SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Villa Falco

Nuuksion kansallispuistossa sijaitseva moderni ja tunnelmallinen saunakokonaisuus erillisellä katetulla kokous/ruokailutilalla. Saunarakennuksesa on puulämmitteinen kiuas ja kamina pukeutumis / oleskelutilassa. Pukeutumistila yhdistyy tunnelmallisesti valaistulle terassialueelle, josta on kauniit näkymät kansallispuistoon. Terassialue yhdistää kokonaisuuteen paljun, kotakeittiön ja erillisen kokous/ruokailutilan. Vieraiden käytössä on kaasugrilli, puucee ja kesäaikana (touko-syyskuu) läminvesisuihku. Kokous/ruokailutilassa on vesipiste, jääkaappi ja kokousnäyttö sekä astioita. Vuokra-alue sijaitsee asutun päärakennuksen kanssa yhteisellä piha-alueella omassa rauhassaan tontin korkeimmalla kohdalla. Sauna ja kylpypalju lämmitetään vieraille valmiiksi ennen sovitun saunavuoron alkamisajankohtaa. Ylläpitolämmitys tehdään vuoron aikana omatomisesti.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Aamiainen yöpyjille
Skandinaavinen aamiainen: Leipä, levite, juusto, leikkeleet, jugurtti, mysli ja kahvi tai tee sekä tuoremehu.
15,00 €/hlö
Saunavarusteet
Palvelu sisältää kylpytakit pyyhkeet ja kumitossut puketumistilaan toimitettuna.
25,00 €/hlö
Yöpyminen saunatuvassa saunavuoron yhteydessä(max 2 hlö)
Mahdollisuus yöpymiseen saunatuvassa. Sisältää vuodevaatteet tilaan toimitettuna.
75,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...


1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen hannele.e.vepsalainen@kolumbus.fi tai puhelimitse numeroon 0405364233. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 5.00
Tilan kunto
5.00
Hinta/laatu-suhde
4.67
Varustelu
4.33
Tilan siisteys
5.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 3 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 28 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 3 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 3. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
9
09/2023

toimiva paikka, palju oli kiva. sauna hyvä ja nuotiokota kiva. puucee hieman haiseva.


Palaute annettu 19.9.2023 10:53:38.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
4
04/2021

Upeat, siistit ja kauniit puitteet ja tilat ja ympäröivä metsä aivan ihana!!! Ystävällinen palvelu ja järjestelyt ylittivät odotukset!


Palaute annettu 7.5.2021 18:17:23 nimellä MerviS.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
15
10/2020

Kiitos Villa Falcolle. Järjestin syntymäpäiväni ystävieni kanssa tunnelmallisella Villa Falcon saunalla. Sauna sijaitsee päätalon yhteydessä, kuitenkin omassa rauhassaan mäen päällä. Omistajat olivat auttavaisia ja vastasivat kaikkiin kysymyksiini. Saunatilan tunnelmallinen valaistus, sekä terassilta heti aukeava luonto takaavat erinomaiset puitteet illanviettoon.


Palaute annettu 5.10.2020 11:20:18 nimellä Marjut.
 

Näytetään tulokset 1 - 3. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 12 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Luontotalo Falco Oy
Tilan osoite Nuuksiontie 112 a
02820 Espoo

Sijainti kartalla