SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Ispi Sauna ja kabinetti

  • Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti

Ispi -kabinetti on viihtyisä ja nykyaikainen, tilat saneerattiin täydellisesti vuonna 2019.

Noin 10 hengelle sopivan kokoinen takka-/kokoustila.

Ispi-kabinetissa on pieni apukeittiö, jossa mikroaaltouuni ja viinikaappi/kylmiö. Tarjottavat voi tuoda mukana tai tilata paikalle catering-palvelun.

Ispi-kabinetin voi tarvittaessa yhdistää viereiseen Jari-kaibnettiin (Jari-kabinetin varaustilanteen mukaan)

Ispi-kabinetti on vuokrattavissa kello 8 – 16 tai 17 – 23 väliselle ajalle tai koko päiväksi. Varausvahvistuksen yhteydessä lisätietoja kabinetin vuokraukseen liittyen.

Tervetuloa viettämään mukavia illanviettoja tai antoisia kokoushetkiä Ispi-kabinettiin!

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

LAHDEN TILAKESKUS / SAUNA- JA KOKOUSTILOJEN
VARAUS- JA SOPIMUSEHDOT


Näitä vuokrausehtoja sovelletaan Lahden Tilakeskuksen (”vuokranantaja”) hallinnoimien ja/tai omistamien sauna- ja kokoustilojen vuokraukseen sekä määritellään varaajan vastuut ja velvollisuudet.

Näissä varaus- ja sopimusehdoissa vuokralaisella tarkoitetaan Lahden Tilakeskuksen hallinnoimien tilojen SaunaOnline -sivuston kautta sauna- ja kokoustiloja varannutta/vuokrannutta henkilöä (”vuokraaja”). Myös sauna- ja kokoustiloja yrityskäyttöön vuokrattaessa vastuullinen vuokralainen on varauksessa nimetty henkilö. Vuokralainen sitoutuu noudattamaan näitä varaus- ja sopimusehtoja.


1. VARAAMINEN JA VUOKRA-AIKA

Varaus tehdään SaunaOnline -sivuston kalenterin kautta. Varauksen tekeminen sähköisesti tulee tapahtua vähintään viikkoa ennen varsinaista vuokrauspäivää. Alle 4 vrk varsinaiseen vuokrauspäivään liittyvien varausten osalta tulee olla yhteydessä tilakeskus@lahti.fi.

Sauna- ja kokoustilojen vuokraajan tulee olla vähintään 18-vuotias. Vuokraaja vastaa siitä, että hänen sähköisessä varauksessa antamansa henkilö- ja varaustiedot ovat oikeita.

Sähköinen varaus on vuokralaista sitova huomioiden kuitenkin kohdan 3 mukaiset peruutusehdot. Vuokranantaja lähettää tehdystä varauksesta erillisen varausvahvistuksen vuokraajan sähköisessä varausjärjestelmässä ilmoittamaan sähköpostiin.

Vuokra-aika on vuokraajan tekemän varauksen mukainen. Sauna- ja kokoustilojen vuokra-aikavaihtoehdot löytyvät vuokrattavan sauna- ja kokoustilan sähköisestä varauskalenterista.

Vuokra-aika päättyy klo 23:00.


2. AVAIMET

Sauna- ja kokoustilojen avainten noudosta ja palautuksesta annetaan erilliset ohjeet vuokranantajan lähettämän varausvahvistuksen yhteydessä. Avaimet, kulkutunnisteet ja mahdolliset hälytyksiin liittyvät koodit luovutetaan sähköisessä varausjärjestelmässä ilmoitetulle vuokraajalle.

Avainten/tunnisteiden kadottamisesta perimme sarjoituksesta aiheutuneet kulut vuokraajalta.

Vuokraaja on vastuussa saunatilojen asiallisesta lukitsemisesta vuokra-ajan päätyttyä. Saunatiloihin ei ole mahdollista palata (esimerkiksi tavaroiden noutoa varten) vuokra-ajan päättymisen jälkeen.

Tiloihin jääneiden tavaroiden noutamisesta tulee sopia erikseen vuokranantajan kanssa. Vuokranantaja ei vastaa vuokraajan tilaan jätetyistä tavaroista.


3. PERUUTUSEHDOT

Vuokraaja voi peruuttaa tekemänsä sauna- ja kokoustilan varauksen veloituksetta 14 vrk ennen vuokrauspäivää. Tämän jälkeen vuokranantajalla on oikeus veloittaa sauna- ja kokoustilojen vuokrahinta kokonaisuudessaan.

Peruutukset tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen: tilakeskus@lahti.fi.

Varauksen siirtäminen toiselle päivälle on maksutonta. Siirtopyynnöt tulee lähettää kirjallisesti osoitteeseen: tilakeskus@lahti.fi.

Vuokranantaja pidättää itselleen oikeuden perua varaus yksipuolisesti ilman velvoitteita äkillisestä esteestä (vesivahinko, tulipalo, ilkivalta, yms.) johtuvasta syystä vielä vuokrapäivänä ilman muuta korvausvelvoitteita vuokraajalle kuin laskutetun vuokrahinnan. Vuokranantaja ilmoittaa peruutuksesta vuokraajan varaushetkellä sähköisessä varausjärjestelmässä ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.


4. TILAT JA JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

Kaikki sauna- ja kokoustilat ovat savuttomia. Tupakointi tapahtuu erikseen merkityillä alueilla ulkona. Tiloihin ei myöskään saa tuoda lemmikkejä.

Sauna- ja kokoustiloja ei saa jälleen vuokrata. Tiloissa tapahtuvien maksullisten yleisötilaisuuksien järjestämisestä tulee sopia vuokranantajan kanssa. Ilman vuokranantajan antamaa kirjallista lupaa maksullisia tilaisuuksia ei saa järjestää.

Vuokraaja vastaa vuokra-aikana vuokrakohteessa omasta ja vieraidensa toiminnasta ja sen mahdollisesti aiheuttamista häiriöistä ja henkilö- sekä esinevahingoista.

Vuokranantajalla tai sen valtuuttamalla edustajalla (esim. vartiointiliikkeellä) on oikeus tarpeen vaatiessa keskeyttää tilaisuus kokous- ja saunatiloissa, mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille, vaaraa kiinteistölle tai irtaimistolle, tai mikäli tiloissa on tai epäillään olevan päihtyneitä alaikäisiä henkilöitä. Vuokralaisella ei ole oikeutta vuokrahyvitykseen, mikäli tilaisuus joudutaan keskeyttämään vuokralaisesta johtuvasta syystä.

Tiloissa saa oleskella se määrä henkilöitä, joka on ilmoitettu vuokrattavan sauna- ja kokoustilan kuvauksissa Ispi-kabinetti max. 10 henkilöä ja Jari-kabinetti max. 50 henkilöä. Sivuilta löytyy myös kuvaukset vuokrattavien sauna- ja kokoustilojen laitteista ja muista varustuksista.

Saunojen ja muiden laitteiden käyttöohjeet ovat tilakohtaiset ja näistä kerrotaan varausvahvistuksen mukana tulevassa käyttäjäkirjeessä. Saunatilojen käyttäjille on varattu kertakäyttöisiä peflettejä, mutta muut peseytymistarvikkeet vuokraaja tuo itse tullessaan.

Tiloihin voi tuoda omat tarjottavat. Omien alkoholijuomien nauttiminen ja tarjoilu voimassa olevien lakien mukaisesti täysi-ikäisille henkilöille saunatiloissa on sallittua, mutta alkoholijuomien myynti ja välittäminen tms. vastikkeellinen tarjoaminen on kiellettyä.

Vuokraajan tulee huolehtia, että tilat jäävät siistiin kuntoon ja että kaikki AV- ja sähkölaitteet (myös kiuas) sekä valot on sammutettu, tuolit ja pöydät siirretty paikoilleen, roskat laitettu roskiin, tyhjät tölkit ja pullot laitettu jätesäkkeihin ja tilat lukittu asianmukaisesti


5. VUOKRAHINNAT JA MAKSUEHDOT

Vuokrahinnat määräytyvät erillisen hinnaston mukaisesti ja nämä hinnastot ovat nähtävissä SaunaOnline -sivustolla kunkin vuokrattavan sauna- ja kokoustilan esittelysivuilla. Hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron.

Vuokrahinta pitää sisällään perussiivouksen. Perussiivoukseen kuuluu saunan ja suihkutilojen pesun, pukuhuoneen lattian ja penkkien pesu, pöytien ja tasojen pyyhkimisen, vessojen siivoukset ja tiskien hoitamiset. Vuokraajan tulee laittaa roskat roskiin ja kerätä tyhjät pullot ja tölkit jätesäkkeihin. Lisäsiivoukset laskutetaan erikseen toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

Vuokranantaja pidättää itsellään oikeuden vuokraus- ja muiden ehtojen sekä vuokrahintojen muutoksiin.

Vuokrahinta maksetaan varauksen yhteydessä. Yritykset voivat pyytää erillisen laskun ja ilmoittaa virallisen laskutustiedon varauksen yhteydessä. Laskutettavat varaukset laskutetaan varausviikolla.

Viivästyskorko laskulle viivästyskorkolain mukaan.


6. VAHINGONTEKO JA LISÄSIIVOUS

Sauna- ja kokoustilojen vuokraaja vastaa vuokra-aikana vuokranantajalle ja/tai kiinteistön omistajalle tai niiden omaisuudelle vuokratilojen käytöstä aiheutuneista vahingoista. Vuokralainen on myös vastuussa vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jos vahinko on seurausta vuokralaisen huolimattomasta toiminnasta vuokrauksen aikana (esimerkiksi vesihana/suihku/hella/uuni/kahvin- tai vedenkeitin on jäänyt päälle yms.). Vahingonkorvausvastuu kattaa materiaali- ja korjaustyökustannukset. Kiinteistölle ja irtaimistolle aiheutuneet vahingot laskutetaan vuokralaiselta toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

Mikäli vuokrauksen jälkeen ilmenee lisäsiivoustarvetta, laskuttaa vuokranantaja vuokralaista siivousliikkeen erittelyn ja toteutuneiden kustannusten perusteella.

Vuokralaisen tulee ilmoittaa vuokranantajalle viivytyksettä viimeistään heti vuokrapäivää seuraavana arkipäivänä sauna- ja kokoustiloissa mahdollisesti tapahtuneista vahingoista.

Akuuteissa vahinkotapauksissa vuokraajan tulee ottaa välittömästi yhteyttä sauna- ja kokoustilojen ilmoitustaululla ilmoitettuun huoltoyhtiön päivystykseen. Vuokraaja vastaa kaikista vahinkoihin liittyvistä välillisistä (= tilaa ei voida vuokrata) ja välittömistä kustannuksista täysimääräisesti.


7. REKLAMAATIOT

Mahdolliset reklamaatiot on esitettävä heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä vuokranantajalle sähköpostitse osoitteeseen tilakeskus@lahti.fi.

Vuokranantaja ei vastaa sellaisesta vuokralaiselle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu vuokranantajalle riippumattomista syistä.

Lahden Tilakeskus/Aleksanterinkatu 24 A, 15140 Lahti

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 10 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Lahden Tilakeskus
Tilan osoite Salpausselänkatu 7
15110 Lahti

Sijainti kartalla