SaunaOnline Taloyhtiö
 

Original SkySauna

Maailman ensimmäinen saunaelämys maailmanpyörässä sijaitsee Helsingissä Kauppatorin vieressä ydinkeskustassa!

Kun etsit ryhmällesi ainutlaatuista elämystä, Original SkySauna on varma valinta. Tämä maailmanpyörässä oleva erikoisvalmistettu saunagondoli vie sinut 40 metrin korkeuteen, jossa voit nauttia saunan lämmöstä ja samalla ihastella maisemia. Gondolista näkee täydellisesti merelle Helsingin lähisaaristoon sekä myös kaupungin suuntaan. 

Saunagondolin lisäksi käytössänne on myös viihtyisä yksityisalue maankamaralla maailmanpyörän vieressä. Yksityisalueelta löytyy pukuhuonetilat, suihkut, wc-tilat, sisätila oleskelulle sekä pieni terassi. Terassilla käytössänne on myös HotSpring-ulkoporeallas, johon mahtuu kerralla jopa kymmenen henkilöä.

Elämys sopii erityisesti pienille ryhmille, maksimissaan 15 henkilölle. Saunagondolin kyytiin mahtuu kerralla viisi saunojaa, mutta muut voivat omaa saunavuoroaan odotellessa nauttia yksityisalueen annista. Huomioithan, että talviaikaan suosittelemme saunaelämystä vain maksimissaan 10 hengen ryhmille.

SkySauna sopii erinomaisesti muun muassa virkistystilaisuuksiin, kaveriporukoiden tai urheilujoukkueiden saunailtoihin, synttäreihin, polttareihin ja edustustilaisuuksiin. Sijainti aivan keskustan tuntumassa tarjoaa luonnollisesti paljon jatkomahdollisuuksia.

Hintaan sisältyy yksityisalueen vapaa käyttö, maailman ainutlaatuisin saunaelämys, mahtava ulkoporeallas, pyyhkeet jokaiselle saunojalle ja sopiva määrä virvoitusjuomia koko porukalle.

Huomioithan, että tila on anniskelualuetta ja omien juomien tuominen aluelle on kiellettyä. Hintaan sisältyy sopiva määrä virvokkeita, joten tarvettakaan ei omille juomille ole. Juomattomat juomat jäävät SkySaunaan, juomia ei voi ottaa mukaan alueelta oman saunakäynnin jälkeen. Lisää voi tarvittaessa ostaa, mikäli tarjolla oleva juomamäärä ei riitä.

Huomioithan, että saunoessa ja porealtaassa sekä ulkoalueilla täytyy käyttää uima-asua.

Pyydämme huomioimaan, ettei SkySauna ole käytössä alle +5 asteen lämpötiloissa talvikaudella. Tarkastamme säätilan aina vähintään 48 tuntia ennen varauksen alkua ja tarvittaessa varauksen voi peruuttaa ilmaiseksi. Kysy lisää henkilökunnaltamme!

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Henkilömaksu
Perushinta pitää sisällään elämyksen 1-4 henkilölle. Yli neljän henkilön ryhmissä lisähenkilömaksu on 30 € / henkilö (viidennestä henkilöstä eteenpäin).
30,00 €/hlö
VOIMA juomapaketti
"Voima" juomapaketti sisältää pääasiallisesti oluita.

0,00 €/kpl
SISU juomapaketti
"Sisu" juomapaketti sisältää pääasiallisesti siidereitä.
0,00 €/kpl
URHO juomapaketti
"Urho" juomapaketti sisältää pääasiallisesti kotimaisia alkoholijuomia.

0,00 €/kpl
OTSO juomapaketti
"Otso" juomapaketti sisältää vain alkoholittomia juomia.
0,00 €/kpl
Veuve Clicquot -samppanjapullo
88,99 €/pullo
Kylpytakki
Kylpytakit lainaan elämyksen ajaksi.
8,00 €/kpl
Nespresso-kahvi
Kahvit virvokkeiden rinnalle.
3,50 €/kpl
Sandaalit
Sandaalit lainaan elämyksen ajaksi.
3,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä veloitetaan hinnaston mukaisesti.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilojen perussiivous kuuluu varauksen hintaan. Mikäli vuokraaja aiheuttaa tiloissa erityistä sotkua tai vahinkoa, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa erikseen aiheutuneista kuluista.

