Himoksen Piilopirtti

Himoksen savusaunalla varustettu idyllinen piilopirtti sopii hyvin erilaisiin kokouksiin ja illanviettoihin. Piilopirtti sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Himoksen rinteiltä luonnonkauniilla ja rauhallisella paikalla Tervajärven rannalla.

Piilopirtin savusauna kabinetteineen tarjoaa puitteet jopa 20 hengen tilaisuuksiin. Kabinetin varustukseen sisältyy videotykki, tv ja äänentoisto. Kabinetin pöydän ääressä on tilaa 14 hengelle. Terassilta löytyy lisäksi kaksi neljän hengen terassipöytää.

Keittiönurkkauksessa käytettävissä on liesi, uuni, kahvinkeitin, jääkaappi, pakastin ja perusastiasto. Tilassa onnistuu myös oman ruoan laittaminen.

Aito savusauna tarjoaa varmasti rentouttavat löylyt tilaisuuden osallistujille. Palveluun sisältyy savusaunan lämmittäminen valmiiksi. Kesäisin saunasta on mukava käydä oman laiturin kautta uimassa Tervajärvessä. Lisäksi lisäpalveluna tilaisuuteen on mahdollista tilata lämmitettävä palju, joka tarjoaa rentouttavaa ja mukavaa ajanvietettä erityisesti talvella ja toki myös kesäisin!

Vuokrahintaan sisältyy tuvan ja savusaunan käyttö, pyyhkeet sekä siivous. Tilaa vuokrataan vain koko illaksi kerrallaan.

Tervetuloa viettämään onnistunut tilaisuus idylliseen ympäristöön!

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Lämmin palju
Lämmitettävä paljukylpy valmiina pihalla.
150,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 5.00
Tilan kunto
5.00
Hinta/laatu-suhde
5.00
Varustelu
5.00
Tilan siisteys
5.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 1 arvosteltuun tilaisuuteen, jossa on ollut yhteensä 12 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 1 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Polttarit

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
12
11/2015

Hieno savusauna ja herkullinen ruoka. Puitteet mahtavat onnistuneelle illalle.


Palaute annettu 17.11.2015 12:41:44.
 

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Tulepa Tours Ky
Tilan osoite Nuppulanrinne 72
42100 Jämsä

Sijainti kartalla