SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Himoksen Piilopirtti

Himoksen savusaunalla varustettu idyllinen piilopirtti sopii hyvin erilaisiin kokouksiin ja illanviettoihin. Piilopirtti sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Himoksen rinteiltä luonnonkauniilla ja rauhallisella paikalla Tervajärven rannalla.

Piilopirtin savusauna kabinetteineen tarjoaa puitteet jopa 20 hengen tilaisuuksiin. Kabinetin varustukseen sisältyy videotykki, tv ja äänentoisto. Kabinetin pöydän ääressä on tilaa 14 hengelle. Terassilta löytyy lisäksi kaksi neljän hengen terassipöytää.

Keittiönurkkauksessa käytettävissä on liesi, uuni, kahvinkeitin, jääkaappi, pakastin ja perusastiasto. Tilassa onnistuu myös oman ruoan laittaminen.

Aito savusauna tarjoaa varmasti rentouttavat löylyt tilaisuuden osallistujille. Palveluun sisältyy savusaunan lämmittäminen valmiiksi. Kesäisin saunasta on mukava käydä oman laiturin kautta uimassa Tervajärvessä. Lisäksi lisäpalveluna tilaisuuteen on mahdollista tilata lämmitettävä palju, joka tarjoaa rentouttavaa ja mukavaa ajanvietettä erityisesti talvella ja toki myös kesäisin!

Vuokrahintaan sisältyy tuvan ja savusaunan käyttö, pyyhkeet sekä siivous. Tilaa vuokrataan vain koko illaksi kerrallaan.

Tervetuloa viettämään onnistunut tilaisuus idylliseen ympäristöön!

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Lämmin palju
Lämmitettävä paljukylpy valmiina pihalla.
150,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen tuomo.levola@lomahimos.fi tai puhelimitse numeroon 0400 640681. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 5.00
Tilan kunto
5.00
Hinta/laatu-suhde
5.00
Varustelu
5.00
Tilan siisteys
5.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 1 arvosteltuun tilaisuuteen, jossa on ollut yhteensä 12 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 1 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Polttarit

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
12
11/2015

Hieno savusauna ja herkullinen ruoka. Puitteet mahtavat onnistuneelle illalle.


Palaute annettu 17.11.2015 10:41:44.
 

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Tulepa Tours Ky
Tilan osoite Nuppulanrinne 72
42100 Jämsä

Sijainti kartalla