SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Urbansauna Kallio

Urbansauna Kalliossa vietät mukavasti jopa 50 hengen juhlat, saunaillan tai yritystilaisuuden.

Tila sijaitsee erillisrakennuksessa taloyhtiön rauhallisella sisäpihalla kivenheiton päässä Sörnäisten metroasemalta. Tilavassa oleskelu/lounge -tilassa on istumapaikat noin 35 henkilölle. Baarikeittiö on varusteltu mm. jääkaapilla, uunilla sekä kahvin- ja vedenkeittimellä. Keittiöstä löytyy myös astiasto 50 henkilölle, mukaan lukien skumppa- ja viinilasit.

Myös tilan viihdevarustus on erinomainen. Tilasta löytyy laadukas äänentoistojärjestelmä, johon voit kytkeä oman laitteen perus kuulokeliitäntään sopivalla 3.5 mm plugilla. Presentaatioita, leffailtaa tai kisastudioita varten tilassa on suuri taulu-tv ja videotykki.

Tilavaan saunaan mahtuu saunomaan samanaikaisesti jopa 10 henkilöä ja ylellisestä suihkuosastosta löytyy 4 suihkua. Vuokraan sisältyy myös pyyhkeet 15 henkilölle (iltavuoro sekä sauna- ja pyyhepaketti, lisäpyyhkeet tarvittaessa 5 €/kpl).

Varattavat vuorot:
- kokous- / päivävuoro klo 9-16, viikonloppuisin ja pyhinä klo 10-16
- iltavuoro klo 17-23
- koko päivän vuoro klo 09-23, viikonloppuisin ja pyhinä klo 10-23
- jatkovuoro klo 23.30-04

Lisätunnit ja lisäpalvelut:

- lisätunnit alk. 55 eur / kpl, kokous- / päivävuoron alkuun, iltavuoron loppuun, koko päivän vuoron alkuun tai loppuun
- saunavuoro kokous- / päivävuoro alk. 90 eur
- loppusiivous alk. 48 eur

Vuokra sisältää:
- tilavuokra
- pyyhkeet 15 henkilölle, lisäpyyhkeet 5 € / kpl (iltavuoro sekä sauna- ja pyyhepaketti)
- loppusiistiminen yleissiistissä tilassa

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Lisäpyyhe 5 eur / kpl
5,00 €/kpl
Kahvi+keksitarjoilu 10 hlö
58,00 €/kpl
Kokousvuoron sauna- ja pyyhepaketti (15 pyyhettä) 90 eur
Varaa klo 9-16 vuoroon sauna ja pyyhepaketti. (Iltavuoroon paketti kuuluu automaattisesti)
90,00 €/kpl
Saunan lämmitys - löylyvalmis vuoron alussa
35,00 €/kpl
Siivouspalvelu
48,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

SALASAUNA OY, MARKKINOINTINIMI URBANSAUNA - VUOKRATILOJEN VUOKRAUSEHDOT

SOPIJAPUOLET

Vuokraaja: Tilavarauksen tehnyt luonnollinen henkilö tai yritys tai yhteisö, jäljempänä Vuokraaja tai Varaaja.

Vuokralleantaja: Salasauna Oy, markkinointinimi urbansauna, jäljempänä Vuokralleantaja.

1 § VARAAMINEN JA VUOKRA-AIKA

Vuokra-aika ja sen kesto ilmoitetaan Vuokraajalle lähetetyssä tilausvahvistuksessa. Vuokraajan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Alle 25-vuotiaan Vuokraajan tulee tilata kustannuksellaan koko varauksen ajaksi tai vähintään klo 21 alkaen vuokra-ajan puitteissa Vuokralleantajalta piirivartiointi ylläpitämään ulkoalueiden järjestystä kuten varauslomakkeessa ja näissä varausehdoissa on säädetty.

Vuokraajan tulee tilata kustannuksellaan Vuokralleantajalta ulkoalueiden piirivartiointi myös, kun suurin osa tilan käyttäjistä on alle 25-vuotiaita.

