SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Kaupunkikartanon sauna- ja kokoustila

Saaressa järven rannalla ja kaiken hälyn takana, mutta kuitenkin vain kuuden kilometrin päässä Turun keskustasta sijaitseva tilausravintola Kaupunkikartano tarjoaa laadukkaat tilat kokouksiin, koulutuksiin ja erilaisiin virkistystilaisuuksiin. Hirvensalossa sijaitseva kartanomainen talo palvelee yritys- ja yksityisasiakkaita ympäri vuoden.

Tilat soveltuvat hyvin jopa 20 hengen tilaisuuksiin. Päiväsaikaan Kaupunkikartano palvelee erityisesti yritysten kokous- ja koulutustarpeita tilanteissa, joissa halutaan irtautua normaaleista arjen rutiineista rauhalliseen ja yksityiseen ympäristöön. Kokoustilat on suunniteltu erityisesti yritysten hallitusten ja johtoryhmien tarpeisiin. Kokoustilan varustukseen sisältyy mm. jäähdyttävä ilmastointi, 65" taulu-tv sekä studiotasoinen äänentoistojärjestelmä.

Ilta-aikaan ja viikonloppuisin Kaupunkikartano tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisille juhlille ja virkistystilaisuuksille. Tilat on myös mahdollista varata koko päiväksi, jolloin kokouksen tai koulutuksen jälkeen voitte jatkaa iltaa rennommissa merkeissä nauttien illallisesta ja saunasta. Saunaosaston lisäksi käytössänne on lämmitettävä ulkoporeallas ja järvi, johon pääsee kesällä uimaan laiturilta ja talvella avantoon! 

Olipa kyseessä sitten päiväkokous tai iltatilaisuus, saatte tilaisuutenne järjestettyä kaikki ruokatarjoilut (aamiaiset, lounaat, iltapäiväkahvit ja illalliset) kätevästi suoraan Kaupunkikartanon tilausravintolasta.

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen riku.lehtinen@kaupunkikartano.fi tai puhelimitse numeroon 0400225577. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 5.00
Tilan kunto
5.00
Hinta/laatu-suhde
5.00
Varustelu
5.00
Tilan siisteys
5.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 1 arvosteltuun tilaisuuteen, jossa on ollut yhteensä 15 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 1 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
15
12/2015

Kaikki sujui erinomaisesti


Palaute annettu 20.12.2015 15:44:19.
 

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Kaupunkikartano Ruokoranta
Tilan osoite Ruokorannantie 15
20900 Turku
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla