SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Audiokaupan sauna

Audiokaupan yhteydessä erittäin laadukailla äänentoistolaitteilla varustettu saunaosasto. Saunatila tarjoaa hyvät puitteet jopa 20 henkilön illanvietoille, suositus on 10 henkilöä. Tila muodostuu oleskelutilasta, minikeittiöstä, sauna/suihkutiloista sekä lasitetusta parvikkeesta.

Oleskelutilassa on 65 tuuman TV sekä äänentoistojärjestelmä, kahdeksan hengen ruokaryhmä, neljän hengen korkea pöytäryhmä, sohva, wc.

Minikeittiöstä löyttyy jääkaappipakastin, tiskikone, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, vedenkeitin, sekä astiasto 12 hengelle.

Saunasta löytyy TV sekä ainutlaatuinen äänentoistojärjestelmä Genelec uppokaiuttimilla ja ykdeksällä 12 tuuman subwoofereilla, kahden hengen suihkutilat, erillinen pukeutumistila sekä wc. Saunaan mahtuu kerralla 10 saunojaa. Käytössänne on pesuaineet sekä hiustenkuivaaja.

Lasitellulla parvekkeella on kuuden hengen sohvaryhmä.

Tiloihin voi tuoda omat juomat ja ruoat.

Avaimeton sisäänpääsy. Koodi toimitetaan vahvistusmailin yhteydessä.
Hinnaston mukainen tilojen vuokra-aika kello 24 saakka, lisätunnit erikseen sovittavissa.

Audiokaupan sekä saunatilan edestä löytyy ilmaisia parkkipaikkoja.
Vastaamme mielellämme kaikkiin tiedusteluihinne ja toiveisiinne! 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Loppusiivous
124,00 €/kpl
Pyyhevuokra
6,20 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

ALLE 18-VUOTIAIDEN ALKOHOLIN NAUTTIMINEN TILOISSAMME EHDOTTOMASTI KIELLETTY!

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.
Peruutuksen tapahtuessa alle 5 vuorokautta ennen vuokrausta, veloitetaan 100 euroa.


3.SIIVOUS
Tilat tulee jättää asialliseen kuntoon. Siivous on tehtävä vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu.

* Likaiset astiat on pestävää. Tiskikone ja kahvinkeitin eivät saa olla päällä yhtäaikaa.
* Roskat on viettävä alakerran katoksen roskikseen.
* Pullot ja tölkit on kerättävä roskapusseihin.
* Oleskelutilan sekä parvekkeen pöydät on pyyhittävä.
Mahdolliset lasinsirut, oksennukset jne on siivottava ennen lähtöä.

Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan, kuitenkin vähintään 150€ loppusiivousmaksun verran. Siivousohjeet löytyvät myös oleskelutilasta. Tilan törkeä sotkeminen katsotaan vahingonteoksi.


4. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.


5. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on ehdottomasti kielletty. Tupakoinnin tulee tapahtua terassilla hallitusti ja tuhkat sekä tumpit pitää laittaa niille varattuihin astioihin. Nuuskat tulee myös viedä roskakoreihin. Ohjeiden vastainen toiminta aiheuttaa vuokraajalle lisäkustannuksia.

Muihin kuin vuokratiloihin meneminen on ehdottomasti kielletty, muihin tiloihin meneminen aiheuttaa hälytyksen. Hälytyskuluista ja aiheutuneista vahingoista vastaa vuokraaja täysimääräisesti.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


6. TILAN VALVONTA
Piha-alueella sekä parvekkeella on tallentava kameravalvonta. Nauhoitteita katsotaan vain jos on syytä epäillä ilkivaltaa tai väärinkäyttöä.

Tilan varaaja vastaa että tiloihin tulevat henkilöt ovat tietoisia kameroista ja siitä että nauhoitteita voidaan tarkastaa tarvittaessa.

Muissa tiloissa ei ole valvontaa.

Tilan omistajalla on oikeus tarkistaa nauhoitteita tarvittaessa.

Nauhoitteita ei luovuteta muille kuin viranomaisille asian niin vaatiessa. Nauhoitteet poistuvat automaattisesti noin kuukauden kuluttua.

Kameroihin kajoaminen luvatta aiheuttaa 500€ korvauksen ja vuokraaja vastaa täysimääräisenä muista syntyneistä vahingoista.


7. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen oulu@audiokauppa.fi. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.83
Tilan kunto
4.83
Hinta/laatu-suhde
4.58
Varustelu
4.42
Tilan siisteys
4.75
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 12 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 124 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 12 palautetta.

Näytetään tulokset 11 - 12. Sivu: 2 / 2
1 | 2 Seuraava >>

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
7
10/2022

Hienot tilat ja saunaan mahtui kaikki seitsemän henkeä helposti.


Palaute annettu 1.11.2022 17:06:06 nimellä Joni.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
15
10/2022

Todella hyvä tila. Hieno. Valoja ei saanut itse säädettyä, se olisi ollut mukava. Tai sitten ei vaan hoksattu, mistä ne olisi saanut säädettyä. Meitä oli 15 hlö ja aluksi tuntui, että tila on vähän ahdas niin isolle porukalle mutta kyllä sinne ihan ok hyvin mahtui. Tyylikäs tila. Suihkutilaan olisi hyvä hommata jonkinlainen lasta, jotta veden saa vedettyä viemäriin lattialta. Pysyy märkätilat kunnossa pidempään. :)


Palaute annettu 17.10.2022 16:02:08.
 

Näytetään tulokset 11 - 12. Sivu: 2 / 2
1 | 2 Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Audiokauppa Oulu Oy
Tilan osoite Karhunkedontie 6 L1
90410 Oulu

Sijainti kartalla