4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen skywheelhelsinki@gmail.com tai puhelimitse numeroon 0404804604. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.19
Tilan kunto
4.28
Hinta/laatu-suhde
3.86
Varustelu
4.09
Tilan siisteys
4.56
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 43 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 242 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 43 palautetta.

Näytetään tulokset 11 - 20. Sivu: 2 / 5
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Polttarit

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
8
06/2021

Upea kokonaisuus, ylitti odotukset! Erityismaininta loistavalla asenteella toimineelle henkilökunnalle!


Palaute annettu 2.7.2021 22:16:39 nimellä Polttareiden kapellimestari .
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
2
06/2021

Mahtavaa vip-kohtelua,hyvä ja selkeä opastus,ihana henkilökunta loistavan huumorintajun ja tilannetajun kanssa!Mahtava ja hyvin toimiva sauna ja poreallas,juomat kylmiä.Huono sää ei pääsisi kovin helposti pilaamaan kyllä tätä kokemusta.Hyvin saa suojaan ammeen ja ihmiset.


Palaute annettu 27.6.2021 08:43:19 nimellä AnuK.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
8
06/2021

Kiva paikka ja kun osui sopivasti aurinkoinen päivä. Viereisen konserttialueen pitkään jatkunut bassorummun soundcheck aiheutti ihmetystä, mutta kun lauluun päästiin niin se oli oikein miellyttävää :) Loungetilann märkänä liukas lattia aihautti läheltä piti -tilanteita. Sandaalit oli varattuna, mutta ilmeisesti ne eivät oikein osuneet mukavasti jalkoihin.


Palaute annettu 18.6.2021 08:08:17 nimellä SiljaK.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
10
06/2021

Erittäin hauska iltapäivä! Ei tule mieleen mitään moitittavaa. Tila oli siisti ja hyvin varusteltu ja valmisteltu. Tilaisuuden aloittaminen ja lopettaminen oli hyvin nopeaa, eli alku- ja loppujärjestelyt eivät vieneet juuri ollenkaan varauksen ajasta.


Palaute annettu 7.6.2021 19:32:54.
 

Kokous

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
3
08/2020

Pyyhkeet olisiva voineet olla hieman isompia. Vinkkinä yksinkertaisemmat paketit sisäletäen olennaisimmat saunatarpeet. Nyt tossut ja kylpypyyhkeet piti tilata erikseen, tietämättä minkälaisia tarpeita saunomisympäristössä tarvitaan.


Palaute annettu 2.9.2020 07:45:46 nimellä Petri Jaatinen.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
2
07/2020

Ystävällinen palvelu, hyvä perehdytys asioihin ja kaikki puitteet olivat kohdallaan. Oikein ihana elämys. Vahva suositus. Tunti kuluu todella nopeasti, ensi kerralla otamme pidemmän ajan.


Palaute annettu 13.7.2020 09:10:32 nimellä Mia.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
5
12
09/2019

Erittäin mielyttävä kokemus. Olisi voinut varata hieman pidemmäksi aikaa saunan. Ainoa miinus oli kiuas, joka jäähtyi nopeasti ja huurtuvat lasit. Ikkunat olivat kärsineet lämmöstä eikä tuuletus toiminut ikkunoissa.


Palaute annettu 17.11.2019 12:52:54 nimellä Eduard.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
7
06/2019

Tilat ovat aivan omaa luokkaansa varsinkin sauna, jätkät olivat aivan fiiliksissä kun kuulivat missä sauna on. Henkilökunta ja järjelelyt toimivat todella hyvin, jopa niin hyvin että innostuimme ottamaan lisätunnin.


Palaute annettu 7.11.2019 04:46:32 nimellä Jay .
 

Polttarit

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
5
07/2019

Ihan mahtava kokemus. Ei puitteita.


Palaute annettu 25.10.2019 09:01:11.
 

Kokous

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
4
09/2018

Kiva kokemus :)
Siistit tilat.
Pyyhkeet hieman pieniä ja niitä olisi voinut olla useampia käytettävissä.


Palaute annettu 24.9.2018 17:32:16 nimellä Tommi.
 

Näytetään tulokset 11 - 20. Sivu: 2 / 5
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja SkyWheel Helsinki Oy
Tilan osoite Katajanokanlaituri 2
00160 Helsinki

Sijainti kartalla