SaunaOnline Taloyhtiö
 

Vale Of Deer

  • Joutikkaantie 56, 09810 Lohja

Lohjan Nummella sijaitseva Vale of Deer- tila sijaitsee pienen Joutikasjärven rannalla peltojen ja metsän ympäröimänä.  Vuokrattava sauna sijaitsee hirsirakenteisessa viihtyisässä 60m2 rantamökissä. Mökki on kokonaisuudessaan käytössä saunan vuokrauksen yhteydessä.

Saunaan mahtuu saunomaan samanaikaisesti 4 saunojaa. Saunomisen lomassa voit pulahtaa järveen vilvoittelemaan. Ranta on hiekkapohjainen ja rantaan on mahdollista tehdä avanto talvella. Rannassa ei ole laituria.

Sauna ja kylpyvesi lämmitetään puilla. Kylpyvesi kannetaan saunalle järvestä.  Saunalla valaistus hoidetaan kynttilöillä, koska mökillä sähköt löytyvät vain keittiössä. Juomavesi tuodaan tilan kaivosta.  Mökiltä löytyy pieni sähkögrilli, kahvinkeitin, hiustenkuivain, jääkaappi ja liesi. Mökin läheisyydestä löytyy ulkohuussi. Parkkipaikka sijaitsee n. 200 metriä mökiltä ylämäkeen.

Tiloihin saa tuoda omat ruoat ja juomat.

Siivous on sovittavissa erikseen.  Ei sisälly tilavuokraan. Veloitamme 5o euroa sis.alv:n 24 % loppusiivouksesta.

Pyyhevuokra 5 euroa per pyyhe (ilmoitettava määrä montako pyyhettä otetaan)

 

Tervetuloa viihtymään!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Loppusiivous
Asiakas voi hoitaa loppusiivouksen halutessaan myös itse.
50,00 €/kpl
Pyyhevuokra
5,00 €/kpl
Saunan lämmitys
Saunan etukäteen lämmitys 20 € (muutoin vuokralainen lämmittää itse. Saunan lämpiämiseen menee n.45min).
20,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen hanna.helotera@gmail.com tai puhelimitse numeroon 0443502966. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 6 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Hanna Heloterä
Tilan osoite Joutikkaantie 56
09810 Lohja

Sijainti kartalla