SaunaOnline Taloyhtiö
 

Sumeliuksen sauna

Sumeliuksen sauna sijaitsee Sumeliuksenkatu 11 5. kerroksessa aivan Tullitorin vieressä. Monipuoliset tilat mahdollistavat erilaisten kokousten ja illanviettojen järjestämisen.

Neuvottelu-/oleskelutilassa istumapaikat 16 henkilölle sekä kokouspöytä 8 henkilölle. Tilaan kuuluu myös takkahuone josta löytyy istumapaikat 6 hengelle.

Tyylikkään saunaosaston saunaan mahtuu kerralla noin 8 saunojaa. Saunaosastossa on suihkut 6 henkilölle, pukuhuone sekä 2 wc:tä. Pyyhkeiden vuokrausmahdollisuus - et tarvitse omaa pyyhettä.

Kokous- ja saunatilan voi varata osaksi päivää, illaksi tai koko päiväksi.

Huom:

  • Arkipäivisin (ma-pe klo 8-16) tilaa vuokrataan ainoastaan kokouskäyttöön, jolloin saunaa ei lämmitetä. Saunan lämmitys lisämaksusta 50€.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhkeet
Vuokraa pyyhkeet valmiiksi, jolloin ette tarvitse omia pyyhkeitä mukaan.
5,00 €/kpl
Napostelu: 1,5 litran limsa
Pepsi, Pepsi max, 7up, fanta
3,99 €/kpl
Napostelu 2: Sipsi & dippi
Sipsipussi ja dippi
8,99 €/kpl
Napostelu 3: 500g karkkia
500 grammaa irtokarkkeja
7,99 €/kpl
Kertakäyttöastiat
Kertakäyttöastiat 20 hlö.
43,28 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Näitä vuokrausehtoja sovelletaan Tampereen Sumeliuksenkatu 11 5. kerroksessa sijaitsevien saunatilojen vuokrauksessa. Saunatilojen vuokranantaja on Baaris Oy. Näissä vuokrausehdoissa vuokralaisella tarkoitetaan Sumeliuksen saunatilat sähköisessä vuokrausjärjestelmässä tai muuten varannutta/vuokrannutta henkilöä. Myös saunatiloja yrityskäyttöön vuokrattaessa vastuullinen vuokralainen on vuokrausjärjestelmässä nimetty henkilö. Vuokralainen sitoutuu noudattamaan näitä vuokrausehtoja.

1 § VARAAMINEN

Vuokralaisen tulee olla vähintään 18-vuotias. Vuokralainen antaa suostumuksensa henkilöllisyytensä (nimi ja sotu) tarkistamiseen avainta noudettaessa ja vastaa siitä että hänen sähköisessä vuokrausjärjestelmässä antamansa henkilö- ja varaustiedot ovat oikeita.
Sähköisessä vuokrausjärjestelmässä tehty varaus on vuokralaista sitova huomioiden kuitenkin 3§ mukaiset peruutusehdot.
Saunan vuokra muodostuu tilavuokrasta ja mahdollisesta pyyhemaksusta.
Vuokralaisen tulee varausta tehdessään ilmoittaa mahdollinen alennuskoodinsa. Vuokralaisen tulee tarvittaessa pystyä todistamaan oikeutensa mahdolliseen alennukseen. Mahdollisissa alennuskoodin väärinkäyttötilanteissa vuokranantajalla on harkintansa mukaan oikeus joko yksipuolisesti purkaa tehty varaus tai periä vuokralaiselta normaalivuokra korotettuna 50 %:lla

2 § AVAINPALVELU


Kulunvalvontatunnisteen ja avaimen noutajan tulee olla sähköisessä varausjärjestelmässä nimetty henkilö, ja henkilön tulee pyydettäessä todistaa henkilöllisyytensä ja täysi-ikäisyytensä. Jos saunatilan vuokraa ei ole maksettu verkkomaksuna, saunatilan vuokran maksusta on esitettävä tosite(=kuitti) avaimen luovuttajalle. Kulunvalvontatunnistetta tai avainta ei luovuteta muille kuin varausjärjestelmässä nimetylle henkilölle. Kulku saunatilaan on sallittu vain varauksen aikana. Ylimääräisestä ajasta veloitamme 50€ / tunti.

Kulunvalvontatunniste ja avain jätetään saunatilojen eteisaulan seinällä olevaan avainnaulakkoon saunatiloista poistuttaessa. Vuokralainen vastaa saunatilojen asiallisesta lukitsemisesta vuokra-ajan päätyttyä. Saunatiloihin ei ole mahdollista palata (esimerkiksi tavaroiden noutoa varten) avaimen luovuttamisen ja vuokra-ajan päättymisen jälkeen. Mahdollisia löytötavaroita voi tiedustella Pirkanmaan löytötavaratoimistosta, Sammonkatu 64, puh. 0600-300 758 (1,69e/min+pvm).

Kadotetusta kulunvalvontatunnisteesta ja avaimesta peritään vuokralaiselta 150 euroa.

3 § PERUUTUSEHDOT
Tilaajalla on oikeus seuraavien peruutus- ja varausehtojen puitteissa peruuttaa kokous- ja saunatilan vuokran kirjallisesti osoitteeseen: sauna@haippi.fi. Vahvistetun varauksen perumisesta laskutamme:

• 50% vuokrahinnasta jos peruutus tehdään 28 vrk sisällä ennen tilaisuutta
• 75% vuokrahinnasta jos peruutus tehdään 14 vrk sisällä ennen tilaisuutta
• Täyden tilavuokran jos peruutus tehdään 7 vrk sisällä ennen tilaisuutta

Peruutuspyynnöt perusteluineen sähköpostitse osoitteseen sauna@haippi.fi.
Vuokranantaja pidättää itselleen oikeuden perua varaus yksipuolisesti ilman velvoitteita viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen vuokrapäivää. Äkillisestä esteestä(vesivahinko, tulipalo, ilkivalta, yms.) johtuen vuokranantaja voi perua vuokrauksen vielä vuokrapäivänä ilman korvausvelvoitteita vuokralaiselle.

4 § VAHINGONTEKO JA LISÄSIIVOUS

Saunatilojen vuokralainen vastaa vuokra-aikana vuokranantajalle ja/tai kiinteistön omistajalle tai niiden omaisuudelle vuokratilojen käytöstä aiheutuneista vahingoista. Vuokralainen on myös vastuussa vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jos vahinko on seurausta vuokralaisen huolimattomasta toiminnasta vuokrauksen aikana (esimerkiksi vesihana/suihku/hella/uuni/kahvin- tai vedenkeitin on jäänyt päälle yms.). Vahingonkorvausvastuu kattaa materiaali- ja korjaustyökustannukset. Kiinteistölle ja irtaimistolle aiheutuneet vahingot laskutetaan vuokralaiselta toteutuneiden kustannusten mukaisesti.
Vuokraan sisältyy saunatilojen normaali yleissiivous (esim. tiskaus ja roskien poisvienti) siivousliikkeen toimesta. Vuokralaisen toimesta saunatilojen tulee olla siistissä kunnossa vuokrauksen jälkeen (=irtoroskat roskiin, pullot koreihin, tölkit kasaan, astiat keittiön tiskipöydälle, mahdolliset eritteet siivottava, kaatuneet
juomat pyyhittävä). Vuokralaisen mahdollisesti saunatiloihin jättämät ylimääräiset, viileässä säilytettävät elintarvikkeet tulee laittaa jääkaappiin. Mikäli vuokrauksen jälkeen ilmenee lisäsiivoustarvetta, laskuttaa vuokranantaja vuokralaista siivouksesta toteutuneiden tuntien perusteella 40€ / tunti.

Vuokralaisen tulee ilmoittaa vuokranantajalle viivytyksettä viimeistään heti vuokrapäivää seuraavana arkipäivänä saunatiloissa mahdollisesti tapahtuneista vahingoista osoitteeseen sauna@haippi.fi

5 § JÄRJESTYSSÄÄNNÖT
Saunatiloissa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan 30 henkilöä.
Vuokralainen vastaa vuokra-aikana vuokrakohteessa omasta ja vieraidensa toiminnasta ja sen mahdollisesti aiheuttamista häiriöistä ja henkilö- sekä esinevahingoista.

Saunatiloja ei saa ali-, edelleen- tai jälleenvuokrata, eikä saunatiloissa järjestettäviin tilaisuuksiin saa myydä pääsylippuja.

Omien alkoholijuomien nauttiminen ja tarjoilu voimassa olevien lakien mukaisesti täysi-ikäisille henkilöille saunatiloissa on sallittua, mutta alkoholijuomien myynti ja välittäminen tms. vastikkeellinen tarjoaminen on kiellettyä.
Lasipullojen ja -astioiden vieminen pukuhuone- ja saunaosastolle on kielletty mahdollisen lasirikkoontumisen aiheuttaman tapaturmariskin vuoksi.

Vuokranantajalla tai sen valtuuttamalla edustajalla (esim. vartiointiliikkeellä) on oikeus tarpeen vaatiessa keskeyttää tilaisuus saunatiloissa, mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille, vaaraa kiinteistölle tai irtaimistolle, tai mikäli tiloissa on tai epäillään olevan päihtyneitä alaikäisiä henkilöitä. Vuokralaisella ei ole oikeutta vuokrahyvitykseen, mikäli tilaisuus joudutaan keskeyttämään vuokralaisesta johtuvasta syystä.

Vuokralainen ei saa tuoda vuokratiloihin omia äänentoistolaitteita.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Tupakointi ei saa aiheuttaa haittaa ulkopuolisille.

Kynttilöiden polttaminen kokous- ja saunatiloissa on kielletty.

6 § MAKSUEHDOT
Varaus maksetaan verkkomaksuna varauksen yhteydessä. Varaus vahvistuu vasta, kun vuokralainen on maksanut vuokran sähköisessä varausjärjestelmässä.

7 § REKLAMAATIOT
Mahdolliset reklamaatiot on esitettävä heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä vuokranantajalle sähköpostitse osoitteeseen sauna@haippi.fi

Vuokranantaja ei vastaa sellaisesta vuokralaiselle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu vuokranantajalle riippumattomista syistä.

Nämä vuokrausehdot on laadittu 1.6.2021. Vuokranantaja pidättää itsellään oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

Baaris Oy
Sumeliuksenkatu 11, 33100 Tampere
Y-tunnus: 2835623-6

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 3.70
Tilan kunto
3.40
Hinta/laatu-suhde
3.80
Varustelu
3.00
Tilan siisteys
3.30
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 10 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 213 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 10 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
1
Siisteys
4
35
12/2022

Kaikki sujui mallikkaasti, olisimme toivonut että paikalla olisi ollut mikro tai kattila glögin lämmitykseen. Kaikki muuten ok ja ei muuta rakentavaa palautetta:)


Palaute annettu 12.12.2022 13:54:37 nimellä Pikkujouluilijat.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
2
-
11/2022

Muuten kaikki hyvin mutta siivous huono. Piti pitää kengät jalassa kun lattia oli tahmea, uunin sisällä olevassa pellissä oli ruokaa ja patakintaita ei löytynyt


Palaute annettu 7.11.2022 11:03:37.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
5
Varustelu
2
Siisteys
4
20
10/2022

Hintalaatu-suhteeltaan olimme positiivisesti yllättyneitä Sumeliuksen saunasta. Vahva suositus paikalle, ja tulemme todennäköisesti käyttämään uudestaankin.

Ainoa miinus, ja iso sellainen, tulee siitä ettei paikassa ollut lainkaan lautasia ateriointia varten. Tilassa on kuitenkin pesukone olemassa, joten astioiden puute ihmetyttää.


Palaute annettu 12.10.2022 09:12:42.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
2
Varustelu
5
Siisteys
3
14
09/2022

Tila yleisesti siisti ja tilatut pyyhkeet olivat paikoillaan. Keittiössä ei käytännössä yhtään mitään välineitä: ei edes laseja, lautasia tai mitään kippoja. Kaikki piti tuoda itse, kun haluttiin myös tehdä hieman syötävääkin. Saunatilana ihan ok,mutta keittiö on lähinnä kosmeettinen


Palaute annettu 30.9.2022 07:42:18 nimellä -V.

Tilan vastaus:.
Moi V. Meillä ei lue missään tiedoissa, että tilavuokraan kuuluu astiat.

 

Kokous

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
1
Siisteys
3
30
06/2022

Asiallinen sauna, jonka yhteydessä keittiö, jossa ei ainuttakaan astiaa!!!


Palaute annettu 19.6.2022 15:08:07 nimellä Outi.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
20
05/2022

Puitteet olivat hyvät 20henkilön illan viettoon.


Palaute annettu 16.5.2022 13:12:57.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
3
20
04/2022

Vuokraus sujui helposti ja tila oli erittäin miellyttävä ja toimiva. Ainoa miinus mitä keksin, oli avainten haku. Avaimia hakiessa ei kysytty henkilöllisyystodistusta tai edes avainten hakijan nimeä. Tähän ehkä kannattaa kiinnittää huomiota jottei avaimet lähde väärään osoitteeseen.


Palaute annettu 11.4.2022 10:53:39.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
24
03/2022

Mukava tila suuresti tykättiin kun keittiöstä näkyi yleiseen tilaan. Hyvällä paikalla.


Palaute annettu 20.3.2022 09:15:29 nimellä TL.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
2
Siisteys
2
20
03/2022

Todella kiva ja tilava juhlatila hyvällä paikalla. Varsinkin saunatila oli meidän mieleemme, hyvän kokoinen sauna ja monta suihkua. Kiva kun oli paljon pöytiä ja tuoleja. Hyvästä äänentoistosta plussaa.

Alaoveen voisi olla summeri, vähän nihkeää käydä jokaiselle erikseen avaamassa ovi. Lisäksi keittiön varustelu todella huono, tästä voisi mainita ilmoituksessa erikseen, että keittiö ei sisällä käytännössä esimerkiksi mitään tarjoiluastioita. Yksi kulho taisi olla? Mm. sakset puuttuivat kokonaan. Uunin pellit kannattaisi tarkistaa jokaisen asiakkaan jälkeen, että onko putsattu. Olivat niin oksettavan likaiset, että emme halunneet edes koskea.


Palaute annettu 16.3.2022 11:57:45.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
2
Siisteys
3
30
02/2022

Tila oli hyvä paikka järjestää juhlat, mutta tarjoiluastioita sekä aterimia olisin kaipaillut.


Palaute annettu 27.2.2022 09:37:28.
 

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 30 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Baaris Oy
Tilan osoite Sumeliuksenkatu 11
33100 Tampere

Sijainti kartalla