SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Kokous- ja saunatila Harakanpesä

Harakanpesä on tunnelmallinen ja laadukas sauna- ja kokoustila Ruskossa, Kuusamontien varrella. Tiloissa järjestät mainiosti jopa 25 henkilön juhlat, kokouksen tai illanvieton, mutta tilassa viihtyy hyvin pienempikin porukka.

Tila koostuu oleskelu-/kokoustiloista, saunaosastosta ja keittiöstä. Tilassa on myös oma parveke Kuusamontielle päin jossa vilvottelet mukavasti saunomisen lomassa.

Oleskelutila on varusteltu erinomaisesti niin kokouksia kuin juhlia varten. Tilojen varustukseen sisältyy 55" taulu-tv, laadukas äänentoistojärjestelmä ja karaokelaitteet (omat levyt/muistitikku mukaan!). 
Ison pöydän ääreen mahtuu istumaan samaan aikaan 15 henkilöä.

Upeaan saunaan mahtuu kerralla noin 10 saunojaa. Myös saunassa on äänentoistojärjestelmä!

Myös keittiö on varusteltu hyvin erilaisiin tilaisuuksiin. Käytössä on jääkaappi, astiasto 25 hengelle, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, liesi/uuni ja astianpesukone. Meillä omat ruoat ja juomat ovat sallittuja! 

Tilan perussiivous sisältyy vuokrahintaan. (poislukien pelkät kokoustilavuokrat)

Tilan vuokraajan tulee olla vähintään 30 vuotias.

Lähettyviltä löytyy Pohjois-Suomen suurin sisägolfhalli. Voitte esim aloittaa iltanne ohjatulla golf-tapahtumalla ja jatkamalla saunomaan Harakanpesään :) 
https://oulungolfhalli.fi/

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
3,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Harakanpesän saunan ja kokoustilojen vuokraehdot

päivitetty 23.10.2023

Näissä ehdoissa tehdään varaajalle tiettäväksi mihin vuokraaja sitoutuu varatessaan Harakanpesän kokous- ja saunatilat.

1. Varaus
Saunatila on käytössä kello 15 alkaen ja tiloista tulee poistua viimeistään kello 02. Neuvottelutila käytössä sopimuksen mukaan. Kuitenkin niin että kello 17 jälkeen alkavasta pelkän neuvottelutilan käytöstä peritään saunavuokran mukainen maksu.
Saunan vuokraajan on oltava vähintään 30-vuotias.

2. Avain
Avain luovutetaan vuokraajan käyttöön sovittuna ajankohtana.
Avain jätetään saunatiloista poistuessa keittiön pöydälle! Hävinneestä avaimesta peritään 150€ korvaus sis alv 24%

3. Peruutus
Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta (Saunaonlinen kautta tehdyt varaukset, veloitetaan peruutusmaksuna 10% varaussummasta)
Peruutuksen tapahtuessa viimeistään 5 vuorokautta ennen vuokrausta, veloitetaan 50% vuokrahinnasta. Myöhemmin tapahtuneesta peruutuksesta veloitetaan vuokrahinta täysimääräisenä.

Ylivoimaisesta esteestä (esim. vesivahinko, tulipalo tai ilkivalta) johtuen, Harakanpesä voi perua varauksen ilman korvausvelvollisuutta ennen varauksen alkua.

4. Vahingonteko ja lisäsiivous
Tilojen vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä.
Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja /tai huolimattomuudesta (esim. ohjeiden noudattamatta jättäminen) Rikkoutuneet rakenteet, laitteet, huonekalut ja astiat korvataan uusien hankintahinnoilla.

Tilan perussiivous kuuluu hintaan, kun tila on jätetty yleisilmeeltään siistiin kuntoon.
Tilasta poistuessa, tölkit ja pullot tulee olla kerättynä niille osoitettuun paikkaan, tiskit tiskipöydällä tai koneessa sekä roskat roskiksissa.

Mikäli vuokraajan jäljiltä jää merkittää sotkua tai tiloissa on ”sikailtu”, asiakkaalta voidaan veloittaa lisäsiivouksesta 200€ jälkikäteen. Erite- tai oksennuslisä 50-150€ riippuen lisätyön laajuudesta. Saunavihdan käyttö 50€.
Kiinteistölle ja irtaimistolle aiheutuneet vahingot laskutetaan toteutuneiden kustannusten ja sitä vaatineen työn mukaisesti.


Vuokraaja on velvollinen huolehtimaan, että ikkunat ja ovet ovat suljettuina ja lukittuna poistuessa.

5. Järjestyssäännöt
Vuokratiloissa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan 30 henkilöä.
Harakanpesällä, sen valtuuttamalla edustajalla ja viranomaisella on oikeus keskeyttää tilaisuus, mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille, vaaraa kiinteistölle ja /tai irtaimistolle

Huoneistossa olevia AV-laitteita pitää käyttää ohjeistuksen mukaan! Jos ohjeistus on laiminlyöty, johtoja irroitettu tai/ja laitteistoa säädetty pleksien takaa, on uudelleensäätämispalkkio 150€. Tupakointi tapahtuu ainoastaan ulkotiloissa sille varatulla paikalla. Tätä varten on ulkotiloihin asennettu tuhka-astiat, johon tumpit tulee laittaa tupakoitaessa.
Tiloihin saa tuoda omat ruoat ja juomat.

Tilaan EI SAA tuoda eläimiä!

6. Maksuehto
Harakanpesä laskuttaa vuokraajalta vuokrasopimuksen solmimisen jälkeen sovitun vuokrahinnan
Maksuehto on 7vrk netto

7. Reklamaatio Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti, tai vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse terhi@kailatec.fi, tai puhelimitse
040 5382906/Terhi
0400 581422/Raita

Harakanpesä ei vastaa sellaisesta vuokraajalle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu Harakanpesästä riippumattomista syistä (force majour)

Harakanpesä pidättää itsellään oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.73
Tilan kunto
4.91
Hinta/laatu-suhde
4.73
Varustelu
4.88
Tilan siisteys
4.88
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 33 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 545 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 33 palautetta.

Näytetään tulokset 21 - 30. Sivu: 3 / 4
1 | 2 | 3 | 4

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
10
05/2018

Hyvät, viihtyisät tilat.


Palaute annettu 21.5.2018 04:30:22 nimellä Gröönin Eikka.

Tilan vastaus:.
Hei, kiitos palautteesta :) Tekijäoikeussyistä me ei voida tarjota asiakkaiden käyttöön karaokelevyjä, tästä syystä ehdoissa ja netissä lukee että omat levyt tai tikku mukaan. Levyt jotka ovat käytössä, tällähetkellä 2kpl, ovat jääneet asiakkailta eikä niitä ole kukaan kaivannut. Mikit testataan jokaisen asiakkaan jälkeen, myös asetukset testataan että kaikki toimii. Olisiko akku loppunut tai esim mikki kolahtanut lattiaan jolloin akut lähteneet paikaltaan. Tarkistetaan asia heti. Tervetuloa uudelleen!

 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
25
02/2018

Kaikki olivat erittäin tyytyväisiä tiloista ja pitivät juhlisti onnistuneina.


Palaute annettu 24.3.2018 15:28:54 nimellä Arppa.

Tilan vastaus:.
Kiitos mukavasta palautteesta ja tervetuloa uudelleen :)

 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
15
12/2017

Erittäin hieno ja siisti tila.


Palaute annettu 11.12.2017 17:59:03 nimellä JH.

Tilan vastaus:.
Hei, Kiitoksia palautteesta :) Harmi että yleisarvosana kuitenkin vain 3, mielellämme kuulisimme kehitysehdotuksia että jatkossa olisimme vielä parempia. Tervetuloa uudelleen ;)

 

Kokous

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
15
11/2017

Tilat olivat hyvät ja kivasti sisustetut. Varustelutaso oli myös hyvä, samaten sauna. Hyvin viihdyimme, kiitos :)


Palaute annettu 14.11.2017 06:21:42 nimellä Pohjoisen Vesipelastuskoirat ry.

Tilan vastaus:.
Kiva kuulla, kiitos palautteesta :) Tervetuloa uudelleen!

 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
3
30
09/2017

Tila oli juuri sopivan kokoinen ja siellä oli kiva tunnelma. AV laitteita ei osattu käyttää, radio saatiin toimimaan.
Tarjosimme vieraille kakkua yms. ja astiat piti pestä ensin, ennen kuin niitä pystyi käyttämään. Niissä oli sellainen rasvapinta, pitkä pöytä tuntui myös aika tahmealta.
Muuten oikein kiva tila ja voin suositella.


Palaute annettu 11.9.2017 08:40:19.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteestanne! Av-laitteisiin pidämme käyttökoulutuksen aina tilanluovutuksen yhteydessä, harmi kuulla että koulutuksessa ollut puutteita, tarkistamme sitä. Astiamme ovat melamiinia ja saattavat tuntua käteen hieman erilaiselta. Pitkä pöytämme öljytään aika ajoin ja sen onkin tarkoitus olla hieman nihkeä :) Kiitoksia suosituksista ja tervetuloa uudelleen!

 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
24
05/2017

Kiitos olemme erittäin tyytyväisiä sekä tilan puitteisiin että palveluun. Kaikki muu tarpeellinen löytyi paitsi korkkiruuvi :) siihenkin keksimme ratkaisun.

Terveiset myös pitopalveluun ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.


Palaute annettu 29.5.2017 08:41:45.

Tilan vastaus:.
Hienoa kuulla että olette tyytyväisiä :) Korkkiruuvi kuuluu varustukseen, oli lähtenyt edellisten matkaan mutta jatkossa löytyy ;) Välitämme myös terveiset pitopalveluun. Tervetuloa uudelleen!

 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
17
03/2017

Mukava saunatila, sisätilat siistit.

Keittiön hana huonosti kiinnitetty, ei haittaa käyttöä vielä, mutta kannattaa kiinnittää ettei ala vuotamaan.


Palaute annettu 27.3.2017 05:49:09.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteesta, kiva että viihdyitte meillä! Käyntinne jälkeen hana on korjattu, nyt pitäisi kestää kovempaakin käyttöä :)

 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
20
01/2017

Tila vastasi täysin siitä annettua kuvausta.


Palaute annettu 16.1.2017 16:17:01.

Tilan vastaus:.
Kiitos mukavasta palautteesta!

 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
20
12/2016

Aiemminkin käytössämme ollut saunatila lunasti odotuksemme ja meillä oli jälleen tosi mukava tapahtuma.


Palaute annettu 5.12.2016 07:57:44.

Tilan vastaus:.
Kiva kuulla että tapahtumanne oli onnistunut, tervetuloa jälleen :)

 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
20
11/2016

Tila oli viihtyisä ja tunnelmallinen paikka. Sohva, hiustenkuivaaja ja perustarvikkeet (pesuaineet, hiuskiinne jne) olisi ollut plussaa :)


Palaute annettu 7.11.2016 14:23:45.

Tilan vastaus:.
Kiitos paljon palautteesta :) Sohva olisi ihana laittaa saunatiloille mutta valitettavasti se ei mahdu tilanpuutteen vuoksi. Shampoo/bodyshampoo löytyy suihkun seinästä molemmin puolin ja hiuskiinne vessan kaapista, hiustenkuivaaja laitetaan harkintalistalle, kiitos vinkistä ;)

 

Näytetään tulokset 21 - 30. Sivu: 3 / 4
1 | 2 | 3 | 4

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 25 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Kiinteistö Oy Harakanvarvas
Tilan osoite Liitintie 11
90620 Oulu

Sijainti kartalla