SaunaOnline Taloyhtiö
 

Joensuun Kuntokeitaan Kabinetti ja VIP-sauna

  • Linnunlahdentie 10, 80100 Joensuu

Jonesuun Kuntokeitaan kabinetti ja VIP-Sauna tarjoavat erinomaiset puitteet jopa 40 hengen edustustilaisuuksille ja juhlille.

Kabinetissa on istumapaikkoja noin 40 hengelle. Kabinetin varustukseen sisältyy videotykki (myös tv-liitäntämahdollisuus), äänentoistojärjestelmä, langaton internet-yhteys ja fläppitaulu. Upeaan tilavaan saunaan mahtuu kerralla jopa 17 saunojaa! Saunassa on tyylikäs valaistus ja ikkunat, joista näkee kabinettipuolelle. Saunan käyttö sisältyy oletuksena iltavarauksiin klo 17 eteenpäin sekä lauantai- ja sunnuntaivarauksiin. Päiväsaikaan klo 8-17 hinta sisältää ainoastaan kabinetin käytön, mutta saunan voi tilata lisäpalveluista.

Tila on varustettu A-oikeuksin, joten juomat voi ostaa paikan päältä (omien juomien tuonti kielletty). Tarjoilut niin kokous- kuin iltatilaisuuksiin tilaat kätevästi catering-kumppanimme kautta (kts. Lisäpalvelut).

Tervetuloa viettämään onnistunut tilaisuus!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Saunalisä arkisin klo 8-17
Arkipäivien kokoustilavuokriin klo 8-17 välillä ei sisälly saunan käyttöä. Jos haluat saunan käyttöön kyseisenä aikana, valitse lisämaksu. Iltavuokriin klo 17 eteenpäin sekä lauantaisin ja sunnuntaisin sauna sisältyy perusvuokraan.
200,00 €/kpl
Menu 1
Pasta (kana/kinkku tai tonnikala)
Vihersalaatti
Patonki/levite
Ruokajuomaksi: vesi,maito,mehu
10,00 €/kpl
Menu 2
Suolainen piirakka lohi, kinkku tai kasvis
Vihersalaatti
Ruokajuomaksi: vesi,mehu,maito
8,00 €/kpl
Menu 3
Lohi-, kinkku-, kasvis- tai janssoninkiusaus
Vihersalaatti
Patonki/levite
Ruokajuomaksi: vesi, maito, mehu
10,00 €/kpl
Menu 4
Porsaanfile
Kastike
Keitetyt- tai kermaperunat
Vihersalaatti
Patonki/levite
Ruokajuomaksi mehu, vesi ja maito
13,00 €/kpl
Menu 5
Nakit
Broilerin koipipalat
Lihapullat
Suolakurkut ja sipulirenkaat
Perunasalaatti sekä vihersalaatti
Patonki/levite
Ruokajuomaksi mehu, vesi ja maito
15,00 €/kpl
Menu 6
Smetanalohi
Keitetyt perunat
Vihersalaatti
Patonki/levite
Ruokajuomaksi mehu, vesi ja maito
14,00 €/kpl
KOKOUSKAHVITUKSET
kahvi/tee + makea kahvileipä
3,50 €/hlö
KOKOUSKAHVITUKSET 2
kahvi/tee + piirakkapala
(lohi-, kasvis-, kinkkupiirakka)
4,99 €/hlö
KOKOUSKAHVITUKSET 3
kahvi/tee + pasteija tai sämpylä
4,49 €/hlö

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen kuntokeidas@fittari.fi tai puhelimitse numeroon 013126558. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 40 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Fitness&aerobic club Oy
Tilan osoite Linnunlahdentie 10
80100 Joensuu

Sijainti kartalla