SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Näsin Terapian sauna ja kabinetti

Porvoossa sijaitseva Krouvi Näsi tarjoaa hyvät puitteet erilaisille saunailloille. Tila sopii hyvin niin työ- kuin kaveriporukoille. Saunan yhteydessä sijaitsevaan viihtyisään kabinettitilaan mahtuu iltaa viettämään jopa 25 hengen seurue. 

Kabinettitilasta löytyy äänentoistojärjestelmä ja tv. Äänentoistojärjestelmään voi liittää myös oman soittimen. Ravintolapuolelta löytyy lisäksi aktiviteettimahdollisuuksina kolme biljardipöytää (2 x Diamond ja 1 x Murray).

Online-varauksen yhteydessä voitte tilata saunailtaan lisäksi maistuvat saunamenut (kts. Lisäpalvelut). Saunatila ON anniskelualuetta.Joten Omien juomien ja ruokien tuonti on kielletty.

Lisäpalveluina on mahdollisuus tilata pyyhkeet (3 €/kpl). Vaihtoehtoisesti voitte ottaa omat pyyhkeet mukaan.

Perusvuokrahinta on sama riippumatta varauksen kestosta. Perushinta (50 €) sisältää maksimissaan viisi henkilöä - lisähenkilöistä maksu on 10 € / hlö (lisähenkilömaksu valitaan Lisäpalvelut-sivulta).

Tervetuloa viihtymään Krouvi Näsin saunakabinettiin!

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Lisähenkilömaksu, jos osallistujia yli 5
Valitse lisähenkilömaksu (10 €/hlö) henkilömäärän mukaan, jos osallistujia on yli 5 hlö. Maksimivuokra koko illasta on 150 €, joten lisähenkilömaksua ei tarvitse maksaa kuin korkeintaan 10 lisähenkilöstä (huomioi kuitenkin tilan henkilökapasiteetti max. 25 hlö).
9,99 €/hlö
Pyyhevuokra
Säästä vaivaa ja tilaa pyyhkeet valmiiksi tilaan.
3,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen reima.tarkkonen@krouvinasi.fi tai puhelimitse numeroon 0405286255. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 2.00
Tilan kunto
3.00
Hinta/laatu-suhde
5.00
Varustelu
1.00
Tilan siisteys
5.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 1 arvosteltuun tilaisuuteen, jossa on ollut yhteensä 0 osallistujaa.

Tämä tila on saanut selvästi keskimääräistä heikompia arvosanoja. Jos vaatimustaso on korkealla, tämä tila ei ole ehkä oikea valinta, mutta erilaisiin rentoihin tilaisuuksiin tila voi tarjota riittävät puitteet.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 1 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
5
Varustelu
1
Siisteys
5
-
05/2015

Kaikki oli upeeta tarjoiluneen ja ruokineen ja saunominen. Henkilökunta oli joustava aikataulumuutosten takiakin. Erityisruokavaliot oli ok ja ruokaa oli muutenkin riittävästi. Suurin miinus ja todella pahoitimme mielemme, koska av-laitteet eivät toimineet ja henkilökunta tiesi sen. Latisti tunnelmaa, koska jouduimme hoitamaan sen puolen kännyköillä. Akut finaalissa :(. Miksei toimineet ko luvataan saatavilla olevan. ???? Näkyy arvostelussa heikkona yleisarvosanana.
Avoimmuus oli erittäin korkealla tasolla ja henkilökunnan tietotaito ja asiakkaan lukutaito kohillaan.


Palaute annettu 24.6.2015 16:16:46.
 

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 25 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Näsin Terapia Oy
Tilan osoite Partiomiehentie 5
06100 Porvoo

Sijainti kartalla