SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Vs.Relax Kokous-ja saunatilat

  • Vähänkyröntie 61, 66500 Vähäkyrö

Vs.Relax on jopa 24 henkilön kokouksiin, illanviettoihin ja erilaisiin juhliin soveltuva viihtyisä kokous/juhlatila ja kylpylä Vähässäkyrössä.

Tilat koostuvat 24 henkilön kokous/oleskelutilasta, keittiöstä, katetusta terassista sekä sauna- ja allasosastosta.  Kokoustila on varusteltu kahdella kokous-/ruokapöydällä, 55" taulu-tv:llä (sis. HDMI-liitäntä ja adapterit) ja Blu-ray-soittimella.Taulu-TV on varustettu nettiselaimella ja erillis näppäimistöllä.  Lisätilaa kokouksille ja illanvietoille tuo katettu terassi, jossa pöydän ääreen mahtuu 14 henkilöä. Terassilta löytyy myös oma 40" taulu-tv liitäntöineen sekä pellettitakka tunnelman luojana. Käytössänne on myös koko tilan kattava langaton kuituliittymä.

Sauna- ja allasosastolla käytössänne on peräti kolme eri saunaa: infrapunasauna, kabinettisauna ja kovien löylyjen ystäville pikkusauna. Kabinettisaunassa on myös 40" taulu-tv, mikäli esimerkiksi tiukka urheilulähetys pitää ruudun ääressä. Saunomisen lomassa on mukava vilvoitella pienessä sisäuima-altaassa. Allasosastolla on myös oma 60" Smart taulu-tv! 

Tiloihin voi tuoda omat ruoat ja juomat. Keittiössä käytössänne on 2kpl jääkaappi/pakastin, induktioliesi, kiertoilmauuni, astianpesukone, kahvinkeitin, mikro, virvokeautomaatti sekä kahviautomaatti.

Lisäksi terassilla on käytettävissä kaasugrilli. Vaihtoehtoisesti voitte tilata maistuvat illallis- tai kokoustarjoilut www.keikkakokki.fi. tai  www.vanhapankki.fi 

Lisäpalveluina voitte tilata kylpijöille tarvittaessa valmiina pyyhkeet ja uimahousut .

Vs.Relaxissa tunnet olevasi kuin kotonasi vain sillä erolla, että meillä et suursiivoa! Tervetuloa rentoutumaan ja viihtymään ystävien kanssa. Myös kuljetukset voimme järjestää puolestanne.

 

Varaukset osoitteesta https://vsrelax.fi/varaus-ja-hinnat.html

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
3,72 €/kpl
Miesten uimahousut
2,48 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen vs.relax@anvianet.fi tai puhelimitse numeroon 0458651125. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 24 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Vs.Relax
Tilan osoite Vähänkyröntie 61
66500 Vähäkyrö

Sijainti kartalla