SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Roba Lounge

Juuri avattu yksi Helsingin ydinkeskustan tyylikkäimmistä edustustiloista vastaa varmasti vaativimpaankin makuun. Tämä edustus-, kokous-, juhla- ja virkistystilaisuuksiin soveltuva tuliterä luomus on toteutettu sisutusarkkitehdin ja sisutussuunnittelijan yhteisellä pedanttiudella.

Harmoniset materiaalit, varustelu sekä huikeat yksityiskohdat tekevät tilasta ainutlaatuisen. Huipputason tekninen varustus mahdollistaa kokouksien, koulutusten ja illallistilaisuuksien järjestämisen arvokkaalla tavalla. Lounge-tiloissa käytössänne on suuri 70" taulu-tv, tasokas äänentoisto, playstation, karaoke sekä tunnelmaa luovat höyrytakat.Tiloissa on myös täysin automatisoitu av- ja valojärjestelmä (AMX / Helvar). Tilasta löytyy myös akustinen piano.

Lounge-tiloista löytyy istumapaikkoja noin 30 hengelle. Kokous- ja oleskelutiloissa käytössänne on myös suuri neuvotteluryhmä, jonka yhteydestä löytyy videotykki, kattavat liitännät (vga, hdmi, usb), sähköinen valkokangas ja korkeatasoinen äänentoisto. 

Tilan yhteydessä oleva täysin varusteltu keittiö tarjoaa mahdollisuuden ruoanlaittoon. Keittiössä on myös täydellinen astiasto 24 hengelle.

Kokonaisuuden kruunaa Roba Loungen sauna- ja kylpyosasto, jonka ylpeydellä esittelemme. Tilavassa ja huolella suunnitellussa sauna- ja kylpyosastossa on käytetty laadukkaimpia materiaaleja. Viihtyisän saunan lauteille mahtuu kerralla suurempikin porukka. Erikoisuutena saunaosastolla on äänentoisto ja oma 70" taulu-tv, jota voi katsoa suoraan saunan lauteilta! Kylpytiloissa käytössänne on myös kolme suihkua. Kylpytilojen takkakokonaisuus luo tunnelmaa sekä saunaosastolle että oleskelutiloihin.

Tilan voi vuokrata päiväkäyttöön (klo 8-16), iltakäyttöön (klo 17-24) tai koko päiväksi klo 8-24.

Emme ole arvonlisäverovelvollisia, joten hintoihimme ei lisätä ALV:ia.

Tiloihin voi tuoda omat ruoat ja juomat. Vuokrahintaan sisältyy myös loppusiivous ja pyyhkeet saunojille.

Tervetuloa viettämään onnistunut ja tyylikäs tilaisuus Helsingin ytimeen! 

 

HUOM!!! Tilan varaajan tulee olla vähintään 30 vuotta.

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan tulee olla 30v ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen info@robalounge.fi tai puhelimitse numeroon 0451951121. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.62
Tilan kunto
4.86
Hinta/laatu-suhde
4.62
Varustelu
4.91
Tilan siisteys
4.86
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 21 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 413 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 21 palautetta.

Näytetään tulokset 11 - 20. Sivu: 2 / 3
1 | 2 | 3

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
-
03/2018

Tila oli ihan mieletön! Todella kaunis ja tasokas. Laatu ja raha näkyi ihan kaikessa.


Palaute annettu 6.4.2018 09:45:44 nimellä Laura.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
35
12/2017

Hei,

Olimme varanneet SaunaOnlinen kautta tilan nimeltä Robalounge.Ilta oli kaikinpuolin onnistunut ja tilat olivat todella hienot ja viimeisen päälle sisustetut.Meitä oli tilassa 25 henkilöä ja tiloihin olisi mahtunut helposti 10 lisääkin! Sauna ja pesutilat olivat puhtaat ja pyyhkeet olivat myös valmiina,lisäplussaa saa se,että saunasta pystyi katsomaan televisiosta urhelua.Tarpeeksi istumapaikkoja isoille porukoille ja äänentoistojärjestelmä oli laadukas.Hinta/laatusuhde erittäin hyvä.Kirsikkana kakun päällä oli jääkaapissa odottamassa pieni yllätys :) Suosittelen !


Palaute annettu 2.1.2018 16:26:32 nimellä Ässä.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
5
Siisteys
4
14
09/2017

Saavuimme paikalle klo 17:10; siivoja oli vielä paikalla eikä paikka ollut käytössämme. Lisäksi siivooja jätti edellisen ryhmän ruoantähteet keittiön pöydälle, kosteus tilassa lähellä 100 % ja TV irrotettu järjestelmästä ( saatiin kylläkin korjattua).


Palaute annettu 4.9.2017 18:35:18.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
4
21
06/2017

Upeaa paikka - hieno sisustus! Muutama kommentti:-
- vesssapaperi loppui kesken - kävimme hakemassa kaupasta paperia
- shampanjalaseja voisi olla muutama enemmän.


Palaute annettu 5.7.2017 10:46:43.
 

Polttarit

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
25
06/2016

Kaikin puolin toimiva ja siisti tila! Sopi erinomaisesti polttareiden juhlimiseen


Palaute annettu 13.6.2016 18:36:26.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
24
05/2016

Tila oli oikein hyvä. Voisi olla pientä merkintää piilolaatikoiden osalta. sekä tilassa voisi selkeästi olla kello. Piano oli pois vireestä. Helmi Catering hoiti loistavasti ohjeistusta ja auttoi hyvin. Joten loistavaa yhteistyötä.


Palaute annettu 16.5.2016 08:11:09.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
25
04/2016

Yleisvaikutelma tilasta oli hyvä ja se näytti tyylikkäältä. Pienet käytettävyysongelmat kuitenkin jäivät ärsyttämään. Aluksi meni pitkän aikaa saada sauna päälle, koska saunan käyttöliittymä oli vaikea. Kosketuskäyttöliittymä vaikutti hienolta, mutta käyttö ei ollut intuitiivista.

Vaatteille taas ei ollut kunnollista säilytystilaa, joten ne jäivät myttyyn saunan lattialle. Lisäksi saunassa oli lasiovi, joka ei mennyt kunnolla kiinni. Saunan lämpötila ei etenkään aluksi tämän vuoksi noussut kovin korkeaksi, mutta kun laittoi tavoitelämmön 110 asteeseen, niin ehkä siellä lopulta sitten oli oikeasti joku 80 astetta lämmintä. Termostaatti oli sijoitettu kiukaan yläpuolelle, joten se ei antanut kovin luotettavaa kuvaa todellisesta lämpötilasta.


Palaute annettu 12.4.2016 12:26:31.
 

Kokous

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
8
03/2016

Tila täytti kaikki vaatimukset, myös ryhmätyöskentelyn edellytykset. Sijainti on erinomainen.
Kiitokset.


Palaute annettu 21.3.2016 10:00:04.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
6
02/2016

Moderni ja siisti tila, oikein hyvä.


Palaute annettu 7.2.2016 11:05:49.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
50
12/2015

Hyvä tila, hissittömyys vähän aiheutti jumppaa. Voisi mainita netissä selkeäseti että tilassa on vain yksi WC, kun tilaa kuitenkin myydään max 40 hengelle.


Palaute annettu 14.12.2015 07:20:38.
 

Näytetään tulokset 11 - 20. Sivu: 2 / 3
1 | 2 | 3

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 40 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Roba Lounge
Tilan osoite Iso Roobertinkatu 10
00120 Helsinki
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla