SaunaOnline Taloyhtiö
 

Saunailtafi - Vapari 12 Lahti

LAHDEN SUOSITUIMMAT KOKOUS- JA SAUNATILAT KESKELLÄ KAUPUNKIA!
-----------------------------

**** OMAT JUOMAT SALLITTU ****
**** OMAT RUUAT TAI CATERING SALLITTU ****
-----------------------------

Lahden Vapari 12 tiloissa järjestät jopa 100 hengen tilaisuuksia kun varaat sekä kokous- että saunatilan!
Istumapaikkoja tiloista löytyy yhteensä 80 hengelle.
Vapari 12 muodostuu kahdesta tilasta!

Kokoustila

Erittäin tilava juhla- ja kokoustila. Kokoustila voidaan valaista koulutukseen tai neuvotteluihin kirkkaaksi, käytännössä päivänvaloa vastaavaksi tai ilta-/juhlatilaisuuksiin himmennettävin spotti-lampuin tunnelmalliseksi.
Valkokangas, Mahdollisuus vuokrata videotykki
Televisio
Äänentoisto
Kokoustilasta 40 hengen luokkamuotoa jossa jokaisella pöytätilaa ja hyvä näkyvyys valkokankaalle. 20 muuta istumapaikkaa reunustan tuoleilla ja sohvilla.
Hyvin varusteltu keittiö jossa iso kylmiö, mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin, tiskikone ja jonkin verran astiastoa sekä kertakäyttöastioita.
WC sekä miehille että naisille

Saunaosasto uima-altaalla.

* Erittäin tilava ja moderni allasosasto massiivisella avotakalla!
*** Takkapuut (1 säkki)
*** Makkaratikut

* Tilava saunaosasto
*​​** 3 suihkua
*** Suihkusaippuat
*** Laudeliinat
*** Mahdollisuus vuokrata pyyhkeet.

* 2 erillistä pukuhuonetta
Kylmäkaappi
* Televisio
Iso bluetoothkaiutin jossa televisiosta tai bluetooth-laitteesta (matkapuhelimet, padit jne) toistettava ääni.
* WC
* Kertakäyttöastiasto
* Tilauksesta pelipaketti sisältää Hold Em- setin ja Yatsin.

---------------------------------
Tilan varaajan on oltava vähintään 20 – vuotias
Kokoustiloissa saa olla max 80 henkeä kerralla.
Saunaosastolla saa olla max 20 henkeä kerralla.
_____________________

PE-LA Iltaisin ja aattopäivinä (koko päivä) saunaosasto ja kokoustila vuokrataan yhtenä kokonaisuutena.
**MUINA PÄIVINÄ**
08.00-16.00 Vuokraamme kokoustilaa (saunatila lisämaksusta)
17.00-24.00 Vuokraamme saunatilaa (kokoustila lisämaksusta)
Jos haluat vuokrata tilan (tai tilat) koko päiväksi 08.00-24.00 niin varaa molemmat vuorot. 16.00-17.00 välinen aika kuuluu silloin automaattisesti vuokraasi.

P.S. Viikonloppuisin ja aattopäivinä voit varata lisätunteja AAMUUN SAAKKA!!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
Pyyhkeet toimitetaan ennen varauksen alkua pukuhuoneisiin.
6,00 €/kpl
Loppusiivouspalvelu
Sauna- tai kokoustilojen vastuuhenkilö vastaa, että vuokrattujen tilojen tulee olla siistissä, asiallisessa sekä normaalissa käyttökunnossa seuraavalle asiakkaalle tilaisuuden jälkeen. Tilan tulee olla tilaisuuden päätyttyä samassa kunnossa kuin ennen tilaisuuden alkua.

Voit halutessasi tilata loppusiivouspalvelun Lahden saunatiloilta, jonka avulla säästät aikaa ja energiaa ja pääset keskittymään juhlimiseen.


Loppusiivouspalvelu sisältää seuraavat siivoukset:

1. Yleiset tilat

-Lattian puhdistus irtoroskista, mattojen imurointi ja lattioiden pesu
-Pöytäpintojen ja tilassa olevien tasojen puhdistus tahroista
-Roska-astioiden ja pullonpalautusastioiden tyhjennys
-Peili- ja lasipintojen puhdistus roiskeista, sormenjäljistä ja muusta liasta


2. Wc-tilat

-Roska-astioiden tyhjennys
-Pönttöjen ja käsienpesualtaiden pesu
-Peili- ja lasipintojen puhdistus roiskeista, sormenjäljistä ja muusta liasta
-Lattioiden pesu


3. Sauna ja pesutilat

-Lattioiden, seinien ja hanojen puhdistus ja pesu roiskeista ja muusta liasta
-Lauteiden huuhtelu ja pesu


4. Pukuhuoneet

-Roska-astioiden tyhjennys
-Pöytäpintojen ja tilassa olevien tasojen puhdistus tahroista
-Lattioiden pesu
-Peili- ja lasipintojen puhdistus roiskeista, sormenjäljistä ja muusta liasta

Haluatko tilata loppusiivouksen?

HUOM! Jos et tilaa loppusiivousta niin sitoudut itse siivoamaan tilan varausehdoissa(kohta 5) esitetyssä laajuudessa. Loppusiivouksen tilaaminen ei vapauta vastuuhenkilöä varausehdoissa (kohta 5) mainituista normaaleista ylläpitotoimista.
99,00 €/kpl
Videotykin vuokra
Tiloistamme löytyy iso valkokangas, johon on mahdollista tilata laadukas videotykki lisäpalveluna.

Videotykissä kokousvalmiudet.

Haluatko tilata videotykin käyttöösi?
50,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

VARAUSEHDOT /VUOKRAEHDOT

Näitä varaus-/vuokraehtoja sovelletaan Lahden Saunatilat, (Y-tunnus 2890247-9) ja varaajan väliseen tilavuokrasopimukseen elleivät osapuolet kirjallisesti ole toisin sopineet. Varausehdot tulevat sopimuksen osaksi, kun ehtoihin on viitattu tarjouksessa, tilausvahvistuksessa tai ne muutoin on liitetty varauksen yhteyteen.

1. VARAUSAIKA

Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen.

Mahdollisista varaukseen sisältämättömistä lisätunneista on sovittava etukäteen ennen varauksen alkua asiakaspalvelu (at) saunailta.fi. Mikäli näin ei toimita, joudumme veloittamaan lisämaksun.

Tilojen on oltava tyhjät varausajan päättyessä.

Sauna- tai kokoustilojen varaajan on oltava vähintään 20-vuotias.

Tiloissa ei saa olla päihtyneitä ala-ikäisiä henkilöitä eikä tiloissa saa käyttää huumausaineita. Tiloissa ei saa yöpyä.

Lahden Saunatiloilla tai sen valtuuttamalla edustajalla (esim. vartiointiliikkeellä) on oikeus tarpeen vaatiessa keskeyttää vuokra-aika ja tyhjentää tilata, mikäli tiloissa on tai epäillään olevan päihtyneitä alaikäisiä henkilöitä, huumeiden käyttöä tai muuta näiden ehtojen vastaista toimintaa. SAUNATILAT SIJAITSEVAT ASUINTALON SISÄPIHALLA. KOVAÄÄNINEN TAI ASIATON KÄYTÖS SISÄPIHALLA SAATTAA AIHEUTTAA VUOKRA_AJAN KESKEYTTÄMISEN JA TILOJEN TYHJENTÄMISEN.

Vuokralaisella ei ole oikeutta vuokrahyvitykseen, mikäli tilaisuus joudutaan keskeyttämään mistä tahansa edellä mainitusta syystä, tai niihin rinnastettavasta syystä.

Mikäli vuokratut tilat tyhjennetään häiriökäyttäytymisen tai muiden tämänkaltaisten sääntörikkomusten johdosta vuoksi, veloitus on 500 EUR.

*SAUNAOSASTON ERITYISET EHDOT*

Vuokratilojen uima-altaiden ja saunatilojen hygienisyyttä valvoo Lahden kaupungin ympäristyöterveystarkastaja. On erittäin tärkeää että varaaja tiedostaa roolinsa vastuuhenkilönä ja ohjeistaa vieraat noudattamaan hygieniasääntöjä.

*Uima-altaaseen ainoastaan suihkun kautta.

*Saunaosastolle kaikenlaisen lasin vieminen on ehdottomasti kielletty! Lasinsirut näissä tiloissa aiheuttavat aina erikoissiivouksen johon kuuluu laajimmillaan tarvittaessa uima-altaan tyhjennys. Lasitavara tulee jättää joko kokous- ja juhlatilaan tai ensimmäiseen pukuhuoneeseen jos saavutaan saunaosastolle suoraan yleisestä käytävästä.

*Uima-altaaseen on kiellettyä heittää mitään sinne kuulumatonta. Uima-altaaseen kuuluu ainoastaan uimarit ja mahdollisesti uima-asut. Vierasesineistä altaassa aiheutuu erikoissiivous.

*Allashuoneeseen kulkeminen ulkojalkineilla on kielletty. Jalkineiden mukana uima-allastiloihin kulkeutunut lika vaatii erikoissiivouksen. Jalkineet tulee jättää joko kokous- ja juhlatilaan tai ensimmäiseen pukuhuoneeseen jos saavutaan saunaosastolle suoraan yleisestä käytävästä.

* Ennen tulen sytyttämistä takkaan hormi-imuri tulee kytkeä päälle ja pelti avata. Hormi-imuri on jätettävä päälle ja pelti auki tiloista poistuttaessa. Jos takkaa ei käytetä niin hormin peltiä ei saa avata. Jos näitä ohjeita ei noudateta ja tuhka on levinnyt saunaosastolle niin tiloissa on suoritettava erikoissiivous

Kaikista yllä mainituista erikoissiivouksista kustannus on yleisesti välillä 100€-2000€. Ylärajaa kustannuksilla ei kuitenkaan ole ja niistä vastaa näiden ehtojen mukaisesti varaaja.

2. OVIEN AVAUS

Ovet avautuvat koodeilla. Koodit toimitetaan varaajalle ennen varauksen alkua. Koodit ovat toiminnassa varauksen ajan. Varaaja vastaa siitä että koodeja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Varaajan on oltava paikalla koko tilaisuuden ajan.

3. PERUUTUS

Ylivoimaisesta esteestä (force majoure) johtuen Lahden Saunatilat voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua.

Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle mutta Lahden Saunatilat ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova.

Mikäli asiakas peruuttaa vahvistetun tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.

4. VAHINGONTEKO

Tilaisuuden vastuuhenkilö (tilauksen varaaja) vastaa Lahden Saunatilojen omaisuudelle aiheutuvista vahingoista, niiden korjaamisesta sekä ylimääräisestä lisäsiivouksesta tai erikolissiivouksesta aiheutuvista kustannuksista.

5. SIIVOUSVASTUU & LOPPUSIIVOUSPALVELU

Sauna- tai kokoustilojen vastuuhenkilö vastaa, että vuokrattujen tilojen tulee olla siistissä, asiallisessa sekä normaalissa käyttökunnossa seuraavalle asiakkaalle tilaisuuden jälkeen. Tilan tulee olla tilaisuuden päätyttyä samassa kunnossa kuin ennen tilaisuuden alkua.

Voit halutessasi toteuttaa tai tilata loppusiivouksen itse tilaisuuden jälkeen tai tilata jo ennakkoon meiltä loppusiivouspalvelun , jonka avulla säästät aikaa ja energiaa ja pääset keskittymään juhlimiseen.

Vastuuhenkilön vastuulla on lisäpalveluista riippumatta huolehtia siitä, että tiloissa toimitaan asiallisesti ja asiaan kuuluvalla tavalla sekä tilasta pidetään huolta seuraavin toimin (normaalit ylläpitotoimet):
– roskat roska-astioihin
- kertakäyttöiset laudeliinat roskiin.
- käytettyjen astioiden laittaminen huuhdeltuina tiskikoneeseen tai vaihtoehtoisesti käsin tiskauksen jälkeen kuivauskaappiin.
– pullot pullonpalautusasioihin
– pyyhkeiden vieminen pyyhekoriin tai ripustaminen pukuhuoneen koukkuihin kuivumaan.
– kalusteiden takaisinjärjestäminen paikoilleen
– elektronisten laitteiden sulkeminen
– saunojen lämmön sulkeminen
– ovien lukitseminen ja valojen sammuttaminen tiloista poistuessa
– takan tulen ja hiilen sammuttaminen
– ovien lukitseminen ja valojen sammuttaminen tiloista poistuessa

Mikäli tilaat Loppusiivouspalvelun, sisältää se seuraavat siivoukset:

1. Yleiset tilat

-Lattian puhdistus irtoroskista, mattojen imurointi ja lattioiden pesu
-Pöytäpintojen ja tilassa olevien tasojen puhdistus tahroista
-Roska-astioiden ja pullonpalautusastioiden tyhjennys
-Peili- ja lasipintojen puhdistus roiskeista, sormenjäljistä ja muusta liasta

