SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Hangaslahden savusauna

Lämpimät poreet ulkoporeammeessa, pulahdus järveen ja muhkeat löylyt savusaunassa!

Hangaslahden sauna tarjoaa monipuoliset ja ajanmukaiset tilat niin kokouksia, kuin illanviettojakin varten. Saunatila sijaitsee n.13 km Tampereen keskustasta ja tarjoaa upeat näkymät suomalaiseen luontoon savusaunoineen järven rannalla keskellä perinteistä metsämaisemaa.

Käytössä on savusauna sekä sähkösauna. Uimaan voi pulahtaa kesällä järvessä ja talvella avannossa. Verannan ulkogrilli sekä väljät terassitilat luovat loistavat puitteet vaikkapa grillijuhlille. 

 

Arkkitehti Pekka Ilveskosken piirtämä Hangaslahden saunakiinteistö valmistui vuonna 1968 ja sen peruskorjaus ja laajennus (arkkitehti Lasse Kosunen) joulukuussa 2006.

Suositus max 60 henkeä/ tilaisuus.
Paikanpäällä on erillinen kokoustila ja -varusteet käytettävissä, sekä langaton nettiyhteys. Kokoustilan suositusmäärä on 30 henkeä.
Saunalle voi saapua tarvittaessa myös vesiteitse.
 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Palju
Palju on saatavilla käyttöönne
223,20 €/kpl
Sähkösauna
Sähkösauna on saatavilla käyttöönne 4 tunnin ajaksi
99,20 €/kpl
Pyyhkeet
4,96 €/kpl
Saunatakit
8,68 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu. Tilaisuuden tarkemmat yksityiskohdat ilmoitettava viimeistään 10 päivää ennen tilaisuutta.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Saunan perusmaksu sisältää tilojen perussiivouksen tilaisuuden jäljiltä. Jos tarvetta lisäsiivoukselle ilmenee, niin siitä veloitetaan erikseen (mm. alkoholin, oksennuksen ja muiden eritteiden siivous, sohvakalusteiden, mattojen, seinien ja ikkunoiden pesu eivät sisälly perussiivoukseen).
Rikkoutuneista ja kadonneista astioista tai välineistä laskutetaan myös erikseen.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Varaus päättyy, kun vuokraaja / tilaisuuden vastuuhenkilö ilmoittaa tekstiviestillä poistumisesta saunanhoitajan antamaan puhelinnumeroon.
Jos emme saa ilmoitusta lähdöstä kytkeytyvät hälytyslaitteet päälle automaattisesti viimeistään klo 00:15. Mikäli tiloissa on tämän jälkeen liikehdintää aiheuttaa se hälytyksen ja vartijakäynnin. Vartijan käynti
joudutaan tällöin veloittamaan asiakkaalta.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen tilaus@4catering.fi tai puhelimitse numeroon 050 345 9200. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.50
Tilan kunto
4.75
Hinta/laatu-suhde
4.25
Varustelu
4.75
Tilan siisteys
5.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 4 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 115 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 4 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 4. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Kokous

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
15
10/2022

Hieno paikkahan tuo on, olemme olleet jo monena vuonna syksyllä. Ensin aloitus lounaalla, sitten pitkä kokous ja illalla sauna ja yhdessäoloa. Hyvä ruoka ja palvelu.


Palaute annettu 17.10.2022 05:42:55 nimellä Kirsi.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
5
35
07/2022

Mallikkaasti hoidettu.


Palaute annettu 18.7.2022 07:11:04.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
30
02/2022

Tiloiltaan toimiva ja hieno saunaillan viettopaikka. Savusauna antaa muhkeat löylyt ja porepalju kruunaa talvisen uintikokemuksen.


Palaute annettu 28.2.2022 07:26:57 nimellä Tero.

Tilan vastaus:.
Hei, kiitos palautteesta. Välitin tiedon meidän huoltomiehelle josko portaille olisi jotain tehtävissä. Ystävällisin terveisin Mikko Törrö 4Catering Oy

 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
35
12/2021

Hulppeat tilat! Mukavaa , kun sauna- ja suihkutilan pystyi eristämään muusta tilasta niin että muut pystyivät juhlimaan täysillä ja taas toiset saunomaan rauhassa. Ulkoporeamme oli ihanan lämmin pakkasessa ja vielä pulahtaminen -1 asteiseen avantoon ja sieltä savusaunan löylyihin kruunasi tämän nautinnon.
Tila kokonaisuudessaan huippuluokkaa! Tullaan toistekkin👍


Palaute annettu 6.12.2021 18:20:11 nimellä Anja.
 

Näytetään tulokset 1 - 4. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 60 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja 4Catering pitopalvelu
Tilan osoite Lassinlinnankatu 24
33610 Tampere

Sijainti kartalla