SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

BilleBeino Padel Sauna

Varaa mukavuuksilla varustettu BilleBeino Padel Sauna yksityiskäyttöön. BilleBeino Padel Sauna- ja loungetilat sopivat niin yritystapahtumaan, kuin polttareihin ja kaveriporukan illanviettoonkin.

Privaatti-saunatila koostuu tyylikkäästi suunnitellusta lounge- ja pukuhuoneesta, tunnelmallisesta saunaosastosta, sekä wc-tiloista. Ulkoterassilla voi jäähdytellä löylyjen jälkeen.

Saunatilan mukavuuksiin kuuluvat iso kokouspöytä, tyylikäs iso sohvaryhmä, taulu-tv, Genelecin laadukkaat kaiuttimet, fläppitaulu sekä kaksi kylmäkaappia.

Tilassa on mahdollisuus catering-palveluihin, jotta vierailunne olisi mahdollisimman mukava ja vaivaton. Omia tarjoiluja varten tilaan voidaan järjestää asianmukainen astiasto.

Vuokrahinta sisältää pyyhkeet 20 hengelle, laudeliinat, peseytymistarvikkeet ja perussiivouksen.
Tila on vuokrattavissa päivisin klo 09-17 sekä iltaisin klo 18-22. 

Tervetuloa viettämään ikimuistoista saunailtaa!

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...


1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen mika@billebeinopadel.com tai puhelimitse numeroon 0400579434. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 5.00
Tilan kunto
5.00
Hinta/laatu-suhde
5.00
Varustelu
5.00
Tilan siisteys
5.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 1 arvosteltuun tilaisuuteen, jossa on ollut yhteensä 12 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 1 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Polttarit

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
12
01/2023

Mahtava tila kaikenlaiselle illanvietolle! Meillä oli polttarit, ja kaikki kehuivat paikkaa. Iso sauna oli plussa, johon mahduimme kaikki yhtäaikaa!


Palaute annettu 23.1.2023 20:11:21 nimellä Kaaso.
 

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja BilleBeino Padel Kuopio Oy
Tilan osoite Lokkisaarentie 3
70620 Kuopio
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla