SaunaOnline Taloyhtiö
 

Villa Hietasaari

Idyllinen huvilamiljöö Villa Hietasaari sijaitsee lähes hehtaarin laajuisella tontilla perinteikkäässä Oulun Hietasaaressa keskellä rauhallista, merellistä metsämaisemaa. Silti Oulun keskustaan on vain parin kilometrin matka.

Moderniksi kunnostettu sauna sijaitsee meren rannalla. Rakennuksessa on sauna- ja kylpytilojen lisäksi iso, valoisa tupa ja suojaisa piha-alue.

Yli kymmenen henkilön tilavassa saunassa voi ihastella kauniita merellisiä maisemia. Harvian 16,6 kw kiuas takaa onnistuneet ja pehmeät löylyt isommallekin porukalle. Tunnelmallisia saunomishetkiä luovat myös Winledin valaistus ja HifiStudion toimittama äänentoistojärjestelmä.

Upeat Pukkilan laatat ja Winledin epäsuoravalaistus tuovat luksusta kylpyhetkiin. Neljä suihkua takaa, että isompikin porukka mahtuu peseytymään. Tilavassa pukuhuoneessa on mukavasti istumatilaa saunojille. Lämpöhaapaverhoilu ja Winledin valaistus tekevät pukuhuonetiloista tunnelmalliset.

Tuvassa/kokoustilassa on kymmenen hengen ruokapöytä, iso kulmasohva, 70" käännettävissä oleva televisio/av-näyttö ja HifiStudion toimittama Dalin laadukas äänentoistojärjestelmä. Keittiössä on mukavasti tasotilaa, astiat 12 hengelle sekä viini- ja kuohuviinilasit. Voit halutessasi valmistaa itse ruuat tai tilata ne perille esimerkiksi Woltin tai Foodoran toimittamana.

Makuuhuoneessa on kaksi 80 cm sänkyä, jonka lisäksi tuvassa on levitettävä vuodesohva.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Ulkoporeallas
6 hengen ulkoporealtaan voi vuokrata käyttöön varauksenne ajaksi, poreallas sijaitsee lasitetulla terassilla joten se on mukava käyttää kelistä riippumatta.

Porealtaaseen mentävä aina suihkun kautta. Porealtaaseen ei saa vielä laseja tai lasipulloja.
200,00 €/kpl
Pyyhevuokra
Voitte vaihtoehtoisesti tuoda joko omat pyyhkeet tai varata käyttöönne tarvitsemanne kappalemäärän pyyhkeitä. Käytetyistä ilman varausta tehdyistä tuotteista perimme jälkikäteen kaksinkertaisen hinnan. Kadonneista pyyhkeistä veloitetaan 50 €/pyyhe.
5,00 €/kpl
Lakanat
Voitte vaihtoehtoisesti tuoda joko omat lakanat tai varata käyttöönne tarvitsemanne kappalemäärän lakanoita. Käytetyistä ilman varausta tehdyistä tuotteista perimme jälkikäteen kaksinkertaisen hinnan. Jos vuokraaja majoittuu tiloissa, on petivaatteiden päällä käytettävä aina lakanoita. Jos lakanoita ei ole käytetty, on Villa Hietasaarella oikeus veloittaa 100 € petivaatteiden pesusta aiheutuvaa kulua. Kadonneista lakanoista veloitetaan 50 €/kpl.
15,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

RANTASAUNAN VUOKRAUSEHDOT

Näissä ehdoissa tehdään varaajalle tiettäväksi mihin vuokraaja sitoutuu varatessaan Villa Hietasaaren kokous- ja saunatilat.

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Saunatiloja ei saa ali-, edelleen- tai jälleenvuokrata, eikä saunatiloissa järjestettäviin tilaisuuksiin saa myydä pääsylippuja. Vuokratun tilan tulee olla tyhjä varausajan päättyessä. Tilan varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Vuokraaja vastaa, että kaikki tilojen käyttäjät noudattavat vuokrausehtoja.

2. SAAPUMINEN JA LÄHTEMINEN
Tiloissa on koodilukko, vuokraajalle luovutetaan vuokrausajan toimiva koodi viimeistään vuokrauksen alkamispäivänä sähköpostitse. Pihalla on pysäköintialue, johon autot tulee jättää. Pysäköintialue on merkitty sinisellä P merkillä.

Vuokraajan tulee varmistaa lähtiessä, että kaikki ovet ovat lukittuna, mukaan lukien terassin lasiovien lukot. Vuokraajan tulee varmistaa myös, että hanat ovat kiinni ja sauna pois päältä.

3. RUUAT JA JUOMAT
Tiloihin saa tuoda omat ruoat ja juomat.

4. LAUDELIINAT, PYYHKEET JA LAKANAT
Saunassa tulee käyttää aina laudeliinoja, laudeliinat kuuluvat vuokrauksen hintaan. Käytetyt laudeliinat tulee aina viedä roskakoriin.

Pyyhkeitä on mahdollista vuokrata käyttöön 5 € /kpl ja lakanoita 15 € / kpl. Vuokraus tulee tehdä samalla kuin tila vuokrataan. Käytetyistä tuotteista, joita ei ole ennakkoon vuokrattu, perimme jälkikäteen kaksinkertaisen hinnan. Kadonneista pyyhkeistä tai lakanoista veloitetaan 50 €/kpl.

Sängyssä on käytettävä aina lakanoita. Jos lakanoita ei ole käytetty tai sänkyyn on kaadettu juomia tms., on Villa Hietasaarella oikeus veloittaa 100 € petivaatteiden pesusta aiheutuvaa kulua.

5. SIIVOUS
Tilat luovutetaan vuokralaiselle aina siivottuina. Vuokrauksen aikana siivouksesta huolehtii asiakas itse. Huolehdittehan että kaatuneet juomat yms. siivotaan heti, jotta ne eivät pinty.

Tila on mahdollista varata loppusiivouksen kanssa tai ilman. Siivous varataan samalla kuin tilavaraus tehdään. Vaikka tilaan on otettu loppusiivous, on vuokraaja velvollinen tilasta poistuessa viemään kaikki roskat, tölkit ja pullot pihalla oleviin jäteastioihin.

Tilaan ostettavissa olevaan normaaliin perussiivoukseen on laskettu käytettävää aikaa 3 tuntia. Mikäli vuokrauksen jälkeen ilmenee normaalin siivouksen lisäksi lisäsiivoustarvetta (esim. oksennus, saunavihdan käyttö, tekstiilien pesun tarve, roskien tai pullojen jättö tilaan tai pihalle, yms.) laskuttaa Villa Hietasaari vuokraajaa toteutuneiden kustannusten perusteella 50 € / alkava tunti, eritelisä 100 €/erite, saunavihdan käyttö 50 €.

6. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu. Villa Hietasaarella tai sen valtuuttamalla edustajalla ja viranomaisella on oikeus keskeyttää tilaisuus, mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille, vaaraa kiinteistölle ja /tai irtaimistolle. Varaaja on velvollinen maksamaan käynnistä koituneet kustannukset, mikäli siihen tulee tarvetta.

7. TUPAKOINTI
Tupakointi sisätiloissa ja lasitetulla terassilla on kielletty. Sisällä tai lasitetulla terassilla tupakoinnista seuraa 400 € sakkomaksu. Tupakointi tapahtuu ainoastaan ulkotiloissa sille varatuilla paikoilla. Tätä varten on ulkotiloihin asennettu tuhka-astiat, johon tumpit tulee laittaa tupakoitaessa.

8. ELÄIMET
Tilaan ei saa tuoda eläimiä, ellei siitä ole etukäteen sovittu.

9. VAHINGOT
Tilojen vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja /tai huolimattomuudesta, esim. ohjeiden noudattamatta jättäminen. Rikkoutuneet tai siivous-/pesukelvottomat rakenteet, laitteet, huonekalut, tekstiilit ja astiat korvataan uusien hankintahinnoilla ja niiden hankkimiseen/korjaamiseen käytetyllä työajalla, 50 € / alkava tunti.

10. PERUUTUS
Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta. Ylivoimaisesta esteestä (esim. vesivahinko, tulipalo tai ilkivalta) johtuen, Villa Hietasaari voi perua varauksen ilman korvausvelvollisuutta ennen varauksen alkua.

11. MAKSUEHTO
Villa Hietasaari laskuttaa vuokraajalta vuokrasopimuksen solmimisen jälkeen sovitun vuokrahinnan. Maksuehto on 7vrk netto. Myöhemmin kuin 7 päivää ennen vuokrausta tehdyissä laskuissa maksuehto on heti. Jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä on Villa Hietasaarella oikeus perua varaus.

12. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Villa Hietasaari pidättää itsellään oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

13. VUOKRAAJA
Kiinteistö Oy Villa Hietasaari (3163377–5),
Pukseritie 7, 90510 Oulu
www.villahietasaari.fi

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.50
Tilan kunto
4.50
Hinta/laatu-suhde
4.00
Varustelu
4.50
Tilan siisteys
4.50
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 8 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 110 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 8 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 8. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
14
11/2021

Loistava paikka järjestää erilaisia juhlia ja tilaisuuksia, omistajalle erityiskiitos joustavuudesta ja laadukkaasta asiakaspalvelusta!


Palaute annettu 21.11.2021 14:00:09.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
14
11/2021

Hienot puitteet ja upea illanviettopaikka. Poreallas oli iso plussa.


Palaute annettu 8.11.2021 17:45:23 nimellä Santaclaus.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
12
10/2021

Tila oli loistava, hyvin varusteltu ja siisti. Erityisesti saunatila sai kiitosta.


Palaute annettu 8.11.2021 12:42:22 nimellä Kaisu.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
14
11/2021

Tila oli erittäin siisti sekä viihtyisä ja vastasi positiivisesti odotuksiimme. Poreamme toi saunailtaan sopivasti ripauksen luksusta ja tila toimi kokonaisuutenaan hyvin meidän 14 henkisen työporukan illanviettoon.


Palaute annettu 8.11.2021 08:36:17 nimellä Mervi.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
14
09/2021

Todella upea rakennus ja sisustus, sekä näyttävä näköala suoraan ikkunoista ja lasitetulta terassilta.


Palaute annettu 28.9.2021 05:06:18 nimellä --.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
14
08/2021

Vau! Oikein hienot, modernit ja monipuoliset tilat, aivan täydelliset pienille perheellisten synttäreille ja saunomiselle! Ohjeet oli selkeät. Yöpymisen jälkeen aamusauna ja aamu-uinti olivat mukava loppusilaus synttärisankarille.

Vedessä oli kiva pulahtaa, mutta kaipaisi ehkä vielä pitkospuita rantaan pääsyn helpottamiseksi.


Palaute annettu 16.8.2021 08:36:47 nimellä Pauli.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
14
06/2021

Siisti ja mukava paikka. Käytännön asiat oli mietitty hienosti etukäteen, jotta vierailla oli helppo pitää paikka siistinä ja noudattaa ohjeita.


Palaute annettu 19.6.2021 10:57:53.
 

Kokous

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
14
06/2021

Hieno tila, yhteydenpito vuokraajan kanssa toimi todella hyvin.


Palaute annettu 18.6.2021 06:01:27.
 

Näytetään tulokset 1 - 8. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 14 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Koy Villa Hietasaari
Tilan osoite Pukseritie 7
90510 Oulu

Sijainti kartalla