SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

HSM - Ratinan Sauna

UPEAT PUITTEET 25 HENGEN KOKOUKSIIN, JUHLIIN SEKÄ ILLANVIETTOIHIN!

Tämä kattokerroksen tila sopii vaativampaankin makuun. Tila koostuu suuresta takallisesta lounge-tilasta, saunaosastosta, keittiöstä ja kattoterassista. Lounge-tila mukautuu tarpeenne mukaan niin kokouksiin kuin juhliinkin. Tämän saunatilan tilaisuuksiin osallistuvien tulee olla vähintään 25 vuotta täyttäneitä!

Lounge-tilasta löytyy pöydät ja tuolit 20 hengelle ja noin 5 hengen sohvanurkkaus takan ääreltä (Takkapuut eivät sisälly tilavuokraan, erikseen tilattavissa). Lounge-tilan varustukseen sisältyy taulu-tv ja SoundBar-äänentoistojärjestelmä. Keittiössä käytössänne on jääkaappi, keittolevyt, mikroaaltouuni ja 25 hengen astiasto.

Lisäluksusta tilaisuuteenne tuo tilava ja upeat maisemat tarjoava kattoterassi. Kattoterassilla on lisäksi pöydät ja tuolit 12 hengelle.

RUOKAILU JA CATERING
Yhteistyökumppanimme Lihapullakeisari.fi tarjoaa monipuolisia menukokonaisuuksia illanviettoihin ja juhlahetkiin. Minimitoimitus 10hlö.

MUUT LISÄPALVELUT
Voitte halutessanne tilata online-varauksen yhteydessä mm. pyyhkeet sekä varaukseen lisätunteja.

RAJOITUKSET SEKÄ SUOSITUKSET
Saunatilat ovat vuokrattavissa normaalisti, mutta asiakkaan tulee sitoutua ja noudattaa vallitsevia mahdollisia rajoituksia sekä suosituksia. Lisätietoa päivitettyyn tilanteeseen täältä>

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
Säästä aikaa ja vaivaa. Tilaa pyyhkeet saunojille valmiiksi.
5,00 €/kpl
Saunontalisä päiväkokoukseen (klo 8-17 välillä)
Kokousvuoroon klo 8-17 välillä ei sisälly oletuksena saunan käyttö. Valitse lisäpalveluna tarvittaessa. Iltavuoroon klo 17 alkaen saunan käyttöoikeus sisältyy automaattisesti.
34,99 €/kpl
Lisätunnit klo 01-03
Voit valita 1 tai 2 lisätuntia tilaisuuteesi.
50,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakkaidemme huomioitavaksi:
Saunatilat ovat vuokrattavissa tällä hetkellä normaalisti, mutta asiakkaan tulee sitoutua ja noudattaa vallitsevia mahdollisia rajoituksia sekä suosituksia. Lisätietoa päivitettyyn tilanteeseen osoitteessa: https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/Koronavirus_COVID19/Pirkanmaan_koronavirustilanne_ja_suositukset

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista ja/tai muista lisäpalveluista on sovittava etukäteen tilan omistajan (HSM Saunat) kanssa ja niistä veloitetaan erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla vähintään 25 vuotta täyttäneitä.

2. MAKSUEHDOT
Yksityishenkilöiltä edellytetään varauksen maksamista ennakkoon verkkomaksuna, luottokortilla tai ulkopuolisen rahoitusyhtiön kautta. Tilaisuus tulee olla maksettuna 100% ennen tilaisuuden alkua. Yrityksille myös laskutus. Laskutuslisä 10 €/lasku sis. alv 24%.

Kaupantekohetkeksi katsotaan varausvahvistuksen päivämäärä.

3. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja (HSM Saunat) voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muutoin korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen alle 14 vrk tilaisuuden ajankohdasta, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.  14vrk ennen tilauksen ajankohtaa perutuista varauksista 50%.

Saunatiloissa ei saa järjestää vastikkeellista anniskelua eikä maksullisia tilaisuuksia esim. pääsylippujen muodossa.

