SaunaOnline Taloyhtiö
 

Tehtaan Sauna

Ainutlaatuinen sauna- ja kokoustila Tampereella!

Tehtaan Sauna on ainutlaatuinen kokous-, juhla- ja saunatila Tampereella. Tasokkaat tilat luovat edellytykset onnistuneelle kokoukselle, virkistyspäivälle, juhlalle tai saunaillalle. Upeat saunatilat poreammeineen tekevät päivästä unohtumattoman.

Tilakokonaisuus koostuu:

 • 100 neliön edustustilasta, jossa mm. ilmakiekkopeli, äänentoistolaitteet, 52" taulu-tv, SingSter-karaoke yms.;
 • saunaosastosta, jossa tilava 15 hengen sauna, poreallas, pukuhuone ja 3 suihkua;
 • keittiöstä keittiövarusteineen; ja
 • parvekkeesta, jossa on mukava vilvoitella saunomisen lomassa.

Tiloissamme on vietetty onnistuneesti esimerkiksi yritysten virkistyspäiviä, kokouksia, syntymäpäiviä, pikkujouluja ja monia muita juhla- tai merkkipäiviä.

Lisätietoa varustelusta:

 • 15  hengen sauna
 • IKI-kiuas
 • 3 suihkua
 • virkistävä poreamme
 • äänentoistolaitteet ja taulutelevisio
 • 2 normaalikokoista wc:tä
 • pukuhuone
 • hiustenkuivaaja
 • pyyhkeet ja kylpytakit
 • ilmakiekkopeli
 • SingStar-karaokelaitteet
 • videotykki
 • parveke
 • keittiö

Hinnoittelu

Tilaa vuokrataan  klo 16 - 03:00 väliselle ajalle. Vuokrahinta on  kiinteä min. 499 €, 15 hlöä sis. alv. riippumatta tarkasta käyttöajasta ja kattaa koko illan ja tilan. Lisähenkilöistä peritään erilinen maksu. Vuokrahintaan sisältyy myös pyyhkeet ja perussiivous.

 

Huom! Yritysasiakkaille tarjotun laskumahdollisuuden maksu toteutetaan ennakkomaksuperiaatteella (lasku pitää olla maksettuna ennen varausajankohtaa!).

 

Saunatilan ikäraja on 23v. 


Meille voit tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Lisähenkilömaksu (yli 15hlö)
Jos tilaisuudessa on yli 15 henkilöä, ylittävältä osuudelta on maksettava lisähenkilömaksu. Jos et tiedä vielä tarkkaa osallistujamäärää, voit maksaa lisähenkilömaksun myöhemmin lisäpalvelutilauksen kautta (tehdään ennen tilaisuutta, ohjeet varausvahvistuksessa).
20,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan tulee olla vähintään 23v. ehto koskee vuokraajan lisäksi kaikkia vieraita

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen info@katsastusmies.fi tai puhelimitse numeroon 03 3454 4200. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.36
Tilan kunto
4.20
Hinta/laatu-suhde
3.76
Varustelu
4.20
Tilan siisteys
4.16
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 25 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 212 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 25 palautetta.

Näytetään tulokset 11 - 20. Sivu: 2 / 3
1 | 2 | 3

Polttarit

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
2
Varustelu
3
Siisteys
3
10
06/2018

Tilan puitteet hyvät. Poreamme oli pettymys, kun poreet toimivat noin 10min ja sit loppu. Jotain vikaa siinä oli kun sulake naksahti aina kun poreita yritti laittaa päälle. Loppuillasta poreet toimivat 2h. 15 hengen naisporukka olisitvat tykännyt olla poreissa, sen vuoksi tila varattiin! Lisäksi hiustenkuivaaja lopetti toimimisensa yksien hiuksien jälkee ja olimme laskenut sen kuivaajan varaan.


Palaute annettu 18.6.2018 10:48:28.

Tilan vastaus:.
Hei, kiitos palautteesta ja pahoittelut sulakkeen aiheuttamasta harmista! En osaa suorilta sanoa, mikä on aiheuttanut sulakkeen palamisen, mutta tilasin heti allaskorjaajan, joka selvittää vian. Edellisellä kerralla moottoriin oli jumittunut hiuslenkki, joka oli ylikuormittanut moottorin. Aina voi siis tapahtua jotain odottamatonta. Pahoittelut silti! Tarkastin myös hiustenkuivaajan toimivuuden ja se toimi täysin moitteettomasti. Lieneekö sulakkeen palaminen ollut syyllinen tähänkin. Ystävällisin terveisin Tehtaan Saunan väki

 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
5
Siisteys
4
-
12/2017

Tila oli suuri ja suhteellisen siisti ja hyväkuntoinen hintaansa nähden.


Palaute annettu 1.1.2018 13:28:40 nimellä J.S.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
10
12/2017

Hienot tilat, jossa mahtuu hyvin olemaan. Pyyhkeistä ja saunatakeista iso plussa. Edelliskerrasta päivitetty äänentoistojärjestelmä oli myös iloinen yllätys ja plussa!


Palaute annettu 9.12.2017 07:57:28 nimellä Joonas.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
4
18
12/2017

Asiakaspalvelu ennen tapahtumaamme oli ensiluokkaista; ystävällistä ja nopeaa. Myös tilan esittely ja ohjeistus oli ammattimaista. Tila oli upea; siisti ja sopi tarkoitukseemme hienosti. Iso kiitos Tehtaan Sauna!


Palaute annettu 4.12.2017 10:37:08 nimellä TL.

Tilan vastaus:.
Hei! Kiitos palautteestanne! Mukava kuulla, että iltanne oli onnistunut. Huomasimme, että tilavarustelu oli mielestänne enemmän "keskivertoa" muuhun arvosteluun verrattuna. Osaisitteko eritellä mitä toiveita olisi varustelupuolelle? Konkreettiset toiveet ja muutosehdotukset auttaisivat meitä parantamaan juhlatilaamme tulevaisuudessa. Etukäteen kiittäen Jenni / Tehtaan Sauna

 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
10
11/2017

Tilat ovat hienot ja siistit. Tarjoiluastioita ja -ottimia kaipaisin lisää, samoin vessoihin käsipyyhkeet ja keittiöön tiskirättiä ja talouspaperia. Niitä ei ollut lainkaan. Aterimet ja osa lautasista oli hieman likaisen oloisia.


Palaute annettu 25.11.2017 13:05:37.

Tilan vastaus:.
Moikka! Olemme palautteenne perusteella lisänneet mm. käsipyyhkeet, tiskirätit sekä talouspaperin varusteluihimme. Aterimet ja lautaset on myös käyty läpi ja tarvittaessa pyöräytetty koneen kautta. Kiitos palautteestanne, ja tervetuloa uudelleen! Jenni / Tehtaan Sauna

 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
8
08/2017

Mahtava tila. Tekemistä riitti.


Palaute annettu 25.8.2017 05:44:24 nimellä Mikheel.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
2
Varustelu
4
Siisteys
4
-
06/2017

Ihan kivasti meni, tosin kavereille lupaamani porekylpy ei toiminut ollenkaan. siitä voisi jälkilaskun osalta antaa kompensaatiota, vaikka kaiken tuoksinassa unohdinkin tyhjätä altaan.


Palaute annettu 19.6.2017 09:57:35.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
3
4
05/2017

Hienot tilat! Elektroniikka laitteitten kanssa olisimme tarvinneet hieman enemmän perehdytystä.


Palaute annettu 16.5.2017 08:15:08.

Tilan vastaus:.
Hei! kiitos palautteesta, olemme asiakastoiveiden perusteella uusineet äänentoistoelektroniikkaamme laadukkaampaan, mutta helppokäyttöisempään suuntaan. Tervetuloa Uudelleen! Jenni / Tehtaan Sauna

 

Kokous

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
5
8
03/2017

Pidimme nyt toista kertaa kokousta näissä tiloissa. Ensisijainen syy tuloomme oli se, että edellinen kerta oli miellyttävä, eikä tämä ollut pettymys tälläkään kertaa ollut.


Palaute annettu 13.3.2017 15:22:58.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
4
10
12/2016

Moni saunatila tuppaa olemaan liian kokousmainen, mutta tämä oli juuri loistava työpaikan 15-vuotisjuhlille ja pikkujouluille! Saunaosasto oli upea, tilaa oli mukavasti ja keittiö oli toimiva.

Äänentoistolaitteiden kanssa oli hieman ensin epäselvyyksiä, mutta nekin saatiin lopulta kuuluviin.


Palaute annettu 19.12.2016 06:57:23.
 

Näytetään tulokset 11 - 20. Sivu: 2 / 3
1 | 2 | 3

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 35 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Ovaska Tehdas
Tilan osoite Sellukatu 1
33400 Tampere
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla