SaunaOnline Taloyhtiö
 

Vanhan Ortopedian Sauna

Uusi uniikki saunatila Jyväskylän keskustassa historiallisessa rakennuksessa Vanha Ortopedia. Kiinteistö on saneerattu asuntokäyttöön 2018 ja samalla ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva saunaosasto koki totaalisen uudistuksen. Tila sopii isommallekin porukalle ja saunan lauteille mahtuu kerralla enemmänkin väkeä. Suihkuja pesuhuoneessa on 4 kpl. 

Erillinen pukeutumistila ja avara oleskelutila, jossa vesipiste sekä jääkaappi ja pöytätilaa sekä ruokailuryhmä.

Tila sijaitsee kiinteistön ensimmäisessä kerroksessa aivan sisäänkäynnin vieressä. Omat juomat sallittu ja myös pientä purtavaa voi tuoda tilaan mukanaan. Tilassa on ruolailuastiat (lautaset, lasit ja aterimet) 18 hengelle. 

Mahdollisuus ruokatilaukseen yhteistyökumppanin kautta. Valittavana 2 valmista saunamenuuta, mutta myös oman menun suunnittelu on mahdollista erillisestä tilauksesta. Mahdollisuus myös ruokailuun yhteistyökumppanimme tiloissa naapurikorttelissa Toivolan Vanhalla pihalla. Kauttamme saat räätälöityä porukallesi saunaillan lisäksi myös omanlaisen ruokailukokemuksen. Kysy lisää sähköpostitse toimisto@garantiarakennus.fi

Ei pyyhevuokrausta, omat pyyhkeet mukaan. 

Loppusiivous sisältyy aina hintaan. Jokainen käyttäjä kerää itse roskat roskakoriin sekä tyhjät tölkit ja vastaavat jätesäkkiin roskakorin viereen (tai vie mennessään pois). Lasipullot eivät ole sallittuja viedä saunaan / pesutilaan. 

Saunaa suositellaan vuokrattavaksi maksimissaan 20 henkilön ryhmille. 

 

 

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä ellei muusta ole sovittu erikseen.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja tilassa.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä sekä varmistaa, että saunan kiuas on pois päältä saunomisen päätyttyä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@garantiarakennus.fi tai puhelimitse numeroon 0505434287. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 3.50
Tilan kunto
4.00
Hinta/laatu-suhde
3.50
Varustelu
3.50
Tilan siisteys
4.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 2 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 36 osallistujaa.

Tämä tila on saanut keskimääräistä heikompia arvosanoja, joten tila ei kaikilta osa-alueiltaan ole huippuluokkaa. Tila kuitenkin soveltuu hyvin tilaisuuksiin, joissa kaikkien puitteiden ei tarvitse olla huipputasoa.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 2 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 2. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
4
18
10/2020

Hyvät tilat ja simppeli varata. Suihkutilan ovi kannattaa pitää kiinni, koska vesihöyri voi aiheuttaa palohälytyksen.


Palaute annettu 26.10.2020 13:26:27 nimellä Huuru.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
18
03/2020

Sauna oli lämmin sovittuna ajankohtana. Uudet ja hienot tilat hyvällä sijainnilla.


Palaute annettu 15.3.2020 08:18:34 nimellä JJ.

Tilan vastaus:.
Hei! Kiitos palautteestanne ja tervetuloa uudelleen. Yt, Reetta Nummelin / Garantia Rakennus Oy

 

Näytetään tulokset 1 - 2. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 18 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Garantia Rakennus Oy
Tilan osoite Vaasankatu 2 B-rappu LH 2
40100 Jyväskylä

Sijainti kartalla