SaunaOnline Taloyhtiö
 

Furuvik rantasauna

Furuvik Rantasauna

 

Furuvikin verkkovajana aikoinaan toiminut rantasauna sijaitsee aivan meren äärellä, suojaisan hiekkarannan kupeessä. Rantasauana sijaitsee yksityisellä rajatulla alueella laitureineen, ja viereinen hiekkaranta on yleinen ja kaikkien käytettävissä. Oman laiturin ansiosta paikalle voi saapua veneellä, tai suuremmalla porukalla tilausaluksella. Rantasaunaan mahtuu noin 12 henkilöä, ja löylyistä pääsee pulahtamaan suoraan uimaan, sekä talvisin avantoon. Mikään ei voita löylyhuoneen merinäköalaa ja vilvoittelua saunan patiolla merimaisemissa.

Tilat soveltuvat erinomaisesti lämpimillä keleillä syntymäpäiväkekkereiden, polttareiden, rentoihin viikonloppubrunssien sekä työpaikan virkistyspäivien viettoon. Tila on vuokrattavissa myös Villa Furuvikin huvilassa järjestettävien tilaisuuksien, kuten häiden ja kesäpäivien oheen.

Rantasaunalta löytyy myös palju, jota on mahdollista vuokrata saunan yhteydessä, ja siitä pääsee nauttimaan ympäri vuoden. Paljun, saunan ja merinäköalan yhdistelmä on jotain, mikä on koettava itse. Kaiken lisäksi vuokrattavissa on myös soutuvene omaan käyttöön. 

Kylmällä säällä suosittelemme kysymään tarjousta Villa Furuvikin huvilan tiloista, sillä Rantasaunalla ei ole sauna-ja pukeutumistilojen lisäksi muita kiinteitä sisätiloja. 

Rantasaunalla on jääkaappi ja pakastin, joten omia ruokia ja juomia pääsee säilyttämään kylmässä. Katetulla patiolla on myös reilusti istumatilaa, sekä hyvät mahdollisuudet ruokailuun suuremmallakin porukalla. Voit myös vuokrata kaasugrillin käyttöösi kauttamme. Grillin vuokraus varauksen yhteydessä kustantaa 50€. 

Tiloihin voit tuoda halutessasi omat ruoat ja juomat, tai voit tilata herkulliset tarjoilut kauttamme.

Saunavuokran hintaan sisältyy pyyhkeet ja laudeliinat 10 henkilölle, ja normaali loppusiivous.

Huomioithan, että saunan lämmitys kuuluu asiakkaalle ja kiukaan lämpeneminen kestää noin 45 minuuttia.

Lisäpalvelut

-Pyyhe- ja laudeliinasetti 5 €/kpl

-Catering alkaen 19,50€/hlö

-Tarjoilija 45 €/h, minimi 4 h

-Kaasugrilli 50 €

-Lisäsiivous 55 €/h

- Palju - Kysy tarjous asiakaspalvelustamme!

- Soutuvene - Kysy tarjous asiakaspalvelustamme!

Tilojen soveltuvuus

-Löylyhuone 10-12 henkilölle

-Tilaisuudet jopa 15-20 henkilölle

Tervetuloa!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Saunapyyhe
4,96 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

SAUNAT.FI VARAUS- JA SOPIMUSEHDOT:
Näitä ehtoja sovelletaan SAUNAT.FI / T4T Ventures Oy:n (“Vuokraaja”) hallinnoimien ja/tai omistamien tilojen vuokraukseen sekä määritellään Varaajan vastuut ja velvollisuudet.
VARAAMINEN Tilan varauksen alkamis- ja päättymisaika on ilmoitettu tilausvahvistuksessa. Vuokratun tilan tulee olla tyhjä varausajan päättyessä. Varaajan tulee olla vähintään 18-vuotias. Turvallisuussyistä Vuokraaja tarvitsee Varaajalta vähintään kahden tilaisuuteen osallistuvan henkilön yhteystiedot. Mahdollisista lisätunneista tulee sopia Vuokraajan kanssa erikseen ja niistä veloitetaan hinnaston mukainen erillinen maksu. Käytetyt lisäpyyhkeet ja laudeliinat sekä muut jälkikäteen tilatut lisäpalvelut veloitetaan Varaajalta erikseen. Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tiloissa on kielletty ilman Vuokraajan etukäteen antamaa kirjallista lupaa.
PERUUTUSEHDOT Peruutus yli 30 vrk ennen vuokra-aikaa, veloitetaan 100€ käsittely- ja laskutuskuluja.
Peruutus alle 30 vrk ennen vuokra-aikaa, veloitetaan koko varauksen hinta.
Mikäli Varaaja haluaa siirtää varaustaan alle 3 viikkoa ennen varauksen alkuperäistä aikaa, veloittaa Vuokraaja Varaajalta 150€ varaus- ja käsittelykuluja. Vuokraaja ei hyvitä hinnanmuutoksia. Peruutukset tehtävä kirjallisesti osoitteeseen info@saunat.fi.
HINNAT JA MAKSUEHDOT Voimassa olevat hinnat määritellään Saunat.fi:n verkkokaupassa tai erillisessä tarjouksessa tai muiden yhteistyökumppaneiden palveluissa. Ilmoitetut hinnat sisältävät voimassa olevat arvonlisäverot. Vuokrahinta maksetaan kokonaisuudessaan varaamisen yhteydessä verkkomaksuna tai vaihtoehtoisesti Vuokraaja laskuttaa Varaajaa laskulla. Vuokran tulee olla maksettuna ennen vuokra-aikaa. Laskutuslisä 10€, maksuehto 10 päivää netto, laskun viivästyskorko on korkolain mukainen.
Huomioithan, että tilamme ovat varattavissa useilla eri sivustoilla, joten on olemassa pieni mahdollisuus, että tila varataan samanaikaisesti eri foorumeista ja asiakaspalvelumme ei ole ehtinyt käsittelemään varauksia. Tällaisissa tapauksissa tila vuokrataan taholle, joka on ensimmäisenä varauksen tehnyt. Ensisijaisesti pyrimme löytämään vastaavan tilan jonossa olevalle varaajalle. Mikäli tällaista ei löydy, palautamme koko maksetun summan lyhentämättömänä.
TILOJEN AVAUS Avain on noudettavissa vuokrauspäivänä Varaajalle erikseen toimitettavien ohjeiden mukaisesti ja palautus tapahtuu jättämällä avain Varaajan kanssa sovittuun paikkaan. Saapumisohjeet lähetetään Varaajalle ennen varausta sähköpostitse. Mikäli Vuokraaja luovuttaa saapumisohjeet eteenpäin, on hän vastuussa mahdollisista väärinkäytöistä.
Omien ruokien/juomien ja muun rekvisiitan tuominen tilaan, ja vieminen pois tiloista tulee tapahtua yhdessä sovitun vuokra-ajan puitteissa. Vuokraaja huolehtii poistuessaan, että tilat ovat kunnossa ja saunan kiuas on pois päältä. Mikäli Varaaja jättää kiukaan päälle tilan vuokra-ajan päätyttyä, Vuokraajalla on oikeus veloittaa Varaajalta 100 € lisämaksua. Valaisimet, kynttilät ja sähkölaitteet tulee sammuttaa, ikkunat ja ovet sulkea ja tilat tulee lukita poistuttaessa.
VAHINGONTEKO JA LISÄSIIVOUS Varaaja vastaa vuokra-aikana Vuokraajalle , kiinteistölle ja/tai kolmannelle osapuolelle tai näiden omaisuudelle aiheutuneista vahingoista (myös välillisesti syntyneistä vahingoista), sekä niiden korjaamisesta aiheutuneista kustannuksista täysimääräisesti.
Varaaja ei saa siirtää kalusteita tiloissa. Tilojen tulee olla siistissä kunnossa vuokrauksen jälkeen (muun ohella roskat roska-ja kierrätysastioissa, pullot ja tölkit kerättynä, astiat astianpesukoneessa, käytetyt pyyhkeet ja istuinaluset pyykkikoreissa). Ethän laita pulloja ja roskia samaan säkkiin, olemme ympäristöystävällinen yritys ja lajittelemme kaikki jätteet, jätteiden sekoittaminen hankaloittaa työtä huomattavasti. Saunat.fi - tiloissa ei saa käyttää saunavihtoja, vihtojen käytöstä seuraa 55€ lisäsiivous kustannuksia.
Veloitamme roskien, pullojen, tölkkien, tupakantumppien tai muun irtaimiston heittämisestä parvekkeelta tai terassilta alas 175€ lisäsiivouskuluja. Mikäli varauksesta aiheutuu kiinteistön yhteisille tiloille siivoustarvetta, Vuokraaja veloittaa Varaajaa 100€ lisäsiivouskustannuksia. Mikäli Varaaja rikkoo jotain vuokrattavan tilan tai kiinteistön irtaimistoa tai kiinteää kalustoa, veloittaa Vuokraaja korjauksesta aiheutuneiden kulujen lisäksi vähintään yhden tunnin työn, 55€/h.
Mikäli vuokrauksen jälkeen ilmenee lisäsiivoustarvetta, laskuttaa Vuokraaja Varaajaa toteutuneiden kustannusten perusteella 55€ / alkava tunti, eritelisä 100€/erite. Kiinteistölle ja irtaimistolle aiheutuneet vahingot laskutetaan toteutuneiden kustannusten mukaisesti.
Kadonneista pyyhkeistä veloitetaan 25€/pyyhe. Kadonneista avaimista veloitetaan 100€ tai tarvittaessa lukkojen uudelleen sarjoittamisen hinta. Myös avainten palautuksen ohjeiden noudattamatta jättäminen aiheuttaa kuluja asiakkaalle.
Varaaja tiedostaa että uima-allas tulee tyhjentää turvallisuussyistä kokonaan mikäli lasinsiruja joutuu altaaseen tai altaan vesi likaantuu muulla tavoin käyttökelvottomaksi. Varaaja vastaa altaan tyhjennyksestä, puhdistuksesta ja täytöstä aiheutuneista kustannuksista ja lasku työstä lähetetään suoraan Varaajalle. Aiheutuneesta lisätyöstä ja vesimaksuista veloitetaan vähintään 500 €.
LÖYTÖTAVARAT Varausajan päätyttyä tilat tulee tyhjentää kaikista mukana tuoduista tavaroista. Tiloihin mahdollisesti jääneitä arvotavaroita voi tiedustella sähköpostitse Saunat.fi- asiakaspalvelusta info@saunat.fi. Löytötavaroita ei kuljeteta Varaajalle, vaan Varaaja noutaa ne erikseen sovitulla tavalla. Löytötavaroiden käsittelystä peritään vähintään 25€ käsittelymaksu tai niiden käsittelystä aiheutuneet toteutuneet kustannukset. Löytötavaroita säilytetään 2 viikkoa.
JÄRJESTYSSÄÄNNÖT Varatuissa tiloissa saa yhtäaikaisesti olla korkeintaan Vuokraajan ilmoittama enimmäishenkilömäärä. Tilojen tuloaulassa on tallentava kameravalvonta. Vuokraajalla tai tämän valtuuttamalla edustajalla on oikeus tarpeen vaatiessa keskeyttää tilaisuus tiloissa, mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille. Tiloihin ei saa tuoda omia äänentoistolaitteita. Tupakointi on sallittu ainoastaan ulkotiloissa erikseen osoitetuissa paikoissa, tai tupakointihuoneessa. Tiloihin saa tuoda omia juomia ja ruokia. Muissa, kuin vuokratuissa tiloissa tulee aina olla pukeutunut. Pyyhe päällä kulkeminen muissa kuin vuokratuissa tiloissa on siis kielletty. Ylimääräistä liikkumista kiinteistöjen yhteisissä tiloissa tulee välttää. Huomioithan, että aula- ja käytävätilat ovat vain tiloihin kulkemista varten.
REKLAMAATIOT Mahdolliset tiloihin liittyvät puutteet ja muut huomautukset on ilmoitettava Vuokraajalle välittömästi. Reklamaatiot on esitettävä Vuokraajalle vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse.
VUOKRAAJAN OIKEUS PERUUTUKSEEN Ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa Vuokraaja voi peruuttaa tilan varauksen. Tällöin Varaaja saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin. Muita peruutuksen johdosta Varaajalle aiheutuneita kustannuksia Vuokraaja ei korvaa. Vuokranantaja pidättää itsellään oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.
VUOKRAAJA: Saunat.fi / T4T Ventures Oy, Furuvikintie 5, 00870, Helsinki
P. 044 989 3454 , Y-tunnus : 1927803-7 Kotipaikka: Helsinki.

Saunat.fi
P. 044 989 3454
info@saunat.fi

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.00
Tilan kunto
3.80
Hinta/laatu-suhde
3.80
Varustelu
3.80
Tilan siisteys
4.20
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 5 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 52 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 5 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 5. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
7
03/2020

Upea aurinkoinen lauantai ilta. Naisporukka Lahdesta, Turusta ja Laajasalon omalta saarelta. Omat saunajuomat, hiukan naposteltavaa ja hyvä suomipoppia kaiuttimesta.
Kun avasimme löylyhuoneen oven, niin se näkymä ikkunoista merelle..wouw
Joutsenet, kevään muuttolinnut ja näkymä.
Löylyä lisää ja uimaan kerta toisensa jälkeen...
Ei kiire pois, se sininen hetki ennen pimeän tuloa Santahaminan valojen loistaessa..mahtava fiilis, kiitos.


Palaute annettu 23.3.2020 17:04:47 nimellä Sari.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
10
02/2020

Varasin rantasaunan helmikuussa ja näin talviaikaan on syytä huomioida, että rantasaunan yhteydessä oleva katettu avotila (vaikka muuten mukava onkin) ei sovellu illanviettoon sellaisenaan, koska mereltä puhaltaa jäätävä tuuli ja saunan lämmin eteinen on hyvin pieni tila, johon mahtuu neljä henkeä istuskelemaan kerrallaan. Tästä tarkemmin kysyttyäni omistajalta pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen ja saimme lisäksi pääsyn huvilan yläkertaan, jossa lämpimät ja viihtyisät sisätilat ja johon max. 10hlö seurue mahtuu oikein mukavasti! Viestintä saunan vuokraajan kanssa oli saumatonta ja saimme järjestettyä oikein onnistuneen saunaillan! Tilat todella siistit ja viihtyisät!


Palaute annettu 10.2.2020 17:01:12 nimellä SHSH-AK.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
2
Varustelu
3
Siisteys
3
15
08/2019

Tila oli nettisivuilla esitellyn kaltainen ja sopi tilaisuuteeni hyvin. Kyseessä oli pienimuotoiset syntymäpäivät saunoen ja herkutellen. Ongelmia aiheutui siitä, että saman omistajan viereisessä suuremmassa tilassa oli todella suuret juhlat, ja juhlien järjestäjät eivät saaneet vieraitaan pysymään omalla alueellaan, vaan he tunkivat myös meidän alueelle vaikka pyysimme heitä poistumaan. Kaiken huippu oli, kun isomman huvilan juhliin saapui seurue purjeveneellä laituriin, joka oli meidän yksitysialuetta. Sen jälkeen alkoikin ramppaaminen alueemme läpi edes takaisin. Uimaankaan ei ollut mukava mennä, kun viereen on rantautunut suuri purjevene juhlivine ihmisineen.

Olin tilaisuuden aikana yhteydessä vuokraajaan ja he harmittelivat asiaa mutta eivät tehneet mitään tai jos tekivät niin sillä ei ollut vaikutusta. Olin seuraavana päivänä yhteydessä vuokraajaan ja pyysin alennusta vuokrahinnasta, minkä sainkin. Asian jälkihoitoon olin tyytyväinen.

Kehittämisehdotuksena esittäisin, että rantasaunaa ei vuokrattaisi erikseen sellaisina iltoina, joina huvilalla on isot juhlat. Huvilan juhlijatkin vaikuttivat pettyneiltä siihen, että eivät päässeet laiturille oleskelemaan.


Palaute annettu 6.11.2019 14:10:17.
 

Polttarit

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
4
10
07/2018

Puitteet ja sää olivat mahtavat. Viihdyimme todella hyvin. Kaikki mitä tarvitsimme varustelun suhteen myös järjestyi 😁


Palaute annettu 25.7.2018 20:44:24.

Tilan vastaus:.
Hei! Kiitos palautteesta. Se on meille kallisarvoista, sillä haluamme kehittää palveluitamme jatkuvasti parempaan suuntaan. Mukava kuulla, että viihdyitte rantasaunalla! Toivotamme teidät tervetulleeksi Saunat.fi-tiloihin myös tulevaisuudessa. Lämpimin terveisin, Saunat.fi

 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
10
12/2017

Todella viihtyisä ja idyllinen paikka. Sopi täydellisesti synttäreiden viettämiseen saunomisen lomassa.


Palaute annettu 20.12.2017 13:45:25 nimellä Heikki.

Tilan vastaus:.
Kiitos Heikki palautteestasi ja kiva, että teillä oli onnistunut saunailta! Tervetuloa toistekin Furuvikiin! Mukavaa joulun aikaa! :)

 

Näytetään tulokset 1 - 5. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 25 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Saunat.fi / T4T Ventures Oy
Tilan osoite Furuvikintie 5
00870 Helsinki
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla