Uunisaari Sauna 2

Jykevät kalliot, mahtavat tervalepät ja meri antavat tuulahduksen suomalaisesta saaristolaistunnelmasta. Uunisaari on kaukana arjen kiireestä, vaikka sijaitseekin aivan Helsingin keskustan tuntumassa, vain kolmen minuutin venematkan päässä Kaivopuiston rannasta. Uunisaari on auki myös talvisin, jolloin saareen kuljetaan sinne rakennettua siltaa pitkin.

Uunisaaren saunatila tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisille rennoille virkistystilaisuuksille tai illanvietoille olipa kyseessä sitten yritystilaisuus tai vaikka kaveriporukan saunailta. Saunan lisäksi käytössänne on oma terassi ja oleskelutila/pukuhuone. Saunatila sijaitsee meren rannalla, minkä ansiosta saunojille on tarjolla myös uintimahdollisuus ympäri vuoden. Kesäaikaan uimaan pääsee joko hiekkarannalta tai laiturilta. Talvisin rohkeimmille on tarjolla avantouintimahdollisuus läpi talven.

Vuokrahintaan sisältyy pyyhkeet, pefletit, peseytymisvälineet ja perussiivous, joten kaikki oleellinen odottaa teitä valmiina Uunisaaressa. Lisäluksusta tilaisuuteen tuo seitsemän hengen lämmitetty SPA-ulkoporeallas, josta on kauniit näkymät merelle ja kaivopuiston rantaan. Ulkoporeallas ei sisälly perusvuokraan ja se on varattava tilaisuuteen erikseen (kts. Lisäpalvelut). 

Saunatilaan voi tilata ruokatarjoilut ennakkoon Uunisaaren ravintolasta. Katso tarjolla olevat saunamenut Lisäpalvelut-välilehdeltä. Huomioithan, että tila on anniskelualuetta, joten omien juomien tuonti on kielletty. Saunajuomat laskutetaan paikan päällä kulutuksen mukaan.

Yleisimpien juomien hinnat:

  • III-olut 5,00 e
  • Siideri 5,40 e
  • Virvokkeet 3,80 e

Saapuminen Uunisaareen

Uunisaari on nimensä mukaisesti saari ja sijaitsee aivan Kaivopuiston edustalla. Talvisin (16.11.-14.4.) saareen kuljetaan kävellen sinne rakennettua siltaa pitkin. Kesäaikaan (15.4.-15.11.) Uunisaareen liikennoi yhteysvene Kaivopuiston Kompassitorilta. Uunisaaren Ravintolan aukioloaikoina yhteysvene liikennöi puolen tunnin välein ja muina aikoina tilauksesta. Uunisaaren liikenteestä vastaa Merisataman Liikenne Oy m/s Freixenet- ja m/s May -aluksilla. Huomioithan, että venekyyti ei sisälly saunan vuokrahintaan. Meno-paluu -kyydin hinta on 6,00 €/hlö (lapsille ja eläkeläisille 3,00 €/hlö). Lisätietoja ja ohjeita veneyhteydestä saat varausvahvistuksen mukana. Uunisaareen voi saapua myös omalla veneellä.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
7-hengen SPA poreallas
Lisäluksusta tilaisuuteen tuo seitsemän hengen lämmitetty SPA-ulkoporeallas.
149,99 €/kpl
Tapaslautanen
* Chorizoa, marinoituja oliiveja, suolakurkkua, Briejuustoa ja viikunahilloketta, marinoitua perunaa, patonkia.
15,99 €/hlö
Juustolla kuorrutettua uunimakkaraa
Juustolla kuorrutettua uunimakkaraa
* Lämmin perunasalaatti ja patonkia
11,99 €/hlö
Savuporokiusaus
Savuporokiusaus
* Punajuurta ja suolakurkkua
* Patonkia
14,80 €/hlö
Fetasalaatti
Fetasalaatti
* Patonkia
14,00 €/hlö
Nachos maissilastut
Nachos maissilastut
Salsa ja juustodippi
5,00 €/hlö
Snacksit saunalle (annos 5:lle)
Snacksit saunalle (annos 5:lle)
* Perunalastuja
* Suolapähkinöitä
* Chilidippi
18,00 €/hlö

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.

3. ULKOPOREALTAAN VARAUS
Ulkoporeallas on varattava tilaisuuteen erikseen ja se ei sisälly perusvuokraan. Ulkoporealtaan saatavuus voi vaihdella ja porealtaan tilaus vahvistetaan asiakkaalle mahdollisimman pian varauksen jälkeen, mikäli ulkoporeallas on valittu lisäpalveluna tilaisuuteen. Mikäli ulkoporeallas ei ole saatavilla tilaisuuteen, mahdollinen ennakkoon maksettu ulkoporeallasta koskeva vuokra palautetaan asiakkaalle täysimääräisenä.

4. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


5. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


6. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen ravintola.uunisaari@kolumbus.fi tai puhelimitse numeroon 09636870. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.00
Tilan kunto
3.00
Hinta/laatu-suhde
4.00
Varustelu
4.50
Tilan siisteys
4.50
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 2 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 34 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 2 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 2. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
1
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
14
11/2015

Järjestelyt ja sauna 2 oli itsesään hyvä ja toimiva. Sauna 2:n löylyhuoneen portaat ovat hengenvaarallistet. Firman omistaja kaatui portaissa alas tullessaan. Kaatunut henkilö ei ollut humalassa ja on muutenkin varovainen liikkeissään.

Palju oli tosi kiva! Paljun vesi tosin tuoksui hiukan siltä, että sen rakentaissa olisi jotakin leväkasvustoa, kannattaa tarkkailla tilannetta...


Palaute annettu 24.11.2015 11:19:24.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
20
11/2015

koko kaveriporukka oli hirmu tyytyväinen


Palaute annettu 23.11.2015 19:35:29.
 

Näytetään tulokset 1 - 2. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 15 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Ravintola Uunisaari
Tilan osoite Pohjoinen Uunisaari
00140 Helsinki

Sijainti kartalla