SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Pyhäpiilon Sauna&Spa

  • Hietavaarantie 11 G, 93825 Kuusamo

Pyhäpiilo on upea sauna, joka on noussut Pyhäjärven rannalle sopivan etäisyyden päähän Rukan keskuksesta. Saunan vierailla on erityinen ikiaikainen mahti huolehtimassa heidän viihtymisestään. Pyhävaaran seita, saamelaisten vanha voimakivi, veden alle upotettu, katsoo suopeana ystävällismielistä piilonkävijää.

Sinulla on mahdollisuus järjestää lähipiirillesi, yrityksellesi tai yhteistyökumppaneillesi ikimuistoinen saunaelämys tarpeesi mukaisella tavalla. Saunamajuri huolehtii piilonkävijän puolesta, että seita on myötämielinen ja savusaunan kiuas huokuu syvää ja pehmeää lämpöään luihin saakka. Löylyjen välissä on ihana pulahtaa järveen uimaan – tai talvella avantoon!

Pyhäpiilon savusaunan löylyihin sopii yhteensä 10 kylpijää ja alakerran Katajasaunaan kahdeksan.

Yläkerran ruokailutilasta avautuu upeat maisemat Pyhäjärven yli Pyhävaaralle. Pitkän pöydän ääreen sopii kerralla 12 henkeä ruokailemaan tai pitämään kokousta. Alakerran takkahuoneen muhkeille sohvilla istuu hyvinkin 12 ja samalla voi nauttia takkatulen loisteesta, laulaa karaokea tai pitää lokoisan kokouksen.

Hinnat:

  • Pyhäpiilon Savusauna: 650 €/ryhmä (3 h)
  • Pyhäpiilon Savusauna ja katajasauna: 1000 €/ryhmä (3 h)

Hinnat sisältävät saunatilan käytön, pyyhkeet, saunatakit ja –tossut, pesuaineet, saunamajurin palvelut, Saunan 7 Salaisuutta -yrttiteen ja pientä suolaista.

 

Yhteystiedot: sales@rukansalonki.fi | +358 400 196072

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Katajasauna Savusaunan yhteyteen
Voit halutessasi varata Savusaunan yhteyteen myös alakerran Katajasaunan ryhmällesi. Alakerran Katajasaunaan sopii kerralla kahdeksan saunojaa. Alakerran takkahuoneen muhkeille sohvilla istuu hyvinkin 12 ja samalla voi nauttia takkatulen loisteesta, laulaa karaokea tai pitää lokoisan kokouksen.
350,00 €/kpl
Sauna snack
Suolainen välipalakori saunan yhteyteen sopivilla snackeilla
17,50 €/hlö
SaunaYoga®
Hinta sis. 30-45 min SaunaYoga® tunnin Pyhäpiilon Katajasaunassa, pienen pyyhkeen ja vesipullon. Saunayoga® saa mehut liikkeelle ja tekee mielen mahdottoman virkeäksi. Saunayoga on eri joogalajeihin perustuva puolen tunnin mittainen harjoitus, joka tehdään noin 50 –asteiseksi lämmitetyssä saunassa, rennot vaatteet päällä. Saunan hiljaisuudessa verkkaiseen tahtiin tehtävä rentouttava liikesarja vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, mikä edistää kuona-aineiden poistumista ja puhdistaa kehoa. Saunayoga sopii kaikille ikään, kokoon tai kuntotasoon katsomatta. Saunayogan jälkeen rentoudutaan savusaunan pehmeissä löylyissä.
34,99 €/hlö
Katajainen Yrttisauna
Kataja vahvistaa oloa ja poistaa nestettä kehosta. Se lämmittää kolottavia lihaksia ja niveliä. Katajaa on käytetty paljon iskiaksen, reuman ja kihdin hoidossa.
Vieraat pääsevät kokemaan paikallisia erikoishoitoja puhtaan luontomme tervehdyttävillä yrteillä.
Luvassa on Katajainen Yrttisauna: katajavastalla vihdotaan veri kiertämään ja ihoa hellitään kataja-hunaja-kristallisuolakataja-vartalokuorinnalla.

Hoito sis. Pyhäpiilon Katajasaunan tai Salongin High-tecsavusaunan käytön, Saunaterapeutin palvelut, vastat, vartalokuorinnan, pyyhkeet, pesuaineet, yrttitee.
65,00 €/hlö
Perinteinen suomalainen kuppaus
Hemmottele itseäsi ja hoida terveyttäsi! Suomessa kuppaus on tunnettu 1400-luvulta. Jopa Mikael Agricola kehotti rukouskirjansa kalenterissa talonpoikia kuppauttamaan itsensä ennen toukotöitä. Kuppaus on apu lihasperäisiin kipuihin ja särkyyn, sekä verenkiertovaivoihin ja on tehokas kuonanpoistaja. Kuppaukseen varattava aikaa n. 1,5 h. Sarvien määrä n. 20-30 riippuen asiakkaasta.
80,00 €/hlö
Tosimiesten Tervasauna
Ensin pestään pölyt pois tervasaippualla ja -shampoolla, sitten heitetään mukavat tervantuoksuiset alkulöylyt ja ehkä toisetkin. Kolmansien alkulämmittelyjen jälkeen tosimiehille vedetään jalkaan terva-kossusukat ja vastotaan saunojat kuusi-tai mäntyvastalla vetreiksi.
Ettei menisi ihan saunomiseksi, hoidetaan tosimiesten hipiää hunaja-pikiöljy-suola-seoksella ja nautitaan tervaista saunajuomaa. Kyllä tällä reseptillä pitäisi olosta tulla aivan tavattoman rento ja mukava!

Hoito sis. Pyhäpiilon Katajasaunan tai Salongin High-tecsavusaunan käytön, Saunaterapeutin palvelut, vastat, vartalokuorinnan, pyyhkeet, pesuaineet, yrttitee.
65,00 €/hlö
Punaviinikylpy
Nauti rentouttava ja stressiä lievittävä punaviinikylpy! Punaviinikylpy sisältää punaisten viinirypäleiden uutetta ja rypälesiemenöljyssä löytyviä polyfenoleja. Hoito kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa, hidastaa ikääntymisprosesseja ja vapaiden radikaalien syntymistä elimistössä. Rentouttava ja stressiä lievittävä kylpy tekee ihosta pehmeän ja kirkkaan.
70,00 €/hlö

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen sales@rukansalonki.fi tai puhelimitse numeroon 0400 196 072. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 12 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Rukan Salonki
Tilan osoite Hietavaarantie 11 G
93825 Kuusamo

Sijainti kartalla