SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Jacuzzi - Allas- ja saunatilat

Jacuzzi - Allas- ja saunatilat on hyvin varusteltu juhliin, kokouksiin ja saunailtoihin soveltuva tila keskeisellä paikalla Porin keskustassa. Tilaa on yhteensä ruhtinaalliset 300 neliötä ja tila soveltuu jopa 40 hengen tilaisuuksiin! Saunaosasto sekä suihkutilat on uusittu kesällä 2015! (Uudet kuvat uupuvat vielä saunan osalta!)

Oleskelutiloista löytyy hyvä kokous- ja viihdevarustelu:

  • Äänentoistojärjestelmä ja karaokelaitteet - vahvistimeen voi kytkeä esim. oman soittimen tai tietokoneen
  • 46" taulu-tv
  • DVD-soitin
  • Videotykki (erillisestä pyynnöstä yritystilaisuuksiin)

Oleskelutiloissa on lisäksi biljardipöytä. Tila on myös varustettu perustarvikkeisella keittiöllä, josta löytyy hella, mikroaaltouuni, jääkaappi-pakastin, ruokailuvälineistö yms.

Tilavaan ja tyylikkääseen saunaan mahtuu kerralla jopa noin 15 hengen porukka. Nimensä mukaisesti tiloista löytyy myös uima-allas (4 x 10 m), jossa voit rentoutua illanvieton lomassa. Uima-altaan vesi on lämmitetty n. 30 asteeseen. Tila soveltuu hyvin myös esimerkiksi lasten synttärikutsuihin

Sijaintinsa ansiosta iltaa on helppo jatkaa Porin yössä. Vain korttelin päässä sijaitsee useita ravintoloita ja yökerhoja.

Omat ruoat ja juomat on sallittu!

Tervetuloa viihtymään!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
2,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1 § VARAAMINEN

Saunan ja kokoustilan varauksen kesto ja alkuaika sovitaan varauksen yhteydessä. Saunatilojen on kuitenkin oltava tyhjät klo 24 mennessä. Saunan vuokraajan on oltava vähintään 18-vuotias.

2 § TILOJEN AVAUS

Avainta ei luovuteta vuokraajan käyttöön muuten kuin poikkeustapauksissa ja se vaatii erillisen neuvottelun varaajalta. Ovet tullaan avaamaan sovittuna varausaikana ja opastetaan paikan tavat. Vuokraaja huolehtii oven perässään kiinni.

3 § PERUUTUSEHDOT

Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.

4 § VAHINGONTEKO JA LISÄSIIVOUS

Saunatilojen vuokraaja vastaa vuokra-aikana Jacuzzille ja kiinteistön omistajalle tai niiden omaisuudelle aiheutuneista vahingoista sekä niiden korjaamisesta aiheutuneista kustannuksista.

Saunatilojen tulee olla siistissä kunnossa vuokrauksen jälkeen ( = irtoroskat roskiksissa, pullot koreissa tai kerättynä, lautaset ja lasit yms. astianpesukoneessa ). Mikäli vuokrauksen jälkeen ilmenee lisäsiivoustarvetta, laskuttaa Jacuzzi vuokraajaa erittelyn ja toteutuneiden kustannusten perusteella. Kiinteistölle ja irtaimistolle aiheutuneet vahingot laskutetaan toteutuneiden kustannusten ja sitä vaatineen työn mukaisesti.

5 § JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

Vuokratiloissa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan 40 hlöä.

Jacuzzin tai sen valtuuttamalla edustajalla on oikeus tarpeen vaatiessa keskeyttää tilaisuus vuokratiloissa mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille.

Vuokraaja ei saa tuoda vuokratiloihin omia äänentoistolaitteita. Tupakointi tapahtuu ainoastaan sisätiloissa. Tätä varten on takan läheisyyteen asennettu ilmansuodatin, joka tulee laittaa päälle tupakoitaessa. Omia juomia ja ruokia saa tiloihin tuoda.


6 § REKLAMAATIOT

Mahdolliset reklamaatiot on esitettävä heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen kariloy@live.com tai puhelimitse numeroon 040-762 4618. Jacuzzi ei vastaa sellaisesta vuokraajalle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu Jacuzzille riippumattomista syistä (force majour).

Jacuzzi pidättää itsellään oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.


Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 3.97
Tilan kunto
3.97
Hinta/laatu-suhde
4.07
Varustelu
4.45
Tilan siisteys
3.72
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 29 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 477 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 29 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 3
<< Edellinen 1 | 2 | 3

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
2
Varustelu
3
Siisteys
1
20
10/2023

Tila törkyisessä ja ränsistyneessä kunnossa. Joka paikka täynnä haisevia pyyhekasoja. Uima-allas ruskeassa kuplivassa mönjässä. Suihkutilat ja sauna on siistit ja bilispöytä kiva. Mikäli ei uima-allasta kaipaa niin tila menettelee illanistumiseen, varaudu siivoamaan. Sijainti loistava.


Palaute annettu 17.11.2023 09:34:44 nimellä AP.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
1
25
10/2023

Tila oli kylmä ja likainen.


Palaute annettu 15.11.2023 10:12:54 nimellä Pettynyt.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
2
20
03/2022

Tilaa oli riittävästi, musiikkilaitteistoa ei saatu toimimaan.


Palaute annettu 26.10.2022 09:46:08 nimellä Timo.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
2
Varustelu
3
Siisteys
2
8
02/2021

Likainen paikka. Sukat tarttuivat lattiaan, pöydän pinnat oliviat tahmeat ja koko paikassa haisi kalja. Astiat olivat likaisia ja yhdellä pöydällä oli lasinsiruja. Uima-altaan vesi oli myös likaista. Ei kiva paikka lasten synttäreille.


Palaute annettu 19.8.2021 18:21:21.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
5
Siisteys
1
30
09/2020

Pääsimme juhlatilaan n. 20 min myöhässä. Juhlatila oli edellisten jäljiltä siivoamatta. Lattialla oli tupakantumppeja ja keittiössä aivan järjetön siivo; roskaa, pulloja, ruokaa, tiskaamattomia astioita yltäpäätä jossain ihme limassa. Vuokrasin juhlatilan ajatellen karaoken suurena kuluttajana, että nyt päästään kunnolla laulamaan. Karaokelaitteet eivät toimineet, levyt suurin osa rikkinäisiä. Minulla on itsellä kotona sama laite, joten siitä ei ole kyse ettenkö olisi niitä osannut käyttää. Jouduimme lähteä hakemaan kotoa oman laitteeni ja biisit.
Saunasta ja allastilasta ei mitään pahaa sanottavaa.
Laitoin asiasta palautetta sähköpostitse (joka ei mennyt perille, koska omistajan sähköposti oli täynnä) ja Whatsappin kautta saamatta mitään vastausta.


Palaute annettu 25.12.2020 19:06:54 nimellä 30v synttärit.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
2
Varustelu
5
Siisteys
2
10
05/2018

Remonttia tehty kovin hutiloiden ja tilat epäsiistit ja vanhat. Pinttynyt tupakan haju.


Palaute annettu 4.5.2018 08:55:02.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
15
04/2018

Hyvä paikka. Lähellä baareja.


Palaute annettu 16.4.2018 11:01:45 nimellä J.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
3
-
02/2018

Toimiva ja tilava. Upea sauna ja hyvät pesuhuoneet. Allas oli sopivan iso. Kaikki tarvittava löytyi paikan päältä. Valaistusta olisi lisää kaivannut altaalle ja irtotavaroita pois nurkista. Voin ehdottomasti suositella!!!


Palaute annettu 28.3.2018 06:00:33 nimellä Kerttu.
 

Asiakas- tai kutsuvierastilaisuus

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
2
Varustelu
4
Siisteys
1
35
11/2017

Tilat olivat avarat ja sinne mahtui hyvin niin ruokailemaan kuin saunomaankin. Tilat olivat aavistuksen epäsiistit. Lattiat ja keittiö. Uima allas oli myös vähän samea.


Palaute annettu 20.11.2017 16:19:27.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
25
07/2017

Tilat olivat tilavat, mutta kaikkialla oli aika tahmaista. Sauna ja allastilat olivat hienot. Keittiö oli toimiva, mutta en missään tapauksessa hyväksy sisällä tupakoimista. Siihen tarvittaisiin erillinen tila.


Palaute annettu 23.7.2017 12:59:22 nimellä Heidi.
 

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 3
<< Edellinen 1 | 2 | 3

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 40 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Kari Löytökorpi
Tilan osoite Antinkatu 8
28100 Pori

Sijainti kartalla