SaunaOnline Taloyhtiö
 

Rantasauna

  • Jämeräntaival 5, 02150 Espoo

Rantasauna sijaitsee Otaniemessä Jämeräntaival 5:n takana. Rantasaunan käyttöaika on klo 14-07. Tila on jaettu isoon ja pieneen puoleen, ja Rantasaunan yhteydessä on Lotina-niminen palju. Varaukseen kuuluvat iso ja pieni puoli sekä palju. Rantsun terassin edessä on suuri grilli ja hiljattain remontoitu terassi.

Rantasaunan ison puolen oleskelutilassa on pöydät ja tuolit noin 30 hengelle sekä sohvia. Tilasta löytyy takka sekä laadukas äänentoisto ja valkokangas. Ison puolen keittiön varusteluun kuuluu liesi, uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, kahvinkeitin sekä juomakylmiöt. Tilassa ei ole astioita.

Ison puolen saunassa on tilaa noin 30 hengelle. Sauna laitetaan itse kytkimestä päälle. Saunan lämmitys on mahdollista klo 12–03 välillä. Saunan maksimilämmitysaika on 8 tuntia. Saunan lämmitys menee automaattisesti pois päältä viimeistään klo 03 huolimatta lämmityksen aloitusajasta.

Pienen puolen oleskelutilan varusteluun kuuluu sohvat ja pöytä. Tilaan mahtuu noin 10 henkilöä ja saunaan noin 5. Tilassa on myös takka. Pienen puolen minikeittiöön kuuluu jääkaappi ja liesi. Pienellä puolella on myös noin 5 hengelle sopiva puulämmitteinen sauna, jonka varaaja voi lämmittää. Muista ottaa tulitikut mukaan! 

Varaaja täyttää ja lämmittää itse Lotina-paljun. Palju lämmitetään tilasta löytyvillä polttopuilla. Paljun täyttöön ja lämmittämiseen kannattaa varata riittävästi aikaa.

Rannassa tilan edustalla on myös laituri. Uiminen tapahtuu omalla vastuulla, sillä ranta on erittäin matala eikä laiturissa ole kunnossapitoa.

Tilan esteettömyys

Rantasaunan pihalle kulku ei ole täysin esteetöntä. Mahdollisesti helppokulkuisin reitti Rantasaunalle on rantaraitin kautta. Rantaraitin päässä osoitteessa Otaranta 6-8 on parkkipaikka, johon on mahdollista jättää auto ja johon taksi voi pysähtyä. 
Ison puolen oleskelutiloihin pääsee esteettömästi pienen puolen liukuoven kautta. Pukuhuone-, sauna- ja suihkutilat ovat tilavat ja esteettömät. Pienen puolen eskelutilat ovat esteettömät, mutta suihku- ja saunatilat ovat osittain esteelliset. Tiloissa ei ole inva-wc:tä. Palju on esteellinen. Paljun terassille on portaat, mutta muutoin paljun terassi on esteetön.

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä. Kaikkien AYY:n kertavuokrattavien tilojen vuokraaminen AYY:n ulkopuolisille tahoille edellyttää myös vähintään 25 vuoden ikää sekä vuokraajalta että tilassa järjestettävän tapahtuman vastuuhenkilöltä. Poikkeuksena tähän ovat kuitenkin AYY:n ulkopuoliset opiskelijajärjestöt, joiden osalta tilojen varaaminen edellyttää vähintään 20 vuoden ikää sekä vuokraajalta että tilassa järjestettävän tapahtuman vastuuhenkilöltä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan sekä AYY:n tilojen käyttösääntöjen santiolistauksen mukaisesti.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.

Tilasta on ehdottomasti poistuttava käyttöajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen ayy@ayy.fi tai puhelimitse numeroon 0505209400. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Tekemällä varauksen AYY:n vuokratilaan, varaaja sitoutuu yllä olevien vuokraehtojen lisäksi noudattamaan AYY:n vuokratilojen käyttösääntöjä:
https://www.ayy.fi/fi/palvelut-jasenille/vuokratilojen-kayttosaannot

Mikäli sääntöjä rikotaan, määrätään vuokraajalle sanktio jokaisen kohdan yhteydessä mainitun mukaisesti. AYY pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.
AYY:llä on oikeus peruuttaa tai muuttaa jo vahvistettu tilavaraus merkittävien rajoitusten, muutosten ja muiden sellaisten olosuhteiden vuoksi, joihin AYY ei voi vaikuttaa. Näistä muutoksista tai peruutuksista aiheutuvia vahinkoja ei korvata. AYY voi myös milloin hyvänsä lopettaa tai peruuttaa tilaisuuden, mikäli tilaisuus aiheuttaa merkittävää häiriötä tai vaarantaa turvallisuuden.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 40 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Aalto-yliopiston ylioppilaskunta
Tilan osoite Jämeräntaival 5
02150 Espoo

Sijainti kartalla