SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Mäkelänkadun Edustussauna

Mäkelänkadun Edustussauna tarjoaa upeat puitteet isoihinkin tilaisuuksiin; kokoustamiseen, edustustilaisuuksiin, saunailtoihin, polttareihin ja muihin juhlatilaisuuksiin. Noin 300 m² kokoinen edustus- ja saunatila on rakennettu alun perin Amer-yhtymän edustuskäyttöön.

Tila koostuu hyvin varustellusta edustus- ja oleskelutilasta sekä saunaosastosta, jotka soveltuvat niin kokouksiin kuin illanviettoihinkin. Tilan sydämessä sijaitsevan takan ääreen mahtuu suurempikin porukka. Edustustilan varustukseen sisältyy 65” smart-tv sekä ruokailutilaan suunnattu pienempi tv, bluetooth -äänentoisto, kylmäkaapit, uunillinen liesi ja astiasto.

Upea saunaosasto ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Reilun kokoiseen saunaan mahtuu kerralla jopa 20 henkilöä. Lisämukavuutta tuo tilavissa suihkutiloissa sijaitseva pulahdusallas, jossa voi saunomisen lomassa käydä viilentymässä.

Toimimme cateringpalvelun kanssa yhteistyössä, jonka kautta voi tilata ruokamenut ja tarvittaessa myös tarjoiluhenkilökuntaa. Tarvittaessa menut pystytään räätälöimään toivomallanne tavalla.

Tilassa ei ole anniskeluoikeuksia, joten omien juomien tuonti on sallittua.

Tervetuloa viihtymään!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
2,50 €/kpl
Takkapuut (säkki)
18,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

VARAUS- JA SOPIMUSEHDOT

Näitä ehtoja sovelletaan Arkitilat Oy:n (“Vuokraaja”) hallinnoiman Mäkelänkadun saunan tilojen vuokraukseen sekä määritellään Varaajan vastuut ja velvollisuudet.

1. VARAAMINEN
Mäkelänkadun saunan tiloissa saa yhtäaikaisesti olla korkeintaan 60 henkilöä. Vuokraajalla tai tämän valtuuttamalla edustajalla on oikeus tarpeen vaatiessa keskeyttää tilaisuus tiloissa, mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille tai sallittu henkilömäärä ylittyy. Varaaja on velvollinen maksamaan vartijan käynnistä koituneet kustannukset, mikäli siihen tulee tarvetta.
Tilan varauksen alkamis- ja päättymisaika on ilmoitettu tilausvahvistuksessa. Varaus vahvistuu, kun Varaaja hyväksyy nämä varaus- ja sopimusehdot tai kun vuokra on kokonaisuudessaan maksettu.
Vuokratun tilan tulee olla tyhjä varauksen päättyessä. Varaajan tulee olla vähintään 18-vuotias. Mikäli vuokratiloja on käyttämässä alle 18-vuotiaita, on tästä ilmoitettava varausta tehtäessä. Turvallisuussyistä Vuokraaja tarvitsee Varaajalta osallistuvan henkilön yhteystiedot.
Mahdollisista lisätunneista tulee sopia Vuokraajan kanssa erikseen ja niistä veloitetaan hinnaston mukainen erillinen maksu. Käytetyt lisäpyyhkeet sekä muut jälkikäteen tilatut lisäpalvelut veloitetaan Varaajalta erikseen. Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tiloissa on kielletty ilman Vuokraajan etukäteen antamaa kirjallista lupaa.

2. LISÄTUNTIEN OSTO
Lisätunnit tulee ostaa ennen varauksen alkua. Voit olla yhteydessä lisätunneista joko sähköpostitse saunat@arkitilat.fi tai puhelimitse 040 840 3069.

3. PERUUTUSEHDOT
Ylivoimaisen esteen takia tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.
Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.

4. HINNAT JA MAKSUEHDOT
Voimassa olevat hinnat määritellään erillisessä tarjouksessa tai muiden yhteistyökumppaneiden palveluissa. Ilmoitetut hinnat sisältävät voimassa olevat arvonlisäverot. Vuokrahinta maksetaan kokonaisuudessaan varaamisen yhteydessä verkkomaksuna tai laskulla erikseen sovittavalla tavalla. Vuokran tulee olla maksettuna ennen vuokra-aikaa, ellei erikseen ole muuta sovittu. Veloitettaessa laskulla ei peritä laskutuslisää. Laskun viivästyskorko on korkolain mukainen.

5. TILOJEN AVAUS
Varaajalle toimitetaan ennen tilaisuutta ovikoodi. Ovikoodi on käytössä varauksen ajan. Mikäli Varaaja luovuttaa ovikoodin eteenpäin, on hän vastuussa mahdollisista väärinkäytöistä.
Varaaja on velvollinen lukemaan ohjeet ja toimimaan näiden mukaisesti. Ohjeet löytyvät myös vuokratilasta.
Omien ruokien/juomien ja muun rekvisiitan tuominen tilaan, ja vieminen pois tiloista tulee tapahtua yhdessä sovitun vuokra-ajan puitteissa. Varaaja huolehtii poistuessaan, että tilat ovat kunnossa.

6. JÄRJESTYSSÄÄNNÖT JA SIIVOUSOHJEET
Tilojen tulee olla perussiistissä kunnossa vuokrauksen jälkeen (roskat roska-astioissa, pullot ja tölkit kerättynä, astiat astianpesukoneessa tai kerättyinä keittiön tasolle). Mahdolliset lasinsirut ja muut jätökset pitää poistaa. Ethän laita pulloja ja roskia samaan säkkiin, olemme ympäristöystävällinen yritys ja lajittelemme kaikki jätteet. Jätteiden sekoittaminen hankaloittaa työtä huomattavasti.
Ulkokengät on jätettävä eteiseen tilaisuuden sen suinkin salliessa.
Tilan valokatkaisimet löytyvät eteisestä vessan oven vierestä sekä ruokailutilan pitkän pöydän vierestä seinältä. Keittiössä on omat valokatkaisijat.
Tiloihin saa tuoda omia juomia ja ruokia. Keittiössä olevat astiat ja ruokailuvälineet ovat käytettävissä.
Tilassa on JBL:n Party Box 100 bluetooth äänentoistolaite.
Takan pelti on auki ja takkaimuri on aina päällä.
Varaajan on siirrettävä kaikki siirtämänsä kalusteet paikoilleen.
Muissa kuin vuokratuissa tiloissa tulee aina olla pukeutunut. Pyyhe päällä kulkeminen muissa kuin vuokratuissa tiloissa on siis kielletty. Ylimääräistä liikkumista kiinteistöjen yhteisissä tiloissa tulee välttää. Huomioithan, että aula- ja käytävätilat ovat vain tiloihin kulkemista varten.

7. SAUNAN LÄMMITYS:
Saunojen päälläoloaika sovitaan etukäteen Varaajan kanssa, ja aika ohjelmoidaan Vuokraajan toimesta etukäteen.
Mikäli Varaaja laittaa itse kiukaan päälle ja jättää sen päälle tilan vuokra-ajan päätyttyä, Vuokraajalla on oikeus veloittaa Varaajalta 100 € lisämaksua.

8. VAHINGONTEKO JA LISÄSIIVOUS
Varaaja vastaa vuokra-aikana Vuokraajalle, kiinteistölle ja/tai kolmannelle osapuolelle tai näiden omaisuudelle aiheutuneista vahingoista (myös välillisesti syntyneistä vahingoista) sekä niiden korjaamisesta aiheutuneista kustannuksista täysimääräisesti. Mikäli Varaaja rikkoo jotain vuokrattavan tilan tai kiinteistön irtaimistoa tai kiinteää kalustoa, veloittaa Vuokraaja korjauksesta aiheutuneiden kulujen lisäksi vähintään yhden tunnin työn
55 €/h sekä rikkoutuneen tavaran poisvienti- ja kierrätyskuluja vähintään 100 € tai alihankkijan veloittaman laskun mukaan.
Mikäli vuokrauksen jälkeen ilmenee vuokratulle tilalle tai kiinteistön yhteisille tiloille lisäsiivoustarvetta, laskuttaa Vuokraaja Varaajaa toteutuneiden kustannusten perusteella 55 €/alkava tunti, eritelisä 100 €/erite.
Kadonneista pyyhkeistä veloitetaan 25 €/pyyhe.
Hätäuloskäyntien käyttö aiheuttaa hälytyksen, ja turhasta käytöstä veloitetaan vähintään 100 €.
Huomaathan, että savukoneen käyttö tiloissa on ehdottomasti kielletty. Savukoneen käyttö aiheuttaa palohälytyksen. Palohälytyksestä aiheutuvat kustannukset koituvat Varaajan vastuulle.
Mikäli lasinsiruja joutuu altaaseen tai altaan vesi likaantuu muulla tavoin käyttökelvottomaksi, Varaaja tiedostaa, että uima-allas tulee tyhjentää turvallisuussyistä kokonaan. Varaaja vastaa altaan tyhjennyksestä, puhdistuksesta ja täytöstä aiheutuneista kustannuksista ja lasku työstä lähetetään suoraan Varaajalle. Aiheutuvasta lisätyöstä ja vesimaksuista veloitetaan vähintään 250 €.

9. LÖYTÖTAVARAT
Varausajan päätyttyä tilat tulee tyhjentää kaikista mukana tuoduista tavaroista. Tiloihin mahdollisesti jääneitä arvotavaroita voi tiedustella sähköpostitse saunat@arkitilat.fi. Löytötavaroita ei kuljeteta Varaajalle, vaan Varaaja noutaa ne erikseen sovitulla tavalla. Vuokraaja ei vastaa tilaan jääneistä tavaroista.

10. REKLAMAATIOT
Mahdolliset tiloihin liittyvät puutteet ja muut huomautukset on ilmoitettava Vuokraajalle välittömästi. Reklamaatiot on esitettävä Vuokraajalle viimeistään vuokrausta seuraavana arkipäivänä kirjallisena sähköpostiin saunat@arkitilat.fi.

11. VUOKRAAJAN OIKEUS PERUUTUKSEEN
Ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa Vuokraaja voi peruuttaa tilan varauksen. Tällöin Varaaja saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin. Muita peruutuksen takia Varaajalle aiheutuneita kustannuksia Vuokraaja ei korvaa. Vuokranantaja pidättää itsellään oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

VARAAMME OIKEUDEN PÄIVITTÄÄ EHTOMME TARPEEN VAATIESSA.

VUOKRAAJA: Arkitilat Oy, Mutkatie 8, 04500 Kellokoski, 040 840 3069, Y-tunnus: 3238226-9

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.52
Tilan kunto
4.33
Hinta/laatu-suhde
4.52
Varustelu
4.43
Tilan siisteys
4.31
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 42 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 1317 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 42 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 5
<< Edellinen 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
55
02/2024

Meillä oli mahtava ilta Mäkelänkadun saunan hienoissa puitteissa. Avara tila mahdollistaa suuremmankin porukan viihdymisen ja saunan lauteilla nautittiin lempeistä mutta reippaista löylyistä.


Palaute annettu 3.2.2024 14:24:37.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
4
35
12/2023

Tilat olivat avarat ja viihtyisät, tuntui kuin olisi astunut suurempaan saunatupaan.


Palaute annettu 18.12.2023 11:30:01 nimellä Pikku joulu porukukan edustaja.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
30
11/2023

Viihtyisät tilat, oikein toimivat. Oli siistiä.


Palaute annettu 27.11.2023 11:54:41 nimellä NL.
 

Kokous

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
-
01/2023

Tila oli mainio, siisti ja sauna erinomainen.
Ainoa palaute tuli kokoustilassa olevan näytön koosta joka oli niin pieni, että pöydän toisesta päästä ei nähnyt mitään. Samoin pimeään tilaan sisään tultaessa oli haasteita löytää mistä valot saadaan päälle, kun kaikki oli pimeänä.
Muuten erinomainen kokemus


Palaute annettu 18.1.2023 13:02:47.
 

Kokous

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
50
12/2022

Suosittelen! Hyvät tilat ja nopeat vastaukset tiedusteluihin.


Palaute annettu 12.12.2022 10:30:53 nimellä Samuel.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
30
10/2022

Mäkelänkadun Edustussaunan sauna- ja oleskelutila oli erittäin mukava ja iso, juuri sopiva meidän kokoiselle porukalle ja meidän tarpeisiin. Porukka oli n. 30 hengen kokoinen ryhmä ja tilaa oli runsaasti. Keittiötilat olivat erittäin kattavat ja yleinen siisteystaso oli hyvä. Käytännön lisätiedot annettiin sopivasti päivää ennen tuloa ja oli erittäin helppoa löytää tilat. Äänijärjestelmä toimi moitteettomasti. Hinta oli tämän kokoiselle porukalle myös sopiva.


Palaute annettu 30.10.2022 09:01:35 nimellä Chride.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
4
25
08/2022

Tila oli siisti, kaunis, tilava ja juuri sellainen kuin mainoskuvissa. Meillä oli hieno ilta! Ainoa harmitus oli se, että takkaan ei löytynyt halkoja paikan päältä, joten jouduimme hakemaan ne itse kaupasta illan aikana. Muutoin kaikki oli täydellistä ja saunassa lempeät löylyt!


Palaute annettu 15.8.2022 08:58:03.

Tilan vastaus:.
Takkapuut ovat lisämaksullinen palvelu, jota tarjotaan aina varauksen yhteydessä.

 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
-
12/2021

Osa saunojista olisi kaivannut kuumempia löylyjä. Suihkutilat vaatisivat pientä huoltoa yksityiskohtiin, nurkkiin ja saumauksiin. Huuvan alueelle voisi tehdä jotain, esim tekotakka tai tv-näyttöjä eri suuntiin. Nykyisellään alue jää tyhjäksi istujista.


Palaute annettu 11.1.2022 08:06:07 nimellä Timo.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteesta. Sauna on tällä hetkellä remontissa ja myös suihkutilan saumat käyvät perusteellisen puhdistuksen/uusimisen. Takka on suojeltu, joten sille ei voi tehdä mitään.

 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
4
50
09/2021

Miellyttävä kokemus, hyvin tilaa isollekin porukalle, viihdyimme hyvin. Yhteydenpito tilan omistajan kanssa sujui erinomaisesti. Joiltain osin siivouksessa oli ollut puutteita ja muutama pintapuolinen vika, muuten kaikki kunnossa.


Palaute annettu 25.9.2021 11:04:48 nimellä R.

Tilan vastaus:.
Hei, tilojen isäntä vaihtunut lokakuun alusta. Panostamme jatkossa erityisen paljon siivoukseen, jotta kaikille tulisi kaikin puolin miellyttävä saunakokemus.

 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
1
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
1
40
07/2021

Tila itsessään tilava ja kattava. Valitettavasti palvelu omistajan suunnalta oli kehnoa ja lukuisia paikkoja oli rikki. Pukuhuoneen ovia oli rikki, yksi vessoista oli rikki, tilaan tultaessa siellä täällä oli roskia, toinen jääkaapeista oli rikki jne….
Kokemus olisi ollut loistava jos paikat olisi ollut ehjinä ja siisteinä.


Palaute annettu 29.7.2021 11:26:52 nimellä Aleksi.
 

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 5
<< Edellinen 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 50 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Arkitilat Oy
Tilan osoite Mäkelänkatu 87
00610 Helsinki
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla