SaunaOnline Taloyhtiö
 

Siera Nevada

Tilaussauna Siera Nevada tarjoaa erinomaisesti varustellut puitteet jopa 25 hengen tilaisuuksille. Tämä uima-altaallinen tila sopii niin palavereihin, juhliin kuin erilaisiin saunailtoihinkin.

Tila koostuu oleskelu/lounge-tilasta, saunaosastosta ja uima-allastilasta. Tilan varustukseen sisältyy:

  • Äänentoistojärjestelmä (3,5 mm liitin).
    Huom: oma soitin (esim. matkapuhelin) mukaan!
  • Televisio
  • Jääkaappi
  • Mikro
  • Sähkögrilli
  • WiFi-yhteys

Oleskelutiloissa mahtuu pöydän ja tunnelmallisen takan ääreen noin 15-20 hengen seurue. Tilavaan saunaan mahtuu kerralla jopa 10 saunojaa! 

Tiloihin voi tuoda vapaasti omia ruokia ja juomia. Tilassa on myös mahdollisuus reiluun vuokra-aikaan jopa seuraavaan aamuun saakka!

Tilan vuokrahinta sisältää lisäksi pyyhkeet 20 hengelle, pesutarvikkeet ja perussiivouksen.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Lisäpyyhkeet
Vuokrahinta sisältää 20 kpl pyyhkeitä. Mikäli tarvitsette enemmän, voitte tilata niitä lisähintaan.
1,00 €/kpl
Kiukaan lisätunnit (a' 1 tunti)
Maksimiaika-varauksessa kiuas on päällä 11 tuntia varauksen alkamisesta. Tällä lisäpalvelulla voit pidentää kiukaan käyttöaikaa.
10,01 €/kpl
Polttoneste takkaan
Takan polttoneste. Takka on ns. sisustustakka. Nestettä kuluu n. 2-3 litraa/ polttokerta. Puoliväliin täytetty astia palaa n. 1-1,5 tuntia. Neste kaadetaan astioihin asiakkaalle valmiiksi.
9,50 €/litra

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan tulee olla täysi-ikäinen ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä. (lukuunottamatta lastenkutsuja joissa riittää että mukana on täysi-ikäinen/ vähintään 21vuotias vastuuhenkilö) Mikäli tilassa on alkoholia ovat kaikkien oltava täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen johan.avellan@tectis.fi tai puhelimitse numeroon 0456721446. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

6. OHJEITA

Siivous kuuluu vuokraan, tilat on kuitenkin jätettävä asialliseen kuntoon (pullot/ tölkit koriin, roskat jäteastioihin yms).
Ns. sikailusta laskutamme erikseen siivouksen alk. 50€/ tunti. Allasveden pilaamisesta (mm. ulosteet/ oksennus) johtuvasta vedenvaihdosta laskutamme alk. 400 eur. Veden vaihdon/ mahdollisen ylimääräisen siivouksen/ korjauksen seurauksesta menetetyt saunavuorot laskutamme täyteen hintaan.

Altaan/ saunan käytön turvallisuus on vuokraajan vastuulla. Hyppääminen altaaseen on kielletty (veden syvyys 1,6m). Tilaa vuokraava taho ei ole minkäänlaisessa vastuussa mahdollisesta hyppäämisestä tms. seuraavista onnettomuuksista.
Tilassa ei ole uimavalvontaa. Lasten/ muiden erityisryhmien turvallisuus kuuluu asiakkaalle. Tilassa ei ole muuta hälytysmahdollisuutta kuin asiakkaan oma matkapuhelin.

Lähtiessä on varmistettava että ulko-ovi menee lukkoon. Mikäli ovet jätetään lukitsematta voidaan asiakas katsoa korvausvelvolliseksi mahdollisessa ilkivaltatapauksessa.
Toivomme että allasosastolla ei käveltäisi kengät jalassa. Kengät voi jättää ovenpieleen. Jaloista sisään kulkeutunut hiekka ei kuulu allasosatolle. Hiekan siivouksesta saatetaan laskuttaa siivousmaksu mikäli sitä on normaalia enemmän. Mikäli asiakas haluaa polttaa kynttilöitä, on niiden alla ehdottomasti käytettävä kynttilänalusia.

Välttäkää lasisia pulloja/ laseja. (tilassa kivilattia)
Piha/ Ulkoalue tulee pitää siistinä koko varauksen ajan. Pihan siivous kuuluu asiakkaalle esim. tupakantumpit, yms. roskat, kuset ja oksennukset. Oksennuksien siivoukset alk. 50€/ kpl.
Saunavihdat sekä konfettin (paperi/ muovisilppu) käyttö kielletty.
Veden laskeminen altaaseen kielletty.
Saunan kiukaalla ruuan lämmittäminen kielletty.
Saunatilaan ei saa tuoda lemikkieläimiä. Eläinkarvojen yms. muu siivous alkaen 80€ alv. 0%
Saunatilan hävinneet/ rikotut pyyhket 25 Eur sis. Alv/ kpl
Pyydämme teitä huomioimaan että allastilassa on tallentava valvontakamera. Pukuhuone, suihkutila, sauna sekä wc on kamera-alueen ulkopuolella. Kameroihin koskeminen tai minkäänlainen peittäminen on kielletty. Käytämme tallenteita ainoastaan asiakkaidemme turvaksi, ongelmatapauksissa tms. tilanteissa.

Kieltojen/ Ohjeiden rikkominen saattaa johtaa vuokrausajan välittömään päättymiseen tilan vuokraajan toimesta.

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.44
Tilan kunto
4.44
Hinta/laatu-suhde
4.13
Varustelu
3.96
Tilan siisteys
4.60
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 48 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 884 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 48 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 5
<< Edellinen 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
2
Siisteys
4
-
10/2021

Tilan kuvaus antoi odottaa jotain muuta. Tilat siistit, vastasi tarkoitusta. Astioita ei ollut, mikä ei tullut esille kuvauksista.


Palaute annettu 12.10.2021 17:30:22.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
5
25
08/2021

Tila oli uima-altaineen todella hieno ja palveli loistavasti syntymäpäivien juhlaväkeä!
Äänentoistojärjestelmä ei ensin meinannut toimia, mutta tämä tultiin nopeasti fiksaamaan ja sitten pelittikin hienosti musiikit koko illan. Ainoat miinukset oli se, että jääkaappi oli todella pieni ajatellen, että tila soveltuu kuitenkin 25 hlölle (ruoat +kaikkien juomat eivät mahtuneet kylmään) ja pienoinen pettymys oli myös että tilan esittelytekstissä mainittua jääpalakonetta ei ollutkaan.


Palaute annettu 16.8.2021 15:19:25 nimellä Kolmekymppinen.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
20
07/2021

Ikimuistoinen ilta hienossa tilassa ja tulemme joukkueen kanssa uudestaankin sinne!!


Palaute annettu 3.8.2021 12:11:31 nimellä Kiekko-Espoo .
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
5
10
03/2021

Puitteet kunnossa oli mukava ilta!


Palaute annettu 21.3.2021 15:35:29 nimellä Ale.
 

Muu tapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
5
8
02/2021

Tilat ok saunailtaan ja siistit. Ei sisällä astioita eli ne kannattaa huomioida. Vesi on todella kylmää, joten lapset ei viihdy


Palaute annettu 28.2.2021 15:59:36 nimellä Pasi.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
4
4
02/2021

Koska oli mainostettu, että saunatailoissa voi esim järjestää lasten syntymäpäiviä, varasimme tilan perheellemme, missä kaks lasta. Oli aikamoinen pettymys todeta, että uima-altaan vesi ei ollutkaan lämmitetty ja lapset eivät päässeetkään uimaan.


Palaute annettu 23.2.2021 12:43:54 nimellä Perheellinen.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
25
02/2021

Everything was fantastically good. Only one thing could be improved - sound level of media system could be a bit louder. Power of music was not enough for our party.


Palaute annettu 8.2.2021 12:03:13 nimellä Eugene G..
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
20
07/2020

Kaikkea oli kiva.


Palaute annettu 28.7.2020 13:12:41.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
25
01/2020

Tila palveli parinkymmenen hengen kaveriporukkaani taas kerran loistavasti. Vastausta viesteihin ei tarvinnut odotella, puitteet olivat jääpalakonetta myöten loistavat ja tila siistissä kunnossa. Viereisesta pitseriasta saimme alennusta, mikä oli kiva lisä. Asioin luultavasti toistekin!


Palaute annettu 6.1.2020 20:05:30 nimellä 3. kerta.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
30
07/2019

Todella hyvä tila, uima-allas ja sauna iso plussa.


Palaute annettu 8.11.2019 04:32:02.
 

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 5
<< Edellinen 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 25 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Vircon Oy
Tilan osoite Mänkimiehentie 14
02780 Espoo
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla