Kaupunkikartanon sauna- ja kokoustila

Saaressa järven rannalla ja kaiken hälyn takana, mutta kuitenkin vain kuuden kilometrin päässä Turun keskustasta sijaitseva tilausravintola Kaupunkikartano tarjoaa laadukkaat tilat kokouksiin, koulutuksiin ja erilaisiin virkistystilaisuuksiin. Hirvensalossa sijaitseva kartanomainen talo palvelee yritys- ja yksityisasiakkaita ympäri vuoden.

Tilat soveltuvat hyvin jopa 20 hengen tilaisuuksiin. Päiväsaikaan Kaupunkikartano palvelee erityisesti yritysten kokous- ja koulutustarpeita tilanteissa, joissa halutaan irtautua normaaleista arjen rutiineista rauhalliseen ja yksityiseen ympäristöön. Kokoustilat on suunniteltu erityisesti yritysten hallitusten ja johtoryhmien tarpeisiin. Kokoustilan varustukseen sisältyy mm. jäähdyttävä ilmastointi, 65" taulu-tv sekä studiotasoinen äänentoistojärjestelmä.

Ilta-aikaan ja viikonloppuisin Kaupunkikartano tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisille juhlille ja virkistystilaisuuksille. Tilat on myös mahdollista varata koko päiväksi, jolloin kokouksen tai koulutuksen jälkeen voitte jatkaa iltaa rennommissa merkeissä nauttien illallisesta ja saunasta. Saunaosaston lisäksi käytössänne on lämmitettävä ulkoporeallas ja järvi, johon pääsee kesällä uimaan laiturilta ja talvella avantoon! 

Olipa kyseessä sitten päiväkokous tai iltatilaisuus, saatte tilaisuutenne kaikki ruokatarjoilut (aamiaiset, lounaat, iltapäiväkahvit ja illalliset) kätevästi suoraan Kaupunkikartanon tilausravintolasta.

Kaikkiin arki-iltojen ja viikonvaihteiden sekä päivä- että iltavarausten hintaan sisältyy ateriat kymmenelle hengelle! Ateriat lisähenkilöille yksikköhinnan mukaan!

Huomoittehan, että omien ruokien tuominen ei ole mahdollista. Tiloissa on viinien ja väkevien nautiskeluoikeudet, joten omat juomat voi tarvittaessa tuoda mukana.

Tilavuokraan sisältyy perussiivous ja iltavuokraan myös saunan ja poreammeen käyttöoikeus ja tarvikkeet (pyyhkeet, pesuaineet yms.). 

Kaupunkikartanossa on aina henkilökunta valmiina palvelemaan asiakkaitaan. Tervetuloa viettämään onnistunut tilaisuus!

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Aamukahvitarjoilu
Sisältää kahvi/tee-tarjoilun ja aamiaisleivän.
9,14 €/hlö
Kokouslounas
Maittava päivän lounas. Voit tiedustella eri menuvaihtoehtoja myös varauksen jälkeen.
18,00 €/hlö
Iltapäiväkahvit
Sisältää kahvi/tee-tarjoilun ja päivän makean leivonnaisen.
6,86 €/hlö

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 5.00
Tilan kunto
5.00
Hinta/laatu-suhde
4.00
Varustelu
5.00
Tilan siisteys
5.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 1 arvosteltuun tilaisuuteen, jossa on ollut yhteensä 15 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 1 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
15
12/2015

Kaikki sujui erinomaisesti


Palaute annettu 20.12.2015 17:44:19.
 

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Kaupunkikartano Ruokoranta
Tilan osoite Ruokorannantie 15
20900 Turku
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla