SaunaOnline Taloyhtiö
 

Caio Oulu Saunatila

Kaksi erillistä saunaa omine pukeutumistiloineen ja WC:ineen. Viihtyisässä tilassa vietät kaveriporukan tai yritysjuhlan helposti ja vaivattomasti. 

Virkistävien löylyjen jälkeen voitte nauttia baarin antimista rauhallisessa kabinetissa , jonne mahtuu istumaan kaikkiaan 20 henkilöä. 

Saunan koko:n. 8+5 henkilöä

Juomia ja kuumia välipaloja voi ostaa baarista (omat juomat eivät ole sallittuja). Nykyisessä tilanteessa sauna ja baari ovat auki tilauksesta.

Siivous:Tilan siivous kuuluu hintaan

Varustelu:

Kabinetissa videotykki+valkokangas ja erillinen äänentoistojärjestelmä (Tilojen äänenvoimakkuus voidaan säätää erikseen, mahdollisuus omaan soittolistaan), saatavilla lautapelejä. Ravintolassa myös iso screen.

https://www.caiobar.com/

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...


1. VARAUS

Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.


Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen info@caiooulu.com tai puhelimitse numeroon 0405903788. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 2.33
Tilan kunto
3.33
Hinta/laatu-suhde
2.67
Varustelu
3.00
Tilan siisteys
3.33
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 3 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 35 osallistujaa.

Tämä tila on saanut selvästi keskimääräistä heikompia arvosanoja. Jos vaatimustaso on korkealla, tämä tila ei ole ehkä oikea valinta, mutta erilaisiin rentoihin tilaisuuksiin tila voi tarjota riittävät puitteet.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 3 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 3. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Asiakas- tai kutsuvierastilaisuus

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
4
20
06/2019

Kun saunatila vuokrataan netissä koko illaksi (kun muuta vaihtiehtoa ei ole), se myös kuuluu vuokralaisen käyttöön koko illaksi. Ei ole kiva, että kesken illan tullaan sanomaan, että olisi tulossa muita saunojia, meidän maksetulla vuorolla. Pyydettäessä saatiin juomalippuja sentäs, pojot siitä.


Palaute annettu 5.11.2019 07:18:53 nimellä T.P..
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
6
04/2018

Palvelu oli erinomaista, tilat olivat puhtaat ja saunasta sai kunnon löylyt. Ainoa korjausehdotukseni olisi, että heti kohteen alkutiedoissa kerrottaisiin pyyhkeiden olevan maksullisia ja ettei omia juomia saa tuoda tiloihin. Se poikkeaa kuitenkin aiemmista kokemuksistani saunatilojen vuokrauksessa, joten ehdin varata kohteen ennen kuin huomasin lopussa mainittavan juomakiellosta.


Palaute annettu 17.4.2018 10:56:23 nimellä Roope .

Tilan vastaus:.
Mukava kuulla, että viihdyitte! Jep, pyyhkeet maksavat 2 euroa kappale ja se on totta, että tämä tieto olisi hyvä olla selvemmin näkyvillä täällä! Omien juomien tuontikielto on valitettavasti lakiperäinen, koska sauna on ravintolan sisällä. Siihen emme siis itse pysty vaikuttamaan. Mutta lisäsimme senkin tiedon nyt tänne saunaonline-sivustolle. Kiitos palautteestasi ja toivottavasti tulet uudelleen nauttimaan löylyistä meille! :)

 

Polttarit

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
2
Varustelu
2
Siisteys
2
9
01/2018

Tilat eivät mitkään hulppeat, mutta ihan ok. Naisporukkaa harmitti kovasti peilin puuttuminen saunatiloista. Edes wc:ssä tällaista ei (enää) ollut. Kuppilan ovet olivat lukittuina vielä klo 18.10, vaikka ravintola aukesi klo 18 ja saunatilan vuokra-ajankin piti alkaa klo 18. Harmiksemme sauna laitettiin lämpiämään vasta saavuttuamme ja saimme keksiä ajanvietettä saunaan pääsyä odotellessa. Alkuillasta henkilökuntaa oli vaikea tavoittaa. "Paperihommat" häiritsivät asiakkaita, vai olikohan se toisin päin. Ostimme pussillisen sipsejä, joiden parasta ennen -päiväys oli puolen vuoden takaa.
Tämän kokemuksen perusteella emme suosittelisi ko. saunatilaa. Onneksi meiltä löytyi huumorintajua.


Palaute annettu 22.1.2018 20:04:53 nimellä Hills.

Tilan vastaus:.
Hei polttariporukka! Pahoittelut, kun olitte joutuneet odottamaan! Meidän baarimikkojen vuorot alkavat klo 18 ja tämä oli ensimmäinen kerta, kun sauna haluttiin olla valmis heti klo 18, niin emme olleet oikein varautuneet. Sauna siis oltiin laitettu päälle vasta baarimikon tultua. Mutta nyt olemme vähän viisaampia ja saunavuorot aloitetaan aikaisintaan klo 18:30, niin ehtii saunatilat valmiiksi tulijoille! Mitä sipseihin tulee, ne oli ihan vasta ostettuja ja on todella outoa, että olivat jo menneet vanhaksi. Mutta tästäkin viisaampana, nykyään tarkistamme jo ostohetkellä sipsien päiväyksen. Kiitos paljon palautteestanne, hyvä että teillä riitti huumori ja toivottavasti annatte meille uuden mahdollisuuden toimia illanviettopaikkananne! :)

 

Näytetään tulokset 1 - 3. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Caio Oulu
Tilan osoite Sammonkatu 10
90570 Oulu

Sijainti kartalla