SaunaOnline Taloyhtiö
 

Teurastamon Sauna

  • Työpajankatu 2, rakennus 5, Paleman alakerta, 00580 Helsinki

Teurastamon saunassa on nautittu löylyistä yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1933 asti! 

Juuri uudistetussa saunassa mahtuu kerralla lauteille noin 8 löylyttelijää. Pukuhuonessa on penkit 20 vilvoittelijalle. Teurastamon saunan edustalla on urbaani, tilava ja vehreä piha, missä saunojien käytettävissä on oma pallogrilli (omat hiilet mukaan!) ja pöytäryhmiä. Pukuhuoneessa on jääkaappi, joten omat eväät säilyvät viileänä.

Saunassa on hyvät löylyt: kiuas on tehokas Harvian Sento, lauteet ovat jämäkät ja kauniisti tehdyt ja panelointi on siistiä tervaleppää. Saunojat voivat itse säätää löylyjen voimakkuuden mielensä mukaan kiukaan ohjauskeskuksesta: 70 asteiset löylyt ovat kosteat ja miedot, 100 asteeseen lämmitetty kiuas antaa kuivemman ja voimakkaamman löylyn. Kiuasta on hyvä lämmittää noin tunti ennen ensimmäisiä löylyjä, jotta kiukaan kivet ehtivät kunnolla kuumeta.

Teurastamon sauna on simppeli ja kompaktin kokoinen, mutta erittäin hyvätunnelmainen. Sauna sijaitsee Teurastamon vanhan hallintorakennuksen kellaritiloissa ravintola Paleman alakerrassa. Teurastamon alueella on erittäin laadukas ruokatarjonta, joten saunalle on helppo hakea esim. Döner Harjun kebabia Paleman pop-upista, hampurilaisia Roslundilta, ribsejä B-Smokerystä, pizzaa Pizzalasta tai tacoja Lopez y Lopezista. Jatkoille on hyvä suunnata Tislaamoon tai B-side baariin.

Saunojat lämmittävät saunan itse ja saunomisaika on klo 24 asti. Jos haluaa saunoa pitempään, tulee lisätunnit varata etukäteen jotta vartijaa voidaan informoida pidennetystä saunomisajasta! Saunojat siivoavat lähtiessään saunan perus-siistiksi: roskat roskikseen, pullot ja tölkit pullokoreihin yms. myös vilvoittelupihan osalta.

Saunan avain noudetaan etukäteen ravintola Palemasta arkisin klo 9-15 välillä. Jos et ehdi noutaa avainta, sovi hyvissä ajoin etukäteen avaimen jättämisestä avainlaatikkoon saunan oven vierustalle. Saunan avain jätetään saunassa olevaan laatikkoon saunomisen jälkeen.

 

 

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen.
Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu. Jos tiloista ei ole poistuttu sovittuun aikaan mennessä, on tilan omistajalla oikeus veloittaa vartiointiliikkeen veloitus asiakkaalta.
Saunan avain noudetaan etukäteen ravintola Palemasta arkisin klo 9-15 välillä.
Tilan vuokraajan tulee olla täysi-ikäinen.
Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Asiakkaan tekemä varaus on sitova.
Etukäteen maksettua varausta ei voi perua eikä sitä hyvitetä.
Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3.VUOKRATILA
Vuokraaja huolehtii poistuessaan, että on poistanut vuokratilasta ja sen piha-alueilta kaikki tuomansa tavarat sekä vieraansa. Vuokraaja huolehtii, että vuokratila on yleis siistissä kunnossa, kaikki elektroniset laitteet, sauna ja valot on sammutettu.
Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta tai huolimattomuudesta.


5. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.
Tupakointi sisätiloissa on kielletty.
Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.
Tilasta on ehdottomasti poistuttava käyttöajan päättyessä.


6. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen info@ravintolapalema.fi tai arkisin klo 9-16 puhelimitse Ravintola Palemaan 040 6282240.
Teurastamon huoltopäivystys iltaisin ja viikonloppuisin p. 050 3069226.
Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.


Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Kahvila-ravintola Palema Oy
Tilan osoite Työpajankatu 2, rakennus 5, Paleman alakerta
00580 Helsinki

Sijainti kartalla