2. Wc-tilat

-Roska-astioiden tyhjennys
-Pönttöjen ja käsienpesualtaiden pesu
-Peili- ja lasipintojen puhdistus roiskeista, sormenjäljistä ja muusta liasta
-Lattioiden pesu

3. Sauna ja pesutilat

-Lattioiden, seinien ja hanojen puhdistus ja pesu roiskeista ja muusta liasta
-Lauteiden huuhtelu ja pesu

4. Pukuhuoneet

-Roska-astioiden tyhjennys
-Pöytäpintojen ja tilassa olevien tasojen puhdistus tahroista
-Lattioiden pesu
-Peili- ja lasipintojen puhdistus roiskeista, sormenjäljistä ja muusta liasta

Mikäli asiakas vastaa itse loppusiivouksesta tulee asiakkaan itse huolehtia normaalien ylläpitotoimien lisäksi myös yllä olevien loppusiivoustoimien toteuttamisesta.

Mikäli tiloissa tarvitaan erillistä ja tavanomaista enempää lisäsiivousta, laskuttaa Lahden Saunatilat vastuuhenkilöä tehdyn työn mukaisesti. Lisäsiivous laskutetaan jos normaaleita ylläpitotoimia ei ole suoritettu.

HUOMIOITHAN ETTEI LOPPUSIIVOUS KOSKAAN SISÄLLÄ ERIKOISSIIVOUSTA! Erikoissiivouksen piiriin lukeutuu esimerkiksi oksennussiivoukset,seinien tai kattojen siivous, ylimääräiset allassiivoukset, eritesiivoukset, vahingontekoihin liittyvät siivoukset, roskaamisesta tai rikkoontuneista pulloista aiheutuvat lisäsiivoukset (esim. rikkinäiset pullot tai lasit lattioilla) yms. Mikäli erikoissiivoukselle on tarvetta, laskuttaa Lahden Saunatilat vastuuhenkilöä tehdyn työn mukaisesti.

Kiinteistölle, uima-altaalle, laitteistoille ja huonekaluille aiheutuneet vahingot veloitetaan vastuuhenkilöltä syntyneiden kustannusten mukaisesti.

Lahden Saunatilat pyytää asiakkaita käyttäytymään tiloissa asiallisesti ja vastuullisella tavalla.

Kiitos jo etukäteen

6. MAKSUEHDOT

Tilojen varaus ja maksu onnistuu saunailta.fi – sivuston ja saunaonline.fi – palvelun kautta verkossa.

Myös lisäpalveluiden tilaaminen onnistuu verkossa tilan varauksen ja maksun yhteydessä.

Tila ja lisäpalvelut tulee maksaa ennakkoon.
Voit maksaa verkkopankilla, luottokortilla tai yhteistyökumppanimme SaunaOnlinen tarjoamalla laskupalvelulla.
Suora laskutus vain sopimusasiakkaille (min. 4 varausta / vuosi).

Mikäli haluat sopimusasiakkaaksi, olethan yhteydessä: asiakaspalvelu (at) saunailta.fi


7. LÖYTÖTAVARAT

Kadonneita ja tilaan unohdettuja tavaroita voi tiedustella seuraavana arkipäivänä

asiakaspalvelu (at) saunailta.fi


8. VASTUUHENKILÖVASTUUT

Seuraavissa vastuuhenkilövastuuohjeissa viitataan Kuluttajaviranomaisten ohjeisiin sekä Tuoteturvallisuuslakiin (914/1986).

Tilan varauksen tehnyt hyväksyy varatessaan varausehdot sekä hyväksyy toimimaan varaamansa tilaisuuden vastuuhenkilönä, jonka vastuulla on näiden varausehtojen noudattaminen.

Vuokraamme tilat aina siivottuina sekä niin, että tiloissa olevat varusteet ja laitteet ovat ehjiä ja toimintakuntoisia.

Tilaisuuden vastuuhenkilö vastaa, että niin sauna- ja kokoustilat kuin sen varusteet ja laitteet ovat tilasta poistuessa samassa kunnossa kuin ne olivat ennen varauksen alkua.

Mikäli ilmenee, että tiloja tai irtaimistoa on rikottu, sotkettu tai omaisuutta on hävinnyt, on vastuuhenkilö näistä korvausvelvollinen. Mikäli jokin asia tai esine ei vastuuhenkilön mielestä ole kunnossa, tulee vastuuhenkilön ilmoittaa siitä välittömästi asiakaspalveluumme asiakaspalvelu (at) saunailta.fi ennen tilaisuuden alkua. Kuva vahingosta lähetettynä ennen vuokra-ajan alkua on kiistattomin todiste.

Mikäli tiloissa tarvitaan varauksen aikana ulkopuolista apua, olethan yhteydessä seuraaviin numeroihin:

Yleinen hätänumero: 112

Huomioithan, että mahdollisista lisätoimista seuraa aina lisälasku, mikäli siivouspalvelun tai vartiointiliikkeen palveluita joudutaan käyttämään erikseen varauksen aikana tai sen jälkeen vastuuhenkilöstä johtuvasta syystä.

Vastuuhenkilön on vastuussa myös seurueensa turvallisuudesta!

Vastuuhenkilön vastuulla on ilmoittaa tilaisuuden osallistujille roolinsa vastuuhenkilönä ja valvoa mahdollisen tiloista löytyvän uima-altaan käyttöä erityistä huolellisuutta noudattaen.

Altaassa ei saa olla, mikäli vastuuhenkilö ei ole tiloissa varauksen aikana paikalla!

Vastuuhenkilön vastuulla on muistuttaa seuruettaan siitä, että turvallisuussyistä uima-altaaseen ei saa hypätä eikä altaassa saa olla alkoholin vaikutuksen alaisena. Allasosastolla liikkuessa on syytä olla varovainen – märkä laattalattia on aina liukas!

Mahdolliset henkilövahingot ovat aina asianomaisen omalla ja viime kädessä varauksen vastuuhenkilön vastuulla.

Vastuuhenkilön vastuulla on takassa olevan tulen varovainen käsittely, pellin avaaminen ja hormi-imurin kytkeminen. Takassa ei saa polttaa sinne kuulumatonta materiaalia. Vaahtosammuttimet löytyvät niille merkityiltä paikoilta. Takkapuut löytyvät takan alla olevasta laatikosta.

Vastuuhenkilön vastuulla on kertoa koko seurueelle, että tupakointi ei ole sallittu tilojen sisällä. Tupakointi sisätiloissa ja autohalleissa on kielletty! Tupakointi on sallittu sisäpihalla olevalla tupakkapaikalla ja sieltä löytyvät tuhkakupit. Vastuuhenkilö kuitenkin vastaa siitä, että tupakantumpit jätetään niille kuuluviin tuhkakuppeihin eikä niitä heitetä piha-alueisiin maahan. Vastuuhenkilö vastaa siitä että sisäpihalla ei metelöidä tai muuten aiheuteta pahennusta.

Tiloista tulee poistua viimeistään varausajan loputtua häiriötä ja meteliä aiheuttamatta. Vartiointiliike tekee tiloihin tarkistuskäynnin varausajan päätyttyä.

HUOM!
Vastuuhenkilön tulee huolehtia että tilasta poistuvat noudattavat seuraavia poistumisohjeita: Poistuminen klo 23 asti sisäpihan tai autohallin kautta. klo 23-03 vain autohallin kautta. Autohalliin ei saa jäädä oleskelemaan.

Vastuuhenkilön vastuulla on se, että tilat jätetään tilaisuuden jälkeen siistiin ja asialliseen kuntoon kohta 5 määrittelemällä tavalla. Mikäli tilauksen yhteydessä on tilattu loppusiivouspalvelu, huolehtii Loppusiivouspalvelu kohta 5. loppusiivouslistauksen mukaisesti tilojen loppusiivouksesta.

Asiakas sitoutuu normaaleihin ylläpitotoimiin (KTS. kohta 5 ) huolimatta siitä, että onko loppusiivouspalvelua tilattu.

Kiitos käynnistä, toivottavasti viihdyitte tiloissamme ja saamme teidät vieraaksi jatkossakin!

Palautetta tilaisuutenne onnistumisesta voitte antaa:
asiakaspalvelu (at) saunailta.fi

9. REKLAMAATIOT

Mahdolliset reklamaatiot on esitettävä viimeistään tilaisuutta seuraavana arkipäivänä Lahden Saunatiloille sähköpostitse asiakaspalvelu (at) saunailta.fi.

Lahden Saunatilat ei vastaa tilaajalle sellaisesta vahingosta, joka aiheutuu lakon, työsulun, yleisen liikenteen pysähtymisen, tulipalon, sähkökatkoksen tai muun sellaisen Lahden Saunatiloista riippumattoman syyn takia (force majeure).

Lahden Saunatilat ei vastaa tilaajalle sellaisesta vahingosta, joka koskee palvelua, jonka tilaaja on tilannut vuokratiloihin itse ulkopuoliselta palveluntarjoajalta.

