominen aluelle on kiellettyä. Hintaan sisältyy sopiva määrä virvokkeita, joten tarvettakaan ei omille juomille ole. Juomattomat juomat jäävät SkySaunaan, juomia ei voi ottaa mukaan alueelta oman saunakäynnin jälkeen. Lisää voi tarvittaessa ostaa, mikäli tarjolla oleva juomamäärä ei riitä.

Huomioithan, että saunoessa ja porealtaassa sekä ulkoalueilla täytyy käyttää uima-asua.

Pyydämme huomioimaan, ettei SkySauna ole käytössä alle +5 asteen lämpötiloissa talvikaudella. Tarkastamme säätilan aina vähintään 48 tuntia ennen varauksen alkua ja tarvittaessa varauksen voi peruuttaa ilmaiseksi. Kysy lisää henkilökunnaltamme!

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Henkilömaksu
Perushinta pitää sisällään elämyksen 1-4 henkilölle. Yli neljän henkilön ryhmissä lisähenkilömaksu on 30 € / henkilö (viidennestä henkilöstä eteenpäin).
30,00 €/hlö
VOIMA juomapaketti
"Voima" juomapaketti sisältää pääasiallisesti oluita.

0,00 €/kpl
SISU juomapaketti
"Sisu" juomapaketti sisältää pääasiallisesti siidereitä.
0,00 €/kpl
URHO juomapaketti
"Urho" juomapaketti sisältää pääasiallisesti kotimaisia alkoholijuomia.

0,00 €/kpl
OTSO juomapaketti
"Otso" juomapaketti sisältää vain alkoholittomia juomia.
0,00 €/kpl
Veuve Clicquot -samppanjapullo
105,00 €/pullo
Kylpytakki
Kylpytakit lainaan elämyksen ajaksi.
8,00 €/kpl
Nespresso-kahvi
Kahvit virvokkeiden rinnalle.
3,50 €/kpl
Sandaalit
Sandaalit lainaan elämyksen ajaksi.
3,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä veloitetaan hinnaston mukaisesti.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilojen perussiivous kuuluu varauksen hintaan. Mikäli vuokraaja aiheuttaa tiloissa erityistä sotkua tai vahinkoa, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa erikseen aiheutuneista kuluista.

4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen skywheelhelsinki@gmail.com tai puhelimitse numeroon 0404804604. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.49
Tilan kunto
4.61
Hinta/laatu-suhde
4.29
Varustelu
4.59
Tilan siisteys
4.76
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 49 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 262 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 49 palautetta.

Näytetään tulokset 41 - 49. Sivu: 5 / 5
1 | 2 | 3 | 4 | 5 Seuraava >>

Kokous

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
7
12/2016

Erittäin onnistunut ilta ja elämys kaikin puolin.


Palaute annettu 12.12.2016 08:37:53.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
3
Varustelu
5
Siisteys
5
2
12/2016

Sauna vastasi kuvattua kooltaan, mutta oli liian kylmä. Puolen tunnin saunomisen jälkeen kiuas ja sauna oli jäähtynyt jo kokonaan.


Palaute annettu 7.12.2016 07:17:26.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
1
Hinta/laatu
1
Varustelu
5
Siisteys
5
4
11/2016

-


Palaute annettu 4.11.2016 11:00:08.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
4
10/2016

Poreallas IHANA, tilat muutenkin tosi hyvät ja palvelu ystävällistä. Lattiapyyhkeitä voisi olla enemmän, siellä lainehti meidän kuuden hengen porukalla jo aika huolella. Sauna ei oikeaastaan ollut lämmin ja siitä syystä sitten ikkunat kokoajan huurussa että se näköala idea vähän meni siinä. Poreallas kyllä korvasi sen!


Palaute annettu 31.10.2016 16:43:42.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
4
10/2016

Skysauna on hauska idea. Poreallas oli huippu ja suihkutilat siistit ja toimivat. Itse sauna on varmaan toimiva kesä olosuhteissa, mutta kylmässä lokakuun tuiskeessa ei kiukaan lämpö riittänyt löylyjä ylläpitämään.
Palvelu oli hyvää, henkilökunta ystävällistä ja auttavaista.


Palaute annettu 27.10.2016 13:53:25.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
3
9
10/2016

Sauna kävi kolmen-neljän kierroksen jälkeen suht kylmäksi, eli kiukaassa ei oikein riittänyt teho. Henkilökunta oli kuitenkin asiasta oikein ymmärtäväinen ja piristi omalla olemuksellaan tunnelmaa huomattavasti, pisteet siitä :)
Suihkuissa, ainakin toisella puolella, vedet levisivät pukuhuoneen lattialle. Perinteinen uimahallin ritilämatto voisi korjata hyvin tämmöisen ongelman. Jacuzzi oli kyllä illan pelastus, se oli huikee lokakuisesta säästä huolimatta!


Palaute annettu 11.10.2016 08:04:45.
 

Asiakas- tai kutsuvierastilaisuus

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
4
07/2016

Moi!

1. Meiltä meni ohi jos piti olla uikkarit mukana. Voisi ehkä näkyä selkeämmin?
2. Kello ajan seurantaan seinälle pöydän päälle tai muuhun näkyvään paikkaan
3. Poreallasta kannattaa myös mainostaa

Meille kokemus oli erinomainen ja mainostamme varmasti kokemustamme lähipiirille ja laajemminkin. juhlittava muisteli vieli moneen kertaan ja usean potentiaalisen asiakkaanne kuullen kokemusta. Menestystä !


Palaute annettu 1.8.2016 04:57:02.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
4
07/2016

Aivan mahtavaa!! Iso kiitos Annikalle ja muulle henkilökunnalle iloisesta ja ystävällisestä palvelusta! Ja joustavuudesta asiakkaiden päähänpistojen suhteen 😉 Oli kaikin puolin täydellinen ilta ❤


Palaute annettu 27.7.2016 12:02:42.
 

Polttarit

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
9
07/2016

-


Palaute annettu 20.7.2016 07:39:30.
 

Näytetään tulokset 41 - 49. Sivu: 5 / 5
1 | 2 | 3 | 4 | 5 Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja SkyWheel Helsinki Oy
Tilan osoite Katajanokanlaituri 2
00160 Helsinki

Sijainti kartalla