SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Vartiovene55

  • Hietalahdenranta 16, 00180 Helsinki

Vartiovene 55, Warship with Luxury

Vartiovene 55 on Helsingissä sijaitseva Suomen Merivoimien entinen sotalaiva, joka on muutettu soveltuvaksi niin yritys- kuin yksityiskäyttöön. Laivalla järjestetään elämyksellisiä tilausristeilyjä pääkaupunkiseudun rannikkomerialueella mutta myös laituritilaisuuksia. Laivan kotisatama kesällä on Hietalahdenranta SAS Radisson Blu Seaside-hotellin kohdalla ja talvella Halkolaituri Pohjoisrannassa Katajanokan vieressä.

Vartiovene 55:n monipuolinen tilatarjonta

Laiva on 36 metriä pitkä ja fasiliteetit laivalla ovat seuraavat: Etusalonki (istumatila n. 20), jonka yhteydessä on iso sauna (laudetila 15 hlöä), suihkutila, pukuhuone ja wc. Etusalongissa on täydellinen kokoustekniikka, isot taulutelevisiot ja audiolaitteet nettiyhteyksineen. Etukannella välittömässä läheisyydessä on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu poreallas (8-10 hlön), jota voi käyttää sään salliessa myös laivan liikkuessa. Laivan takaosassa on toinen salonki (istuma- ja seisomatila yht. n. 20 hlöä), jossa kokoustekniikan lisäksi karaoket sekä wc. Laivalla on iso takakansi, jossa on tilaa vaikka bändille. Laivan takaosassa on uimataso ja hyvät portaat uimista varten. Talviaikaan myös avantouinti on mahdollista. Laivalla on täysin toimiva keittiö sekä myös Weberin grilli. Laiva pystyy kuljettamaan 61 matkustajaa miehistön lisäksi. Talviaikaan sisätiloja ajatellen suositeltava henkilömäärä on n. 30.

Vartiovene 55 taipuu monenlaisiin tilaisuuksiin

Risteilytarjontamme alkaa 2 tunnista ylöspäin. Suosituimpia risteilykokonaisuuksiamme ovat 4-6 tunnin risteilyt, joissa laivalla ajetaan osa aikaa ja osa ajasta vietetään ankkurissa upeassa paikassa ruokaillen, saunoen ja uiden. Laivalla on myös nopea rib-vene, jota voidaan käyttää vesiaktiviteetteihin.  Kesäaikaan risteilyt ovat etusijalla, mutta myös laituritilaisuuksia järjestetään. Laivalla järjestetään yritystilaisuuksien lisäksi myös mm. syntymäpäiviä, polttareita, pikkujouluja ja häitä tai sitten teemallisia tapahtumia kuten pokeri-iltoja, naisten hyvinvointi-iltoja, kalastusretkiä jne. Voimme järjestää tilaisuuksia myös yhteistyössä juhlatilatoimijoiden kanssa jolloin esim. isompien ryhmien ruokailu- ja kokousosiot voidaan yhdistää risteilyyn laivalla.

Varaukset ja tiedustelut: info@vartiovene55.fi, tel. +358 (0) 44 283 1688

 

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 58 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Vartiovene 55/Wave and Soul Cruises Oy
Tilan osoite Hietalahdenranta 16
00180 Helsinki

Sijainti kartalla