Veloitus piirivartioinnista on 35 €/ tunti ja pyhänä kaksinkertaisesti.

Vahvistaessaan tilauksen Vuokraaja sitoutuu noudattamaan varauslomakkeessa mainittuja sopimusehtoja, näitä vuokrausehtoja sekä Vuokralleantajan muita toimitusehtoja. Vuokra-aika on Vuokraajan tekemän ja Vuokralleantajan vahvistaman varauksen mukainen.

Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan Vuokralleantajan kanssa ja niistä veloitetaan erillinen maksu. Vuokraaja voi tiedustella lisätuntien saatavuutta myös vuokra-aikana, kuitenkin viimeistään ennen vuokra-ajan päättymistä. Mikäli Vuokralleantaja tai sen edustaja havaitsee, että Vuokraaja on ylittänyt vuokra-ajan ilman lisätuntitilausta, on Vuokralleantajalla oikeus veloittaa vuokra-ajan ylityksestä 95 € / alkava tunti klo 09-23 päättyvästä vuokrauksesta ja 145 € / alkava tunti klo 24-08 päättyvästä vuokrauksesta ja keskeyttää Vuokraajan tilaisuus sekä periä veloitus tilaisuuden keskeyttämisestä kuten näiden ehtojen kohdassa 7§ JÄRJESTYSSÄÄNNÖT on säädetty.

2 § AVAIMET

Vuokraajalle lähetetään tekstiviestillä ohjeet avainten noudosta vuokratilasta vuokrapäivänä varatun vuoron vuokra-ajan alkamiseen mennessä. Vuokratilaan ei saa mennä ennen vuokra-ajan alkamista, ellei siitä ole erikseen sovittu urbansaunan kanssa. Avaimet ovat noudettavissa vuokratusta tilasta, sen kiinteistön alueelta tai sen välittömästä läheisyydestä vuokra-ajan alkaessa. Avaimen vastaanottajan on oltava vähintään 18-vuotias ja pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä. Oven avaamisesta tai avainten toimittamisesta muuna aikana peritään alk. 65 € maksu. Avain on jätettävä vuokratilaan erikseen annettujen ohjeiden mukaisesti vuokra-ajan päättyessä.

3 § PERUUTUSEHDOT

Tehty varaus on sitova eikä sitä voi peruuttaa ellei pakottavasta lainsäädännöstä johtuen tai tässä 3 §:ssä ole muuta säädetty. Kuluttajasuojalain mukainen etämyynnin 14 päivän peruutusoikeus ei koske tehtyä varausta, koska kyseessä on vapaa-ajanpalvelu, joka on sovittu tietyksi ajankohdaksi

Mikäli vuokratilaan kohdistuu enimmäishenkilömäärän alittava yksityistilaisuuksia koskeva kokoontumisrajoitus joko viranomaisten määräyksestä tai lain perusteella, on tilavuokraus on mahdollista siirtää Vuokraajan heti tai myöhemmin ilmoittamalle enintään samanhintaiselle päivälle 150 euron veloitusta vastaan. Tätä veloitusta vastaan Vuokraajan vuokra-aikaan lisätään 2 lisätuntia. Mikäli Vuokraaja on tilannut Peruutusturvan, on Vuokraajalla oikeus peruuttaa varauksensa veloituksetta siinä tapauksessa, että varatun vuokratilan enimmäishenkilömäärää vastaava tai sen alittava kokoontumisrajoitus on voimassa vuokra-aikana joko viranomaisten määräyksestä tai lain perusteella.

Vuokralleantaja pidättää itsellään oikeuden peruuttaa varauksen ylivoimaisesta esteestä tai päällekkäisvarauksesta johtuen yksipuolisesti ilman muuta korvausvelvollisuutta kuin enintään jo maksetun vuokran määrä.

Peruutuksesta on ilmoitettava aina kirjallisesti, Vuokralleantajan peruuttaessa Vuokraajan varaushetkellä ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen ja Vuokraajan peruuttaessa osoitteeseen info@urbansauna.fi.

Mikäli alle 25-vuotias Vuokraaja, jonka tilaisuuden osallistujista suurin osa on alle 25-vuotiaita ei ole tilannut ulkoalueiden piirivartiointia varauksen ajaksi, ei tämä oikeuta varauksen peruutukseen. Varaus on sitova myös ilman piirivartioinnin tilaamista mutta vuokratilan saa käyttöönsä vasta kun piirivartiointi on tilattu.

4 § VUOKRATILA

Vuokraaja vastaa vuokratilan saunan lämmityksestä. Yleisissä saunavuoroissa urbansauna vastaa saunan lämmityksestä.

Kalusteiden siirtäminen vuokratilassa on kielletty. Kalusteiden siirtämisestä takaisin omille paikoilleen laskutetaan 45 € tunti / henkilö, pyhänä kaksinkertaisesti.

Vuokraaja huolehtii poistuessaan, että on poistanut vuokratilasta ja sen piha-alueilta kaikki tuomansa tavarat sekä vieraansa ja että vuokratila on yleissiistissä kunnossa, kaikki elektroniset laitteet, sauna ja valot on sammutettu.

Vuokratilan tyhjennykseen kuluvasta ajasta laskutetaan 45 € / alkava tunti / henkilö, pyhänä kaksinkertaisesti).

Vuokraaja vastaa itse vieraidensa käyttämien vuokratilan ulkopuolisten alueiden kuten käytävien, hissien ja ulkoalueiden siivouksesta vuokra-ajan puitteissa. Vuokratilojen ulkopuolisten alueiden siivouksesta laskutetaan 45 € / alkava tunti / henkilö, pyhänä kaksinkertaisesti.

Vuokratilat ja niihin johtavat ovet ja portit tulee lukita huolellisesti poistuessa ja avain on jätettävä annettujen ohjeiden mukaisesti vuokratilaan vuokra-ajan päättyessä.

Vuokratilaan pääsee aikaisintaan vuokra-ajan alkaessa ja vuokratilasta tulee poistua ja Vuokraajan toteuttaman tilan siivouksen tulee olla valmis vuokra-ajan päättymiseen mennessä. Vuokraaja voi tiedustella lisätuntien tilaamisen mahdollisuutta ennen vuokra-ajan päättymistä, mikäli sille on tarvetta.

5 § PYSÄKÖINTI

Pysäköinti urbansaunan vuokratilojen kiinteistöjen alueella on kielletty. Ajoneuvot voi pysäköidä vuokratilan ympäristön kadunvarsipaikoille. Vuokraaja vastaa pysäköintiehtojen tiedottamisesta vierailleen.

Pysäköintimaksu urbansaunan kiinteistön alueella on 50 € / alkava tunti / ajoneuvo. Pysäköintimaksu laskutetaan Vuokraajalta kaikkien ajoneuvojen osalta.

6 § VAHINKO, VAHINGONTEKO JA LISÄSIIVOUS

Vuokraaja vastaa vuokra-aikana Vuokralleantajan vuokratilalle ja ympäröiville yleisille alueille sekä näiden kiinteistöjen ja tilojen omistajille sekä kaikissa yllä mainituissa tiloissa olevalle irtaimistolle sekä muulle omaisuudelle aiheutuneista suorista ja välillisistä vahingoista sekä niiden korjaamisesta aiheutuneista kustannuksista, sekä on velvollinen korvaamaan täysimääräisesti päivä- sekä iltavuoron vuokran siltä ajalta kun vuokratilaa ei voida vuokrata.

Mikäli aiheutuneista vahingoista ei ilmoiteta oma-aloitteisesti, veloitetaan korjaus- ja korvaushinnat päivystyshinnalla puolitoistakertaisena (x 1,5).

Viemäreiden tukkeutuessa sekä mahdollisen putkivuodon sattuessa tulee veden käyttö lopettaa välittömästi ja ilmoittaa tästä puhelimitse Vuokralleantajan päivystysnumeroon 020 735 1153. Ilmoituksessa tulee eritellä vahingon yksityiskohdat.

Hätätapauksessa tulee soittaa yleiseen hätänumeroon 112.

Vuokratilojen tulee olla vuokra-ajan päättyessä siistissä kunnossa (irtoroskat roska-astioissa, muovi- ja lasipullot sekä tölkit erillisissä keräysastioissa, astiat tiskattuna, kalusteet samoilla paikoilla kuin vuokrauksen alkaessa, pöydät pyyhittynä ja vuokratila yleissiistissä kunnossa). Roskat, pullot ja tölkit voi jättää niille varattuihin keräysastioihin tilaan sisälle.

Vuokraaja voi tilata Siivouspalvelun hintaan 48 €, joka kattaa yleissiistissä kunnossa olevan tilan yllä mainitun siistimisen, roskien keräämisen, astioiden pesun sekä pöytien pyyhkimisen.

Tilavuokraan sisältyy yleissiistin vuokratilan päivittäissiivoukseen kuuluva lattioiden puhdistus, saniteettitilojen ja saunan siivous.

Asiakkaan ripustamien koristeluiden, teippien tai tilaan jättämien tavaroiden poistaminen tapahtuu aina lisäsiivousveloituksella.

Mikäli vuokra-ajan päätyttyä ilmenee lisäsiivoustarvetta, laskutetaan tästä 45 € tunti, pyhänä kaksinkertaisesti.

7 § JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

Vuokralleantajan vuokratiloissa saa yhtäaikaisesti oleskella enintään vuokratilan kuvauksessa tai tilausvahvistuksessa ilmoitettu enimmäishenkilömäärä. Vuokralleantajalla tai sen valtuuttamalla edustajalla on tarvittaessa oikeus keskeyttää Vuokraajan tilaisuus ilman eri varoitusta ja korvausta Vuokraajalle, mikäli vuokratilan enimmäishenkilömäärä on ylitetty tai mikäli Vuokraajan tilaisuuden katsotaan aiheuttavan tai voivan aiheuttaa vahinkoa tai häiriötä joko vuokratilalle tai sen ympäristölle tai naapureille. Veloitus vartijakäynnistä sekä tilaisuuden keskeyttämisestä on 150€ + 58€ /alkava tunti/henkilö (pyhänä ja klo 20-07 tuntiveloitus kaksinkertaisesti).

Kunkin vuokratilan kiinteistössä on tallentava kameravalvonta.

Mikäli vuokratiloja on käyttämässä alle 18-vuotiaita, on tästä ilmoitettava varausta tehdessä. Vuokraajan ollessa alle 25-vuotias tai yli puolet vuokratilan käyttäjistä ollessa alle 25-vuotiaita, tulee Vuokraajan ilmoittaa tästä Vuokralleantajalle sekä kustannuksellaan tilata Vuokralleantajalta vuokra-ajaksi tai vähintään klo 21 alkaen vuokra-aikaan sisältyväksi ajaksi Vuokralleantajalta ulkoalueiden piirivartioinnin. Veloitus piirivartioinnista on 35€/ tunti ja pyhänä kaksinkertaisesti. Piirivartiointi tulee olla tilattuna vähintään 10 arkipäivää ennen vuokra-ajan alkua. Mikäli Vuokralleantaja tai sen edustaja havaitsee, että vuokratilan käyttäjistä yli puolet on alle 25-vuotiaita, Vuokralleantajalla on oikeus veloittaa piirivartiointi koko vuokra-ajalta 50 %:lla korotetulla veloituksella.

Alle 25 vuotiaan tekemä varaus on sitova, kuten vuokrausehdoissa on säädetty, myös ilman piirivartioinnin tilaamista. Vuokratilan saa käyttöön vasta tilaamalla Vuokralleantalta piirivartioinnin varauksen ajaksi.

Vuokraaja(t) vastaa(vat) 6 § mukaisesti vuokra-aikana aiheutuneista vahingoista.

Vuokratiloihin ei saa tuoda omia musisointi-, äänentoisto- tai AV-laitteita, ellei tästä ole erikseen sovittu Vuokralleantajan kanssa. Vuokratilassa ruoan valmistus liedellä tai kiukaalla on kielletty.

Vuokraajan on noudatettava vuokratilassa esitettyjä vuokratilakohtaisia rakennuksen tai taloyhtiön järjestyssääntöjä. Tupakointi on sallittu ainoastaan sille varatulla tupakointialueella. Tupakointipaikalle kulku sekä siellä oleskelu on järjestettävä siten, ettei sisältä kantaudu ääntä ulos eikä tupakoinnista tai tupakointialueella oleskelusta aiheudu kiinteistön tai alueen muille käyttäjille häiriötä.

Vuokraajan Vuokralleantajalta vuokraaman vuokratilan ulkopuolisissa sisä- ja ulkotiloissa alkaa hiljaisuus klo 21.00 alkaen. Muilla kuin erikseen merkityillä vuokratilan käytössä olevilla ulkopuolisilla alueilla ei saa oleskella. Poistuttaessa tilasta vuokra-ajan päättyessä, on vuokratilasta ja erityisesti ympäröivien asuntojen läheisyydestä poistuttava lähimmälle julkiselle kulkuväylälle häiriötä aiheuttamatta.

8 § LÖYTÖTAVARAT

Vuokralleantaja ei vastaa tilaan jätetyistä tavaroista. Löytötavaroita voi tiedustella sähköpostitse Vuokralleantajan päivystysnumerosta 020 735 1153 tai sähköpostitse info@urbansauna.fi . Löytötavaroiden luovuttamisesta veloitetaan 45 eur / luovutus.

9 § MAKSUEHDOT

Vuokralleantajalla on oikeus estää Vuokraajan pääsy vuokrakohteeseen vuokra-ajan alkaessa, mikäli Vuokraajan täysimääräinen maksusuoritus ei ole saapunut Vuokralleantajalle tähän mennessä. Vuokraajan maksuvelvollisuus tilavuokrasta ei poistu, vaikka tämän pääsy vuokrakohteeseen olisi estetty kokonaan tai osin maksamattoman laskun johdosta.

10 § REKLAMAATIOT JA VUOKRALLEANTAJAN VASTUU

Virheitä tai puutteita koskevat ilmoitukset on tehtävä heti kun virhe tai puute on havaittu, jotta Vuokralleantajalle jää mahdollisuus korjata virhe tai puute vuokra-ajan puitteissa. Ilmoitus on tehtävä päivystysnumeroon 020 735 1153. Virheitä tai puutteita koskevat vaatimukset on tehtävä viipymättä kirjallisesti osoitteeseen info@urbansauna.fi tai viimeistään 14 vuorokauden kuluessa virheen tai puutteen havaitsemisesta tai siitä, kun virhe tai puute olisi pitänyt havaita. Vuokralleantaja ei vastaa Vuokralaiselle tai vuokratilan käyttäjille tai näiden omaisuudelle tai kolmannelle osapuolelle aiheutuneesta vahingosta tai ole korvausvelvollinen vahingosta, joka on aiheutunut Vuokralleantajasta riippumattomasta syystä (force majour) tai muista syistä, sekä jos palvelua ei pystytä toimittamaan kaikilta osin. Vuokralleantajan enimmäisvastuu Vuokraajalle on enintään Vuokraajan Vuokralleantajalle suorittaman tilavuokran määrä.

11 § HINNAT

Hinnat määräytyvät Vuokralleantajan verkkosivuilla esitetyn sekä erillisen hinnaston mukaisesti. Vuokralleantaja pidättää itsellään oikeuden tilaus-, vuokraus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

12 § MAKSUHUOMAUTUS JA VIIVÄSTYSKORKO

Viivästyskorko korkolain mukaan, maksuhuomautusmaksu on 5,00 eur.

13 § TIETOSUOJA

Vuokralleantaja noudattaa 25.5.2018 voimaan tullutta EU:n GDPR-tietosuoja-asetusta. Hyväksymällä nämä yleiset sopimusehdot, Vuokraaja, Varaaja ja Kanssavuokraaja hyväksyvät Vuokralleantajan asiakasrekisteriä koskevan rekisteriselosteen http://urbansauna.fi/asiakasrekisterin-tietosuojaseloste mukaisesti henkilötietojensa käsittelyn Vuokralleantajan rekistereissä.

14 § ERIMIELISYYDET

Erimielisyydet käsitellään suomen kielellä. Sopimuksesta johtuvat erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan Sopijapuolten välisin neuvotteluin, joissa voidaan käyttää ulkopuolista sovittelijaa. Mikäli neuvottelut eivät johda tulokseen, ratkaistaan erimielisyydet ensiasteena Helsingin käräjäoikeudessa.

Kuluttaja-asiakkaalla on kuitenkin oikeus nostaa kanne myös sen paikkakunnan yleisessä alioikeudessa, jonka tuomiopiirissä hänellä on asuinpaikka. Kuluttaja-asiakkaalla on mahdollisuus käyttää tuomioistuimen ulkopuolisina riidanratkaisueliminä Kilpailu- ja kuluttajaviraston kuluttajaneuvontaa (https://www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta) sekä saattaa asia kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi (https://www.kuluttajariita.fi/).

Tähän sopimukseen ja siitä johtuvien riitojen ratkaisemiseen sovelletaan Suomen lakia.

Vuokraajan ollessa muu kuin yksityishenkilö, Sopijapuolet voivat myös erikseen kirjallisesti sopia, että erimielisyydet ratkaistaan lopullisesti yksijäsenisessä välimiesmenettelyssä Keskuskauppakamarin välimieslautakunnan sääntöjen mukaisesti Helsingissä. Vuokralleantajalla on kuitenkin oikeus saattaa maksamattomia veloituksia koskevat vaatimukset Helsingin käräjäoikeuden ratkaistavaksi.

Vuokralleantaja: Salasauna Oy, markkinointinimi urbansauna, 020 735 1153, y-tunnus 3148632-2, Kotipaikka Ylöjärvi.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 3.75
Tilan kunto
3.75
Hinta/laatu-suhde
4.50
Varustelu
4.50
Tilan siisteys
4.50
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 4 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 72 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 4 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 4. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
3
-
12/2023

Saunatilat olivat modernit ja hyvässä kunnossa. Itse oleskelutila oli hieman kolkko ja äänentoiston päälle saaminen vaati hieman säätöä.

Useamman tunnin oleskelun jälkeen tila alkoi olemaan tunkkainen eikä pari ehdotettua konstia saaneet ilmaa paremmaksi.

Järjestelyt sen sijaan olivat erityisen huonot. Vielä pari tuntia ennen tilaisuuden alkua ei Urbansaunalta ollut tullut mitään tietoa avaimista tai muusta ja vain soittamalla sain tiedon että voin tulla saunalle hakemaan aloitusaikaan ja minut päästetään sisään.
Sauna ei myöskään ollut päällä tilaan saapuessamme.

Isoimpana ongelmana jouduimme lopettamaan saunomisen, vessassa käynnin sekä kytkemään kaikki vedet pois kesken iltaa koska rakennuksessa oli epäilys vesivuodosta. Koska Urbansaunan edustaja oli toisessa kaupungissa, saimme itse tehdä nämä käytännön asiat ja selvitellä myös tilannetta myöhemmin paikalle tulleen putkimiehen kanssa.
Tähän paloi yli tunti parasta alkuillan aikaa.

Meitä luvattiin kahdsti puhelimessa kompensoida asiasta tilaisuuden jälkeen, mutta Urbansauna söi sanansa ja oli sitä mieltä että koska he antoivat meidän olla tilassa myöhempään, se oli jo sovittu kompensaatio.
Lisäksi he lupasivat pienen alennuksen seuraavasta vuokrakerrasta juuri tässä saunassa. Tämä kaikki yli viikon yhteydenottojen välttämisen jälkeen.

Täten kehoitan potentiaalisia vuokraajia välttämään Urbansaunaa sillä he eivät ole sanansa veroisia ongelmatilanteissa.


Palaute annettu 31.12.2023 12:40:01.

Tilan vastaus:.
Hei ja kiitos palautteestanne ja pahoittelut, että loma-ajasta johtuen vastauksemme viipyi. Oletimme, että vuokra-aikana sovittu korvaus vedenjakelun keskeytymiseen liittyen oli puolestanne hyväksytty. Olemme erityisen pahoillamme, että kiinteistössä tapahtui tilaisuutenne aikana ennakoimaton vesivahinko ja tämän vuoksi koko rakennuksen vedet jouduttiin sulkemaan pois käytöstä tunniksi vuokrauksenne aikana. Olemme hyvin kiitollisia ymmärryksestänne sekä avustanne tilanteen aikana. Tietosuojasyistä olemme vastanneet yksityiskohtaisemmin hyvitykseen liittyen teille suoraan sähköpostitse. Vuokrausehtojemme mukaisesti Vuokraajalle lähetetään tekstiviestillä ohjeet avainten noudosta vuokratilasta vuokrapäivänä varatun vuoron vuokra-ajan alkamiseen mennessä ja Vuokraaja vastaa vuokratilan saunan lämmityksestä ellei saunan lämmityksestä ole tehty eri tilausta. Tilasta löytyvät myös ohjeet ilmanvaihdon tehostamiseksi kuin musiikkilaitteiden käytöstä. Lisäksi palvelunumeromme vastaa koko vuokra-ajan, mikäli mitään kysymyksiä ilmenee. Urbansaunan ajantasaiset kuvat löytyvät tilan esittelysivulta ja tilaa pääsee sovittaessa katsomaan myös ennakkoon. Kuten sanottua, olemme pahoillamme vesikatkosta sekä siitä aiheutuneesta vaivasta, toivomme, että tulette viihtymään urbansaunaan uudemman kerran, tuolloin toki ilman yllättäviä häiriöitä. Hyvää alkanutta vuotta! Urbansauna

 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
15
11/2022

Tiloihin oli tuotu uusia huonekaluja, joka toi uutta ja entistä siistimpää ilmettä. Juuri sopiva tila omalle kaveriporukalle ja ilta sujui täällä mainiosti! 😊

Pisteet myös siivojalle joka löysi mystisesti kaverilta kadonneen puhelimen seuraavana päivänä. 👍


Palaute annettu 30.11.2022 21:25:54 nimellä Miika.
 

Kokous

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
37
09/2022

Tila oli toimiva 30 hengen kokouksen järjestämiseen ja pienryhmä työskentelyyn. Näköesteitä seinälle mihin videotykki heijastui. Nämä esteet vaikeuttivat myös kuulemista.


Palaute annettu 2.10.2022 18:19:19.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
20
11/2021

Viihtyisät saunatilat ja asiat toimivat sovitusti. Suosittelen!

(Ps. Kannattaa ostaa äänentoistojärjestelmään aux-piuhan päähän iPhonen adapteri )


Palaute annettu 30.11.2021 16:17:56 nimellä Miika.
 

Näytetään tulokset 1 - 4. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 50 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Urban Finance Oy / Urbansauna
Tilan osoite Aleksis Kiven Katu 22
00500 Helsinki

Sijainti kartalla