SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Hockey Base edustus-, kokous- ja saunatilat

  • Sarkatie 1, 01720 Vantaa

Tervetuloa viettämään huippuiltaa HB Loungeen!


Olemme rakentaneet Vantaan täyden palvelun Hockey Baseen nyt myös asiaankuuluvat edustus- ja saunatilat. Tiloissa voi vaivatta järjestää tapahtumia pienistä illanistujaisista aina lähes 50 hengen tapahtumiin. Tilat ovat todella monipuoliset ja muuntautumiskykyiset, joten ne soveltuvat niin tykypäiviin, kuin vaikka polttareihinkin. Lounge-vuokraan voidaan lisätä myös esimerkiksi Hockey Basen jäähallin käyttö, tai vaikkapa treenikeskuksen hyödyntäminen erilaisiin aktivitteetteihin.

Loungen varustukseen kuuluu 75" televisio ja äänentoistojärjestelmä. Kumpaankin on vaivatonta kytkeä esim. oma puhelin mediasoittimeksi. Käytössä on myös jää- ja juomakaappi omille ruuilla ja juomille sekä vesipiste. Tarvittaessa ja erikseen sovittaessa käytössä on myös tilojen yhteydessä isompi keittiö, missä onnistuu esim. esivalmistettujen ruokien lämmitys. HB Loungen isosta pelihuoneesta löytyy täysimittaiset biljardi- ja snookerpöydät sekä Beer Bong pöytä. Lisäksi tiloihin saa tarvittaessa tehtyä luento- tai luokkatilan esim. tykytoimintaa varten.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Jäävuoro saunavuokran lisäksi 2h/100€
99,99 €/kpl
Lisätunnit klo 01 eteenpäin 70€/h (Varattava etukäteen)
70,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen jami.matilainen@hockeybase.fi tai puhelimitse numeroon 0405558059. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 30 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Hockey Base
Tilan osoite Sarkatie 1
01720 Vantaa

Sijainti kartalla