SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

SporttiSauna

Viihtyisä SporttiSauna Oulun keskustassa tarjoaa puitteet noin 25 hengen tilaisuuksiin, kuten kokouksiin, virkistystilaisuuksiin, saunailtoihin ja juhliin. Tilat sijaitsevat 4. kerroksessa (ei hissiä).

Tilasta löytyy viihtyisät oleskelutilat sekä keittiö perusvarusteineen (sis. astiat, mikroaaltouuni, liesi ja jääkaappi). Oleskelutiloihin mahtuu noin 20-25 hengen seurue. Oleskelutilojen varustukseen sisältyy videoprojektori, äänentoistojärjestelmä, minipingispöytä, minibiljardipöytä, Xbox 360, pöytäjalkapallopeli ja PlayStation 2 (mm. singstar -mikrofonit ja 5 levyllistä lauluja) sekä PS4. Tilassa on JBL:n bluetoothkaiutin. 

Reilun kokoiseen moderniin saunaan mahtuu kerralla 15 saunojaa. 

Tiloihin voi tuoda omat juomat ja ruoat. Keittiössä onnistuu myös omien ruokien valmistaminen.

Tilaa vuokrataan kerralla aina koko illaksi. Tilassa on reilu vuokra-aika ja tila on käytettävissä aina seuraavaan aamuun saakka!

Tervetuloa viihtymään ja viettämään onnistunut tilaisuus!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Loppusiivous
Loppusiivous sisältää pintojen siistimisen ja pyyhkimisen, roskien viennin. Asiakkaan tulee kerätä pullot ja tölkit yhteen paikkaan tilassa. Siivous ei sisällä eritteiden siivousta vaan niistä veloitetaan erikseen 70€/kpl.
170,00 €/kpl
Pyyhevuokra
4,01 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, piha-alueelle, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Asiakas vastaa avaimista ja niiden palauttamisesta. Hävinneestä avaimesta peritään maksu syntyneiden kustannusten mukaisesti.

4. SIIVOUS
Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan ja tyhjentää omista tavaroista vuokra-ajan päättymiseen mennessä. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää laskutetaan siivouksesta jälkikäteen. Tilojen tulee olla samanlaisessa kunnossa kuin ne ovat olleet luovutettaessa. Mm. kalusteet omilla paikoillaan, tiskit tiskattu tai laitettu astianpesukoneeseen, kaikki roskat roska-astioissa, kaikki pinnat tahrattomia ja tyhjät juomapullot sekä tölkit niille osoitetussa paikassa.

Tarkemmat siivousohjeet löytyvät eteisen seinältä. Loppusiivouksesta veloitetaan 170€. Eritesiivouksista peritään ylimääräinen korvaus (70€/kpl). Myös huonosti siivotut eritteet tai pönttöön jätetyt eritteet aiheuttavat korvausvelvollisuuden. Rappukäytävän siivouksesta laskutetaan aiheutuneiden kulujen mukaan.

5. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Lemmikit ovat kielletty.

Tilaisuuden päätyttyä käytävästä ja piha-alueelta tulee poistua välittömästi ja melua aiheuttamatta.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta poistuessaan tiloista.

6. POIS LÄHDETTÄESSÄ
Avain jätetään näkyvälle paikalle. Asiakkaan tulee sammuttaa käyttämänsä laitteet ja valot, sulkea vesihanat sekä lukita ovet lähtiessään. Mikäli ovet jäävät auki vastaa asiakas mahdollisista vahingoista.

7. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä puhelimitse numeroon 0449728086. Asiakkaan tulee huomioida se, että mahdolliset puutteet ja viat voidaan katsoa aiheutetuiksi ellei tehdä reklamaatiota. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.27
Tilan kunto
4.34
Hinta/laatu-suhde
4.05
Varustelu
4.40
Tilan siisteys
4.40
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 62 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 1087 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 62 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 7
<< Edellinen 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
18
02/2024

Monipuoliset ja siistit tilat. Paikoitellen huonekorkeus on hieman matala, muttei häiritsevästi. Suosittelen lämpimästi.


Palaute annettu 26.2.2024 14:04:36 nimellä JEKor.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
20
12/2023

Kaikki ok.


Palaute annettu 10.12.2023 14:03:58 nimellä Joona.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
20
04/2023

Aulassa on kahdeksan eri ohjelappua miten käyttäydytään. Pärjäisikö vähemmällä? Nyt tuli mieleen, että tilan omistaja on neuroottinen ja siellä ei uskalla edes oleskella.


Palaute annettu 1.5.2023 18:24:27 nimellä MikaR.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
25
04/2023

Tila oli todella sopiva porukkamme illanistujaisiin ja varustelutaso riittävä.


Palaute annettu 24.4.2023 14:42:56 nimellä Andreas.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
25
04/2023

Hyvät tilat, sauna uusittu vasta. Saunan ovi ei pysynyt kunnolla kiinni, kieltä pitäisi säätää. Saunan eteisen oveen pitäisi vaihtaa kahva, ei pysynyt sekään kunnolla kiinni.


Palaute annettu 24.4.2023 09:45:23 nimellä Ville M.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
5
Varustelu
2
Siisteys
2
10
02/2023

Jos kyseisen saunatilan vuokraa niin suosittelen varautumaan lisälaskutukseen. Me siivosimme tilan viimeisen päälle (siistimmäksi mitä se oli meidän tullessa) mutta silti saimme lisälaskua. Tilassa pitää siis siivota myös semmoiset paikat mitä ei oltu ennen meidän tuloakaan siivottu. Myös tiskikoneen sisään ei saanut jäädän ruuan jäämiä. Tilana muuten ok, mutta kaipaisi pientä freesausta hintaansa nähden.


Palaute annettu 7.4.2023 19:00:28 nimellä Julia.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
1
Hinta/laatu
1
Varustelu
1
Siisteys
1
-
12/2022

Loppusiivouksen hinta tuntuu korkealta huomioiden kuitenkin se työmäärä, joka täytyy itse tehdä siivouksessa ennen lähtöä. Jos päädytte varaaman tilan niin kannattaa hyvän valon kanssa tarkastaa wc-pyttyjen puhtaus, koska pienistä eriteroiskeista sisäposliinissa tulee myös lisämaksu. Saunanlauteet olivat myös rikki.


Palaute annettu 23.12.2022 17:10:25 nimellä Marla.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
15
12/2022

Kaikki meni sujuvasti. Saunan lauteet olisi kyllä korkea aika jo korjata.


Palaute annettu 12.12.2022 09:53:31.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
2
Varustelu
4
Siisteys
5
15
11/2022

Tilat hyvät. Yksi asia mihin kannattaa tehdä parannus ja meilläkin osaa porukkaa asia hiersi. Kuvauksessa luvataan karaoke(singstar) mutta levyjä ei saatu toimimaan kun ovat niin naarmuisia tai kone ei toimi. Kaikista mahdollisista vaihtoehdoista vain muutama yksittäinen kappale toimi. Lisäksi toinen mikki ei toiminut.

Muuten kaikki onnistui hyvin.


Palaute annettu 15.11.2022 09:57:44 nimellä Olli.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
-
10/2022

Tilat olivat erittäin hyvät. Varaajaa ei vaan ollut millään saada kiinni. Keskiviikkona soitin kahdesti, ei vastattu tai soitettu takaisin. Kolmannella kerralla vasta vastattiin, ja puhelu oli tyly varaajan puolesta. Perjantaina soitin kerran, ei vastattu, eikä soitettu koskaan takaisin.


Palaute annettu 17.10.2022 14:18:38.
 

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 7
<< Edellinen 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 25 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Navico Oy
Tilan osoite Nummikatu 34
90100 Oulu
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla