SaunaOnline Taloyhtiö
 

Norrkullalandet, Seasong - Ahti mökki

Kolme identtistä mökkiä:
Ahti, Olympia & Oihonna
40m2 + 30m2 parvi / mökki

Seasong on Sipoon saaristossa saaristoelämyksiä tarjoava yritys. Kohteemme sijaitsee Norrkullalandetilla, joka on yksi Sipoon suurimmista saarista. Norrkullalandetille pääsee esimerkiksi Kalkkirannasta Pörtö Linen reittiliikenteellä ympäri vuoden. Merimatka kestää noin vartin verran. Helsingin keskustasta ajaa alle tunnissa Kalkkirannan satamaan, jonne voi jättää auton. Talvella laiva vaihtuu teräslaivaan ja kun jää on kovaa, asiakkaita kuljetetaan puolestaan ilmatyynyaluksella. Saareen voi myös saapua omalla veneellä.

Tarjoamme mökkimajoitusta kahdeksan hengen mökeissä joissa jokaisessa on oma sauna. Mökissä oleskelutila jossa sohva sekä kahdeksan hengen ruokailuryhmä. Keittiö on oleskelutilan yhteydessä joka luo avaran tunnelman. Makuuhuone alakerrassa jossa parisänky ja vaatekaappi sekä komero. Parvi on jaettu kolmeen tilaan jossa jokaisessa kaksi runkopatjaa. Parvella säilytystilaa ja komero. Sauna, kylpyhuone ja suihku, WC. Katettu terassi 22m2 merinäköalalla sekä terassikalusteet kahdeksalle. Ahtiin ja Olympiaan saa tuoda kotieläimiä.

Varustelu

·         Jääkaappi

·         Liesi/uuni

·         Astianpesukone

·         Mikro

·         Kahvinkeitin

·         Vedenkeitin

·         Leivänpaahdin

Astiasto kahdeksalle; ruokalautanen, syvä lautanen, leipälautanen, kahvikupit, teemukit, juomalasit, viinilasit, konjakkilasit, snapsilasit, aterimet, tarjoiluvälineet, uunivuoat, kattilat, paistinpannut sekä muita tarvikkeita.

TV/DVD, Radio, CD soitin, oleskelutilassa takka lasiluukulla, siivousvälineet, WC- ja talouspaperit.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Lakanat
Kauttamme lakanat ja pyyhkeet
25,00 €/kpl
Mökin loppusiivous
Mökin loppusiivous
65,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...


1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen info@seasongtravels.fi tai puhelimitse numeroon 050 3636 326. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.00
Tilan kunto
4.00
Hinta/laatu-suhde
4.00
Varustelu
4.00
Tilan siisteys
4.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 1 arvosteltuun tilaisuuteen, jossa on ollut yhteensä 4 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 1 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
4
07/2017

Kaikki oli mietitty valmiiksi, mitään emme jääneet kaipaamaan. Ainoastaan terassailla ennen rappuja voisi olla portti. Hyvä pienten lasten ja koiran kanssa.


Palaute annettu 22.7.2017 16:50:41 nimellä Virpi Hiltunen.
 

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 8 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Seasong Travels Oy Ab
Tilan osoite LAT N 60° 13,94´ LON E 25° 21,65´
Sipoon saaristo

Sijainti kartalla