SaunaOnline Taloyhtiö
 

K&M Saunatilat

Laadukas ja virkistävästi sisustettu saunatila, joka sijaitsee parin kilometrin päässä Lahden keskustasta. Porealtaalla varustettu tila tarjoaa erinomaiset puitteet jopa 15 hengen saunailtoihin ja muihin virkistystilaisuuksiin.

Tila koostuu tilavasta sauna- ja kylpyosastosta, neuvottelutilasta ja pukuhuoneesta. Neuvottelutilan varustukseen sisältyy myös taulu-tv, bluetooth-kaiutin ja jääkaappi. Sauna- ja kylpyosastolta löytyy poreallas, kaksi suihkua ja tilava sauna, johon mahtuu kerralla suurempikin porukka!

Tila on vuokrattavissa arkisin klo 19-22 sekä viikonloppuisin klo 11-22 välillä. Tilan varaajan on oltava vähintään 20-vuotias. Vuokrahintaan sisältyy perussiivous. Pyyhevuokramahdollisuutta ei ole, joten omat pyyhkeet tulee ottaa mukaan.

Tervetuloa viihtymään ja viettämään onnistunut tilaisuus!

Katso panoraama tiloista!

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan tulee olla vähintään 20-vuotias.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen info@kuntokeskuskm.fi tai puhelimitse numeroon 0404155455. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 3.92
Tilan kunto
4.17
Hinta/laatu-suhde
4.08
Varustelu
3.58
Tilan siisteys
4.17
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 12 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 120 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 12 palautetta.

Näytetään tulokset 11 - 12. Sivu: 2 / 2
1 | 2 Seuraava >>

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
3
15
12/2015

Ihan mukava paikka kaikin puolin.


Palaute annettu 15.12.2015 03:24:51.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
8
11/2015

Kaikki samassa tilassa. Sauna lasi seinällinen saa tilan tuntumaan että kaikki ovat läsnä koko ajan. Sauna mestarin kanssa oli helppo sopia aikoja muuttuvan tilanteen vuoksi.


Palaute annettu 24.11.2015 07:32:12.
 

Näytetään tulokset 11 - 12. Sivu: 2 / 2
1 | 2 Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 15 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Lahden Kuntokeskus Oy
Tilan osoite Mestarinkatu 12
15800 Lahti

Sijainti kartalla