SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Heinävaaran sauna ja kabinetti

  • Rummunlyöjänkatu 3, 02600 Espoo

Heinävaara on valoisa saunatila Espoon Leppävaarassa, Rummunlyöjänkatu 3:ssa. 

Heinävaarassa on saunatilan lisäksi erillinen oleskelutila sekä suuri parveke. Tilat soveltuvat esimerkiksi saunailtoihin, kokoustamiseen ja pienimuotoisiin illanviettoihin noin 20 hengelle. Tilat ovat käytössä arkisin klo 14–22. Viikonloppuisin ja arkipyhinä tilan käyttöaika on 14-23. Heinävaara sijaitsee asuintalon ylimmässä kerroksessa, joten sieltä on ehdottomasti poistuttava käyttöajan loppuun mennessä.

Saunassa on tilaa noin 8 hengelle. Saunassa on automaattisesti lämpiävä sähkökiuas, joka laitetaan päälle kytkimestä. Lämmitysmahdollisuus on arkisin klo 16-21:30 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä 16-22 välillä. Saunan vakiolämmitysaikaa ei ole mahdollista muuttaa.

Oleskelutilassa on ruokapöytä 10–12 hengelle sekä nojatuoliryhmä 6 hengelle. Tila soveltuu noin 20 hengelle. Keittiön varusteluun kuuluu uuni, liesi, jääkaappi-pakastin, kahvinkeitin ja mikro sekä astiasto 20 hengelle. Tilassa on myös stereot.

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä. Kaikkien AYY:n kertavuokrattavien tilojen vuokraaminen AYY:n ulkopuolisille tahoille edellyttää myös vähintään 25 vuoden ikää sekä vuokraajalta että tilassa järjestettävän tapahtuman vastuuhenkilöltä. Poikkeuksena tähän ovat kuitenkin AYY:n ulkopuoliset opiskelijajärjestöt, joiden osalta tilojen varaaminen edellyttää vähintään 20 vuoden ikää sekä vuokraajalta että tilassa järjestettävän tapahtuman vastuuhenkilöltä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan sekä AYY:n tilojen käyttösääntöjen santiolistauksen mukaisesti.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.

Tilasta on ehdottomasti poistuttava käyttöajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen ayy@ayy.fi tai puhelimitse numeroon 0505209400. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Tekemällä varauksen AYY:n vuokratilaan, varaaja sitoutuu yllä olevien vuokraehtojen lisäksi noudattamaan AYY:n vuokratilojen käyttösääntöjä:
https://www.ayy.fi/fi/palvelut-jasenille/vuokratilojen-kayttosaannot

Mikäli sääntöjä rikotaan, määrätään vuokraajalle sanktio jokaisen kohdan yhteydessä mainitun mukaisesti. AYY pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.
AYY:llä on oikeus peruuttaa tai muuttaa jo vahvistettu tilavaraus merkittävien rajoitusten, muutosten ja muiden sellaisten olosuhteiden vuoksi, joihin AYY ei voi vaikuttaa. Näistä muutoksista tai peruutuksista aiheutuvia vahinkoja ei korvata. AYY voi myös milloin hyvänsä lopettaa tai peruuttaa tilaisuuden, mikäli tilaisuus aiheuttaa merkittävää häiriötä tai vaarantaa turvallisuuden.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Aalto-yliopiston ylioppilaskunta
Tilan osoite Rummunlyöjänkatu 3
02600 Espoo

Sijainti kartalla