SaunaOnline Taloyhtiö
 

Rantasauna Taikatorppa

  • Kiehimäentie 26, 88300 Paltamo

Tule ja koe Oulujärven upeat auringonlaskumaisemat Metelinniemen golfkeskuksessa Paltamossa ja Oulujärven saaristossa.

Tulitpa sitten kesällä tai talvella, voit nauttia puhtaasta luonnosta ja luonnonrauhasta. Rentoudu uimalla tai golfkentällä. Hyppää veneeseen ja souda järvelle tai hiihdä läheiseen saaristoon. Aito puilla lämpiävä sauna ja hirsikota takaavat loppunautinnon.

Upea sähkölämmitteinen mökki Metelinniemessä Oulujärven rannalla golfkentän läheisyydessä omalla yksityistontilla. Lapsiystävällinen ranta. Ympärivuotinen käyttö, talvella mahdollisuus avantouintiin. Pihapiirissä tunnelmallinen hirsikota.

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Jättiläisenmaa Oy
Tilan osoite Kiehimäentie 26
88300 Paltamo

Sijainti kartalla