Tilan omistajalla (HSM Saunat) on oikeus peruuttaa/keskeyttää tilaisuus mikäli väärinkäytöksiä esiintyy ja/tai on syytä epäillä niin tapahtuvan. Edellä mainituissa tilanteissa asiakkaalle (tilaaja) ei korvata jo maksettuja tilavuokria ja/tai muita tilattuja lisäpalveluita.

4. PERUUTUS KORONATILANTEESSA

Mikäli viralliset määräykset/rajoitukset estävät tilaisuuden pidon on molemmin puolinen force majeure-tilanne; tilaisuuden varausmaksut ja lisäpalvelut (pois lukien cateringpalvelut) palautetaan sellaisenaan, kuitenkin mahdolliset transaktio-, välitys- ja laskutuspalkkiot huomioiden. Tilanteissa, joissa varaus perutaan asiakkaan (tilaaja) omien Koronasuositusten tms. syiden vuoksi, noudatetaan HSM Saunojen normaaleita peruutusehtoja (3.Peruutus). Tilaisuutta voidaan kuitenkin siirtää sellaisenaan tietyillä ehdoilla (5. Tilaisuuden siirto Koronatilanteessa).

Cateringpalveluiden osalta viranomaisten määräysten/rajoitusten vuoksi peruutetuissa varauksissa, joissa esimerkiksi ruoka- tms. muita tarvikkeita on jo hankittu peruttua tilaisuutta varten, ei edellä mainittuihin hankintoihin kohdistuvia kuluja korvata asiakkaalle. Tilanteissa, joissa asiakasta (tilaaja) ei ole peruutushetkellä vielä laskutettu, mutta hankintoja on kuitenkin suoritettu, on asiakas (tilaaja) velvollinen korvaamaan hankinnoista aiheutuneet kulut HSM Saunoille.

5. TILAISUUDEN SIIRTO KORONATILANTEESSA

Mikäli viralliset määräykset ja/tai asiakkaan (tilaaja) omat suositukset estävät tilaisuuden järjestämisen, on tilaisuuden ajankohtaa mahdollista siirtää veloituksetta. Siirretyissä varauksissa ovat kuitenkin voimassa alkuperäisten varauksien peruutusehdot päivämäärineen. Siirretyistä varauksista ei varausmaksuja tms. kuluja palauteta.

6. VAHINGOT
Asiakas (tilaaja) on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmansille osapuolille aiheuttamansa mahdolliset vahingot täysimääräisinä. Asiakas (tilaaja) on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Terassilla varustetuissa saunatiloissa sisäkalusteiden vienti terassille on kielletty. Sisäkalusteille aiheutuneet vauriot esim. sateen sattuessa laskutetaan kokonaisuudessaan asiakkaalta (tilaaja).

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihkutiloihin ja löylyhuoneeseen on kielletty. Asiakkaan (tilaaja) ja vieraiden toiminnasta aiheutuneet mahdolliset henkilövahingot saunatiloissa eivät velvoita/koske tilan omistajaa (HSM Saunat).

7. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tilojen omistajalla (HSM Saunat) on järjestyshäiriötilanteessa (tai muunlainen tilojen väärinkäyttö) oikeus keskeyttää tilaisuus ilman ennakkovaroitusta sekä tyhjentää vuokrattu tila. Tilaisuuden keskeyttämisestä aiheutuneista kustannuksista (esim. vartijoiden kutsuminen) vastaa vuokraaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Lisäksi nuuskapusseja ja/tai muita tupakkatuotteita ei saa laittaa wc-pönttöön, lavuaariin, suihku- ja saunatiloihin ja/tai jättää lattiapinnoille; ainoastaan roska-astioihin.

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihku- ja löylyhuoneeseen on kielletty.

Vuokraaja (tilaaja) vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä. Vartijakäynnit kohteissa automaattisesti vuokra-ajan päättymisen jälkeen.

Kaikkien mahdollisien lisätoimenpiteiden kustannuksista vastaa varaaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

 8. RUOKAILUT JA ASTIASTOT
Asiakkaalla on mahdollisuus tilata ruokatarjoilut HSM Saunoilta. Hinnat sisältävät astiaston sekä niiden tiskauksen; asiakkaan ei siis tällöin tarvitse huolehtia käyttämiensä astioiden tiskauksesta. Catering palvelut minimissään 10 henkilölle. Toimitusmaksu 20e/tilaus. Tiedustelut ja tilaukset myynti@hsm.fi sekä puhelimitse 040 546 81 99

Mikäli asiakas tuo omat ruoat, astiasto on tällöin myös käytettävissä. Kuitenkin edellyttäen, että astiat ovat tilaisuuden päättymisen jälkeen palautettu niille kuuluville paikoilleen puhdistettuina. Puhdistamattomista astioista veloitetaan lisämaksu 2,00e/astiasto/hlö sis. alv 24%, minimiveloitus 20,00e sis. alv 24% + laskutuslisä 10,00e sis. alv 24%.

9. YLEINEN SIISTEYS JA SIIVOUS
Tilojen vuokrahintoihin sisältyy perussiivous. Tilat tulee kuitenkin siistiä asiakkaan (tilaaja) toimesta ohjeiden mukaisesti vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei toisin ole sovittu.

Saunatiloissa ovat juomapulloille/-tölkeille osoitetut roska-astiat sekä roskille erikseen. Käytetyt juomapullot/-tölkit tulee sijoittaa/palauttaa niille varatuille paikoilleen tyhjennettyinä. Asiakas on vastuussa tilojen normaalista siisteydestä; kaatuneet juomat/ruoat lattialta pyyhittyinä.

Terassilla varustetuissa saunatiloissa kaikki juomapullot/-tölkit ja astiat sekä ruoantähteet tulee asiakkaan huolehtia sisätiloihin niille kuuluville paikoilleen tilaisuuden päättyessä.

Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää (tilaaja) voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

10. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen myynti.hsmsaunat@gmail.com tai puhelimitse numeroon 050 33 88 121.Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

- - - -

INFO
Saunaohjeet, avainten haku/palautus ja muu tarvittava saunainfo lähetetään erikseen sähköpostitse lähempänä tilaisuuttanne.

- - - -
Päivitetty 13.10.2020
HSM Saunat

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.15
Tilan kunto
4.24
Hinta/laatu-suhde
4.13
Varustelu
4.01
Tilan siisteys
4.29
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 163 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 3043 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 163 palautetta.

Näytetään tulokset 31 - 40. Sivu: 4 / 17
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9...16 | 17

Syntymäpäivät

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
2
Varustelu
2
Siisteys
2
25
11/2021

Tila palveli n. 20 hengen juhlaseuruetta kohtuu hyvin.
Saunaa emme lämmittäneet, joten siitä ei kokemusta. Pukuhuone ja peseytymistilat vaatisivat päivitystä. Suihkukopeissa saumat olivat todella likaiset ja hieman alkavaan kosteusvaurioon viittaavat.
Eteisen vessan oven lukko ei pysynyt kiinni.
Oleskelutilan valoja ei saanut toimimaan niin, että osa valoista olisi ollu päällä ja osa pois, vaikka erilliset katkaisijat oli kaikille. Vaihtoehdot olivat siis kaikki valot päällä tai kaikki valot pois.
Lepakkotuolin istuinosa oli ratkennut rikki.
Kaikkia huoneen kaiuttimia ei saatu toimimaan. Teknisiin laitteisiin olisi hyvä olla näkyvillä käyttöohjeet.
Tv oli uusi ja siihen hdmi-piuhalla yhdistettynä läppäri toimi. Samoin soundbar toimi ok.
Videotykkiin oli vain VGA-sisääntulo, joten sitä emme voineet käyttää.
Pesukone oli tilaan saapuessamme täynnä.


Palaute annettu 15.11.2021 08:49:50.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
25
10/2021

Mukava tila. Sauna oli kaunis mutta löyly kovin kuivaa.


Palaute annettu 9.10.2021 10:26:36.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
10
09/2021

Tilava sauna ja mukava sisä- ja ulkotila muutenkin oleskeluun. Suna olisi voinut olla lämmin etukäteen. Saunan lämpötila jäi vähän liian viileäksi eikä ohjeita lämpötilan säätöön.


Palaute annettu 19.9.2021 19:05:49 nimellä Cadin.
 

Kokous

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
12
09/2021

Varaus ja järjestelyt sujuivat moitteetta - kiitos!


Palaute annettu 12.9.2021 15:57:27 nimellä Jouni.
 

Kokous

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
12
09/2021

Hyvät järjestelyt, avaimia vois olla 2, huoltoasemalla vois olla selvillä paikan täsmä nimi. Meinasi antaa väärät avaimet... Eli yhtenäinwn nimi joka paikassa.


Palaute annettu 11.9.2021 06:50:28 nimellä AA.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
10
05/2021

Tila iso, siisti ja viihtyisä. Hyvät puitteet, lautasia, aterimia ja viinilaseja löytyy hyvin. Tykki ja äänentoisto toimi hyvin. Mukava sauna ja terassi myös viihtyisä.

Vesilaseja ei tilassa paljoa ollut.


Palaute annettu 17.5.2021 06:09:13 nimellä Susanna.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
3
20
12/2020

Toinen vessan ovi ei mennyt lukkoon


Palaute annettu 30.12.2020 22:21:01.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
2
Siisteys
3
25
10/2020

Toimivat puitteet, pöytien pinnoilla epäsiisteyttä. Pettymys oli kun SingStar ei toiminut.


Palaute annettu 2.11.2020 15:56:05 nimellä Tarja.

Tilan vastaus:.
Moi, pöytien pinnat ovat menossa uusiksi. Nykyinen pinta on meidän ymmärryksemme ulkopuolella miksi se ei kestä. Tästä johtuen pinta pehmenee ja on mainitsemanne näköinen. Pyrimme uusimaan pinnoitteen nopealla aikataululla. PS3/SingStarin toimivuuteen emme voi ottaa nyt kantaa, tutkimme sen toimivuuden. Saunaohjeissa on yhteysnumero mainittuna mikäli tilaisuuden aikana tulee ongelmia ja/tai jokin ei toimi. Kiitoksia palautteestanne ja tervetuloa uudelleen, HSM Saunat

 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
3
12
10/2020

Kokonaisuudessaan hyvät puitteet! 12 henkilölle tila ei ollut vielä äärettömän suuri, eli kooltaan kompakti ja pöytätasoja löytyi tarjoiltavia varten. Keittiössä oli mikro ja jääkaappi. Vessoja löytyi kaksin kappalein ja sauna oli äärettömän hieno, oikein harmitti ettei sille ollut itsellä tällä kertaa käyttöä.

Hiukan aiheutti hämmennystä kun kaikki valot eivät olleet toiminnassa/tai muuten emme osanneet niitä käyttää.

Tila oli perussiisti, tosin edellisen vuokraajan eväitä oli jääkaapissa vastassa..

Saunatilalle oli helppo löytää!


Palaute annettu 26.10.2020 13:39:29 nimellä Nora koivisto.

Tilan vastaus:.
Hei Nora, mukavaa, että kokonaisuutena vihdyitte Ratinan saunalla. Tarkistamme valaistuksen, jos siellä on ollut jokin vika/polttimoita rikki. Harmittavaa jos jääkaappiin on jäänyt edellisen asiakkaan eväitä. Kiinnitämme asiaan jatkossa enemmän huomiota. Saunatilalle on tosiaankin helppo löytää ja ehkä ensi kerralla jokin muista saunoistamme, joista neljä muuta ovat 300m sisällä Ratinan saunalta. Toki, nyt jos nyt ei itse saunalle ollut käyttöä niin seuraavalla kerralla sitten. Kiitoksia palautteestanne ja tervetuloa uudestaan, HSM Saunat

 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
25
10/2020

-


Palaute annettu 19.10.2020 08:54:57 nimellä Hanna-Mari Heinonen.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteestanne. Tervetuloa uudelleen, HSM Saunat

 

Näytetään tulokset 31 - 40. Sivu: 4 / 17
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9...16 | 17

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 25 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Lihapullakeisari Oy
Tilan osoite Hatanpään valtatie 18
33100 Tampere
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla