SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Nekalan Sauna

NEKALA

Sauna ja kokoustila keskellä Tamperetta

Viihtyisä ja edullinen

  • Biljardipöytä
  • Musiikkilaitteet
  • Tv
  • Jääkaappi
  • Tiskikone

Juuri remontoitu kokonaisuudessaan!

Sopii hyvin 15-20hlön porukoille

 

Avainten luovutus maksukuittia vastaan ravintola wanhan tapin tiskiltä joka sijaitsee 2 korttelin päässä saunatilasta.

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Lauantai Lisätunti 02-06 välille (30€ tunti)
HUOM! Vain Lauantain varauksiin.
30,00 €/kpl
Saunan esilämmitys 30€
30,00 €/kpl
Pyyhkeet 5€/kpl
5,00 €/kpl
Ruuan kuljetusmaksu (Yli 10hlö ilmainen)
Valitse tämä jos tilaat ruokaa saunatilalle. (Jos tilaat yli 10hlö niin älä valitse tätä)
19,99 €/kpl
Tapin pyttipannu
Tapin pyttipannu
- Kermaista pyttipannua
- Vihersalaattia ja salaatinkastiketta
- Suolakurkkua
- Talon Leipää ja levitetä
17,69 €/kpl
Lihapullia
Lihapullia
- Tapin omia lihapullia
- Kirkasta perunasalaattia
- Vihersalaattia ja salaatinkastiketta
- Tapin dippiä
- Talon leipää ja levitettä
17,69 €/kpl
Falafel-pyöryköitä
Falafel-pyöryköitä
- Kirkasta perunasalaattia
- Vihersalaattia ja salaatinkastiketta
- Tzatzikia
- Talon leipää ja levitettä
17,69 €/kpl
Kinkkukiusaus
Kinkkukiusaus
- Kermaista kinkkukiusausta
- Vihersalaattia ja salaatinkastiketta
- Suolakurkkuja
- Talon leipää ja levitettä
16,68 €/kpl
Lohikiusaus
Lohikiusaus
- Kermaista lohikiusausta
- Vihersalaattia ja salaatinkastiketta
- Suolakurkkuja
- Talon leipää ja levitettä
18,71 €/kpl
Siivet
Siivet
- Friteerattuja kanansiipiä (15 kpl/hlö) sekä Tapin omaa sopivaa ja tulista siipikastiketta
- Lohkoperunoita
- Kurkku- ja porkkanatikkuja
- Aurajuustokastiketta ja Tapin dippiä
17,69 €/kpl
Octoberfest-menu
Octoberfest-menu
- Valikoima erilaisia täyslihamakkaroita
- Kirkasta perunasalaattia
- Vihersalaattia ja salaatinkastiketta
- Suolakurkkua
- Dijonmajoneesia ja sinappia
- Talon leipää ja levitettä
18,71 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Varausehdot
Päivitetty 01.02.2023

Asiakkaidemme huomioitavaksi:

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista ja/tai muista lisäpalveluista on sovittava etukäteen tilan omistajan (yhtiö) kanssa ja niistä veloitetaan erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

2. MAKSUEHDOT
Yksityishenkilöiltä edellytetään varauksen maksamista ennakkoon verkkomaksuna, luottokortilla tai ulkopuolisen rahoitusyhtiön kautta. Tilaisuus tulee olla maksettuna 100% ennen tilaisuuden alkua. Yrityksille myös laskutus. Laskutuslisä 10 €/lasku sis. alv 24%.

Kaupantekohetkeksi katsotaan varausvahvistuksen päivämäärä.

3. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja (Yhtiö) voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muutoin korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen alle 14 vrk tilaisuuden ajankohdasta, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta. 14vrk ennen tilauksen ajankohtaa perutuista varauksista 50%.

Saunatiloissa ei saa järjestää vastikkeellista anniskelua eikä maksullisia tilaisuuksia esim. pääsylippujen muodossa.

Tilan omistajalla (yhtiö) on oikeus peruuttaa/keskeyttää tilaisuus mikäli väärinkäytöksiä esiintyy ja/tai on syytä epäillä niin tapahtuvan. Edellä mainituissa tilanteissa asiakkaalle (tilaaja) ei korvata jo maksettuja tilavuokria ja/tai muita tilattuja lisäpalveluita.

4. PERUUTUS KORONATILANTEESSA
Mikäli viralliset määräykset/rajoitukset estävät tilaisuuden pidon on molemmin puolinen force majeure-tilanne; tilaisuuden varausmaksut ja lisäpalvelut (pois lukien cateringpalvelut) palautetaan sellaisenaan, kuitenkin mahdolliset transaktio-, välitys- ja laskutuspalkkiot huomioiden. Tilanteissa, joissa varaus perutaan asiakkaan (tilaaja) omien Koronasuositusten tms. syiden vuoksi, noudatetaan (yhtiö) normaaleita peruutusehtoja (3.Peruutus). Tilaisuutta voidaan kuitenkin siirtää sellaisenaan tietyillä ehdoilla (5. Tilaisuuden siirto Koronatilanteessa).

Cateringpalveluiden osalta viranomaisten määräysten/rajoitusten vuoksi peruutetuissa varauksissa, joissa esimerkiksi ruoka- tms. muita tarvikkeita on jo hankittu peruttua tilaisuutta varten, ei edellä mainittuihin hankintoihin kohdistuvia kuluja korvata asiakkaalle. Tilanteissa, joissa asiakasta (tilaaja) ei ole peruutushetkellä vielä laskutettu, mutta hankintoja on kuitenkin suoritettu, on asiakas (tilaaja) velvollinen korvaamaan hankinnoista aiheutuneet kulut vuokraajalle (yhtiö).

5. TILAISUUDEN SIIRTO KORONATILANTEESSA
Mikäli viralliset määräykset ja/tai asiakkaan (tilaaja) omat suositukset estävät tilaisuuden järjestämisen, on tilaisuuden ajankohtaa mahdollista siirtää veloituksetta. Siirretyissä varauksissa ovat kuitenkin voimassa alkuperäisten varauksien peruutusehdot päivämäärineen. Siirretyistä varauksista ei varausmaksuja tms. kuluja palauteta.

6. VAHINGOT
Asiakas (tilaaja) on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmansille osapuolille aiheuttamansa mahdolliset vahingot täysimääräisinä. Asiakas (tilaaja) on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Terassilla varustetuissa saunatiloissa sisäkalusteiden vienti terassille on kielletty. Sisäkalusteille aiheutuneet vauriot esim. sateen sattuessa laskutetaan kokonaisuudessaan asiakkaalta (tilaaja).

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihkutiloihin ja löylyhuoneeseen on kielletty. Asiakkaan (tilaaja) ja vieraiden toiminnasta aiheutuneet mahdolliset henkilövahingot saunatiloissa eivät velvoita/koske tilan omistajaa (yhtiö).

7. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tilojen omistajalla (yhtiö) on järjestyshäiriötilanteessa (tai muunlainen tilojen väärinkäyttö) oikeus keskeyttää tilaisuus ilman ennakkovaroitusta sekä tyhjentää vuokrattu tila. Tilaisuuden keskeyttämisestä aiheutuneista kustannuksista (esim. vartijoiden kutsuminen) vastaa vuokraaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Lisäksi nuuskapusseja ja/tai muita tupakkatuotteita ei saa laittaa wc-pönttöön, lavuaariin, suihku- ja saunatiloihin ja/tai jättää lattiapinnoille; ainoastaan roska-astioihin.

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihku- ja löylyhuoneeseen on kielletty.

Vuokraaja (tilaaja) vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä. Vartijakäynnit kohteissa automaattisesti vuokra-ajan päättymisen jälkeen.

Kaikkien mahdollisien lisätoimenpiteiden kustannuksista vastaa varaaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

8. RUOKAILUT JA ASTIASTOT
Asiakkaalla on mahdollisuus tilata ruokatarjoilut (yhtiöltä). Hinnat sisältävät astiaston sekä niiden tiskauksen; asiakkaan ei siis tällöin tarvitse huolehtia käyttämiensä astioiden tiskauksesta. Catering palvelut minimissään 10 henkilölle. Toimitusmaksu 20e/tilaus. Tiedustelut ja tilaukset ville.koistinen@wanhatappi.fi sekä puhelimitse 0400-635185

Mikäli asiakas tuo omat ruoat, astiasto on tällöin myös käytettävissä. Kuitenkin edellyttäen, että astiat ovat tilaisuuden päättymisen jälkeen palautettu niille kuuluville paikoilleen puhdistettuina. Puhdistamattomista astioista veloitetaan lisämaksu 2,00e/astiasto/hlö sis. alv 24%, minimiveloitus 20,00e sis. alv 24% + laskutuslisä 10,00e sis. alv 24%.

9. YLEINEN SIISTEYS JA SIIVOUS
Tilojen vuokrahintoihin sisältyy perussiivous. Tilat tulee kuitenkin siistiä asiakkaan (tilaaja) toimesta ohjeiden mukaisesti vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei toisin ole sovittu.

Saunatiloissa ovat juomapulloille/-tölkeille osoitetut roska-astiat sekä roskille erikseen. Käytetyt juomapullot/-tölkit tulee sijoittaa/palauttaa niille varatuille paikoilleen tyhjennettyinä. Asiakas on vastuussa tilojen normaalista siisteydestä; kaatuneet juomat/ruoat lattialta pyyhittyinä.

Terassilla varustetuissa saunatiloissa kaikki juomapullot/-tölkit ja astiat sekä ruoantähteet tulee asiakkaan huolehtia sisätiloihin niille kuuluville paikoilleen tilaisuuden päättyessä.

Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää (tilaaja) voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

10. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen ville.koistinen@wanhatappi.fi tai puhelimitse 0400-635185. vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 3.50
Tilan kunto
3.75
Hinta/laatu-suhde
3.50
Varustelu
3.50
Tilan siisteys
3.50
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 8 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 124 osallistujaa.

Tämä tila on saanut keskimääräistä heikompia arvosanoja, joten tila ei kaikilta osa-alueiltaan ole huippuluokkaa. Tila kuitenkin soveltuu hyvin tilaisuuksiin, joissa kaikkien puitteiden ei tarvitse olla huipputasoa.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 8 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 8. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Kokous

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
-
09/2023

Aivan mahtava paikka ei mitään valitettavaa😍! Koko varpajais porukka nautti paikasta !


Palaute annettu 4.9.2023 16:04:51 nimellä Santeri.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
4
25
08/2023

Ihan hyvät tilat tuommoiseen tilaisuuteen.
Puku- ja pesuhuoneen lattiamateriaali pirun liukas. Pitää olla varovainen.


Palaute annettu 29.8.2023 19:48:02 nimellä Mane.
 

Kokous

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
12
06/2023

Tila oli todella hyvä ja siisti.
Oli monenlaista biljardipöytä sekä karaokelaitteet .


Palaute annettu 30.6.2023 17:38:52 nimellä Safke.
 

Polttarit

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
3
15
06/2023

Saunatilan löytäminen oli hankalaa koska avainta hakiessa kunnollisia ohjeita ei ravintolasta osattu antaa. Itse tila oli aivan viihtyisä ja siisti.


Palaute annettu 19.6.2023 08:51:56 nimellä Mika .
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
3
20
04/2023

Oli mukavan oloinen paikka, vaikka oli hieman vaikeuksia löytää paikanpäälle. Kuitenkin tilan omistajan sai heti kiinni puhelimitse ja hän osasi ohjata paikanpäälle. Ilmeisesti on tulossa kyltit, jotta löytäminen saunalle helpottuu jatkossa. Plussaa musiikkilaiteista, saunasta, biljardipöydästä ja yleisesti oli hyvin ajateltu että tölkeille ja pulloille oli omat kierrätyslaatikot. Suosittelen!


Palaute annettu 2.5.2023 11:50:58 nimellä R.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
3
20
04/2023

Hienot tilat ja toimiva konsepti. Hiukan ehkä kylttiä mistä sisään ja mihin päin mutta tilat toimi hyvin.


Palaute annettu 1.5.2023 20:08:32 nimellä Jonsson.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
3
12
04/2023

Syntypäiväjuhlat 13 henkilölle.

Hyvää: Tila on sisustettu hauskasti, biljardipöytä on siisti, tuolit ja sohvat ovat mukavia. Sääli että pelikone vaati oikeata rahaa eikä ollut ilmaiskäytössä. Äänentoistolaite oli hyvä ja helppo käyttää. Terassi ja vilvoittelutila on hauskalla paikalla. Kevään aurinko paisto vielä 16-17 aikoihin terassille.

Ei hyvää: Saunatilassa on vain 1 kylmäsäilytystila mikä oli säädetty edellisen käyttäjän jäljiltä täysille ja oli aivan jäässä. Kondessivedetkin olivat muodostaneet jääpalikoita pohjalle eli alkuun oli jäiden irroitustalkoot tai asennoituminen siihen että pohjalle laitetut tuotteet uivat kohta vedessä. Suihkuhuoneen oven kahva on rikki ja se jää käteen... Yksi lattialauta mentäessä vessaan päin on irronnut. Myös saunasta yksi pieni lista oli irronnut ja viimeistelynaulat törröttivät laudasta. Suihkussa haisi vähän oudolle, mutta se voi johtua siitä että suihkutilaan, pääsee aurinko paistamaan isosta ikkunasta. Liesistä 2 oli törkyisessä kunnossa. Saunatilalle ei ollut minkäänlaisia opasteita eli piti kysyä tarkennusta mistä tila löytyy.

Hintaansa nähden odotin kyllä että saunatila olisi ollut paremmassa kunnossa. tai isompi.


Palaute annettu 17.4.2023 10:15:10 nimellä Akseli 30v.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
20
03/2023

Siistit ja ehjät tilat. Paikan päälle on aika hankala löytää, eikä avainten luovuttaja osannut kertoa tarkempia ohjeita. Siivet olivat hyviä ja niitä oli riittävästi. Perunoita olisi saanut olla enemmän ja paikan päällä tai ruokien mukana olisi hyvä olla paperia.


Palaute annettu 13.3.2023 17:51:07 nimellä Ville.
 

Näytetään tulokset 1 - 8. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 25 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja zip-kiinteistöt oy
Tilan osoite Kuoppamäentie 3A
33800 Tampere

Sijainti kartalla