SaunaOnline Taloyhtiö
 

Arlan sauna, yksityisvuoro

  • Kaarlenkatu 15D, 00530 Helsinki

Onko tiedossasi tiimikokous, varpajaiset, polttarit tai saunailta?

Voit nyt vuokrata Arlan saunan privana yksityiskäyttöön ja aivan varmasti monikaan vieraistasi ei ole sellaista kokenut!

MA & TI
- Keskipäivän löylyt klo 13-16, hinta 499€
- Alkuillan löylyt klo 16-19, hinta 499€
- Iltalöylyt klo 19-22, hinta 499€

KE, TO ja PE
- keskipäivän saunavuoro klo 13-16 hintaan 499€.

KE, TO, PE, LA, SU
- Jälkilöylylyt klo 21.30-23.00 hintaan 299€. 

Hinta sisältää yksityissaunavuoron yhdessä saunassa 20 hlölle pyyhkeineen ja istuinalusineen, lisähenkilöt 20€ /hlö (max 35 hlöä). Mahdollisuus ottaa myös toisen kerroksen sauna ja pesu- sekä pukutilat käyttöön lisämaksuna 299€.

Arlan saunalle omat juomat ja ruoat ovat sallittu - kassalla myydään virvokkeita ja pientä purtavaa.

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Lisähenkilömaksu (Jos yli 20 saunojaa)
Hinta sisältää pyyhkeen ja istuinalusen
19,99 €/kpl
Toisen kerroksen sauna ja pesu- sekä pukutilat käyttöön lisäksi
Lisätilaa tilaisuuteesi
298,99 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...


1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen info@saunat.fi tai puhelimitse numeroon +358 50 476 2184. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 35 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Sauna Empire Oy
Tilan osoite Kaarlenkatu 15D
00530 Helsinki
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla