SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

SkySauna

Maailman ensimmäinen saunaelämys maailmanpyörässä sijaitsee Helsingissä Kauppatorin vieressä ydinkeskustassa!

Kun etsit ryhmällesi ainutlaatuista elämystä, SkySauna on varma valinta. Tämä maailmanpyörässä oleva erikoisvalmistettu saunagondoli vie sinut 40 metrin korkeuteen, jossa voit nauttia saunan lämmöstä ja samalla ihastella maisemia. Gondolista näkee täydellisesti merelle Helsingin lähisaaristoon sekä myös kaupungin suuntaan. 

Saunagondolin lisäksi käytössänne on myös viihtyisä yksityisalue maankamaralla maailmanpyörän vieressä. Yksityisalueelta löytyy pukuhuonetilat, suihkut, wc-tilat, sisätila oleskelulle sekä pieni terassi. Terassilla käytössänne on myös HotSpring-ulkoporeallas, johon mahtuu kerralla jopa kymmenen henkilöä.

Elämys sopii erityisesti pienille ryhmille, maksimissaan 15 henkilölle. Saunagondolin kyytiin mahtuu kerralla viisi saunojaa, mutta muut voivat omaa saunavuoroaan odotellessa nauttia yksityisalueen annista. 

SkySauna sopii erinomaisesti muun muassa virkistystilaisuuksiin, kaveriporukoiden tai urheilujoukkueiden saunailtoihin, synttäreihin, polttareihin ja edustustilaisuuksiin. Sijainti aivan keskustan tuntumassa tarjoaa luonnollisesti paljon jatkomahdollisuuksia.

Hintaan sisältyy yksityisalueen vapaa käyttö, maailman ainutlaatuisin saunaelämys, mahtava ulkoporeallas, pyyhkeet jokaiselle saunojalle ja 2 saunajuomaa per henkilö. 

Huomioithan, että tila on anniskelualuetta ja omien juomien tuominen alueelle on ehdottomasti kiellettyä. Saunaelämyksen hintaan kuuluvien juomien lisäksi meiltä voi ostaa enemmän juomia varauksen aikana, mikäli on tarvetta. Juomattomat juomat jäävät SkySaunan tiloihin, eikä ostettuja juomia voi ottaa mukaan alueelta oman saunakäynnin jälkeen anniskelulain puitteissa.

Huomioithan, että saunoessa ja porealtaassa sekä ulkoalueilla täytyy käyttää uima-asua.

Pyydämme huomioimaan, ettei SkySauna ole käytössä alle +5 asteen lämpötiloissa talvikaudella. Tarkastamme säätilan aina vähintään 48 tuntia ennen varauksen alkua ja tarvittaessa varauksen voi peruuttaa ilmaiseksi. Kysy lisää henkilökunnaltamme!

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Henkilömaksu
Perushinta pitää sisällään elämyksen 1-4 henkilölle. Yli neljän henkilön ryhmissä lisähenkilömaksu on 30 € / henkilö (viidennestä henkilöstä eteenpäin).
30,00 €/hlö
Kylpytakki
Kylpytakit lainaan elämyksen ajaksi.
8,00 €/kpl
Sandaalit
Sandaalit lainaan elämyksen ajaksi.
3,00 €/kpl
Veuve Clicquot -samppanjapullo
99,00 €/pullo
Nespresso-kahvi
Kahvit virvokkeiden rinnalle.
3,50 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä veloitetaan hinnaston mukaisesti.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilojen perussiivous kuuluu varauksen hintaan. Mikäli vuokraaja aiheuttaa tiloissa erityistä sotkua tai vahinkoa, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa erikseen aiheutuneista kuluista.

4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen skywheelhelsinki@gmail.com tai puhelimitse numeroon 0404804604. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.50
Tilan kunto
4.62
Hinta/laatu-suhde
4.28
Varustelu
4.60
Tilan siisteys
4.76
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 50 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 266 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 50 palautetta.

Näytetään tulokset 11 - 20. Sivu: 2 / 5
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
4
04/2022

Erittäin ystävällinen vastaanotto. Kaikki sujui moitteettomasti. Tilat siistit ja toimivat. Suosittelen paikkaa! Ainoa mitä voisi muuttaa: pyyhe oli melkoisen pieni..


Palaute annettu 25.4.2022 16:35:50 nimellä Tyytyväinen asiakas.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
2
Varustelu
5
Siisteys
5
4
10/2021

Loistava kokemus


Palaute annettu 9.10.2021 07:36:57.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
6
10/2021

Tilat olivat ihanat, ja henkilökunta huippua. Kaikille jäi hyvä mieli, tästä illasta puhutaan vielä pitkää ja muistellaan iloa ja riemua. kiitos


Palaute annettu 6.10.2021 06:58:30 nimellä Anu.
 

Asiakas- tai kutsuvierastilaisuus

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
3
09/2021

Löylyt ja puitteet olivat erinomaiset.
Tarjoilun puolesta olisi kehittämisen varaa, ei laseja juomille sekä kahvit tuotiin pahvimukeissa. Posliinia kehiin niin kehtaa tarjota asiakkaille.


Palaute annettu 14.9.2021 07:48:44 nimellä PM.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
4
09/2021

Mieletön kokemus! Voisi mennä ehdottomasti uudestaan. Palvelu oli hyvää ja kivat siistit tilat hengailuun ja peseytymiseen.


Palaute annettu 7.9.2021 07:21:42 nimellä Jenni.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
2
Varustelu
4
Siisteys
5
3
08/2021

Puitteet olivat upeat, mutta kokemus jäi vaisuksi saunan teknisten ongelmien ja tilan puutteiden vuoksi.


Palaute annettu 30.8.2021 18:20:34 nimellä Naisten saunaporukka.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
2
07/2021

Kivat oli kinkerit ja kaikki sujui kuin rasvattu. Henkilökunta oli kivaa ja avuliasta, löylyt hyvät ja poreallas tarpeeseen. Maisemia ihmeteltiin löylyä heittäessä, hauska ja uniikki kokemus. Ei mitään motkottamista koko keikassa.


Palaute annettu 5.7.2021 06:40:02 nimellä Erikoinen kokemus.
 

Polttarit

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
8
06/2021

Upea kokonaisuus, ylitti odotukset! Erityismaininta loistavalla asenteella toimineelle henkilökunnalle!


Palaute annettu 2.7.2021 22:16:39 nimellä Polttareiden kapellimestari .
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
2
06/2021

Mahtavaa vip-kohtelua,hyvä ja selkeä opastus,ihana henkilökunta loistavan huumorintajun ja tilannetajun kanssa!Mahtava ja hyvin toimiva sauna ja poreallas,juomat kylmiä.Huono sää ei pääsisi kovin helposti pilaamaan kyllä tätä kokemusta.Hyvin saa suojaan ammeen ja ihmiset.


Palaute annettu 27.6.2021 08:43:19 nimellä AnuK.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
8
06/2021

Kiva paikka ja kun osui sopivasti aurinkoinen päivä. Viereisen konserttialueen pitkään jatkunut bassorummun soundcheck aiheutti ihmetystä, mutta kun lauluun päästiin niin se oli oikein miellyttävää :) Loungetilann märkänä liukas lattia aihautti läheltä piti -tilanteita. Sandaalit oli varattuna, mutta ilmeisesti ne eivät oikein osuneet mukavasti jalkoihin.


Palaute annettu 18.6.2021 08:08:17 nimellä SiljaK.
 

Näytetään tulokset 11 - 20. Sivu: 2 / 5
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 15 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja SkyWheel Helsinki Oy
Tilan osoite Katajanokanlaituri 2
00160 Helsinki

Sijainti kartalla