Lahden Saunatilat ei vastaa tilaisuutta edeltävän edellisen asiakkaan aiheuttamasta vahingosta tupakansavu, uima-allasvahingot yms.) tai tilaisuuden peruuntumisesta, joka johtuu edellisen asiakkaan aiheuttamasta vahingosta.

Lahden Saunatilat pidättää oikeuden muutoksiin varaus-, tilaus- ja toimitusehdoissa sekä hinnastoissa.

Lahden Saunatilat kokous- ja saunatilat:
asiakaspalvelu (at) saunailta.fi

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.24
Tilan kunto
4.24
Hinta/laatu-suhde
3.97
Varustelu
4.00
Tilan siisteys
4.29
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 38 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 1024 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 38 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 4
<< Edellinen 1 | 2 | 3 | 4

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
30
10/2020

Tilat hienot ja siistit. Ainoa puute oli hätäensiaputarvikkeista, sattui haava pojan polveen eikä mitään tarvikkeita.


Palaute annettu 20.10.2020 11:46:17 nimellä Futisjunnuporukka.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
3
50
11/2019

Tilat olivat mukavat, siistit ja kaikki toimi moitteettomasti.


Palaute annettu 2.12.2019 11:45:39.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
5
55
09/2019

Juhlat oli erityisen onnistuneet.

Kahvikeitto yhdellä pienellä keittimellä hidasta ja työlästä
Tuoleja ei ollut esittelyssä kerrottua määrää
Naulakkotilat 80 henkilölle liian minimaaliset / kenkien säilytys


Palaute annettu 10.11.2019 19:46:26 nimellä Beebee.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
3
Varustelu
5
Siisteys
5
50
03/2019

Todella hyvät.


Palaute annettu 16.10.2019 13:10:14 nimellä Henry.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
50
02/2019

Saunatila mukavan rentopaikka synttärijuhliin.


Palaute annettu 11.2.2019 20:29:04 nimellä Ellu.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
-
12/2018

aina yhtä hyvät tilat. ollaan tosi tyytyväisiä


Palaute annettu 19.12.2018 10:19:36 nimellä tuija.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
1
Hinta/laatu
1
Varustelu
3
Siisteys
1
20
12/2018

Lattiat olivat kauttaaltaan tahmeat. Keittiön kaapeissa likatahroja. Ulko-oven vieressä ja edessä tyhjiä tölkkejä sekä paljon tupakan tumppeja, ei kutsunut iltaa viettämään kun ulko-ovella jo sotkuista. Karaoke laitteissa musiikki kuului vain hiljaa kaiuttimesta vaikka volumea säädettiin, pettymys tämäkin. Miesten wc:n pisuaari rikki. Illan pelasti itse tuodut ruokatarjoilut ja itse luotu hyvä tunnelma. Emme valitettavasti jatkossa aio käyttää kyseistä tilaa virkistys ja edustus tilaisuuksissamme.


Palaute annettu 17.12.2018 18:28:49 nimellä Hookoo.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
-
12/2018

Tilat oli huiput ja kaikki toimi. Yksi ongelmakin tuli eteen asiaan sai ratkaisun nopeasti :)


Palaute annettu 3.12.2018 11:55:55 nimellä Juulia.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
70
10/2018

Mainio paikka keskellä kaupunkia! Mahdollisuus tuoda oma catering firma muonitukseen! "Omat eväät" !


Palaute annettu 25.10.2018 16:52:22 nimellä Ilves kerho/Antti Kinnari.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
20
10/2018

Tilat olivat siistit ja asianmukaiset. Kertakäyttöastioita oli runsaasti sekä muita tarjoiluastioita. Miinuksena, että tiloissa oli kylmä jaloille, olisi pitänyt olla villasukat tai jotkut sisäkengät jalassa. Altaan vesi oli +9 asteista, Kovin ei houkuttanut uimaan menemään. Lisäksi naisten wc:stä loppui paperi kesken illan eikä paperia löytynyt lisää kuin miesten wc:n puolelta. Tikkataulu oli, mutta tikoista puuttui kärjet.
Muutoin olimme tyytyväiset tilaan.


Palaute annettu 8.10.2018 10:34:09 nimellä Johanna.
 

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 4
<< Edellinen 1 | 2 | 3 | 4

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 100 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Total Region Oy
Tilan osoite Vapaudenkatu 12
15110 Lahti
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla