SaunaOnline Taloyhtiö
 

Haikusauna

Etsitkö elämyksellistä saunomiskokemusta läheltä Jyväskylää?

Haikusauna tarjoaa saunojilleen ikimuistoisen ja eksoottisen saunomiskokemuksen! Pehmeänkosteisiin löylyihin mahtuu kerralla kietoutumaan kerralla isompikin porukka. Haikusaunan suositeltu henkilömäärä on max. 30 henkilöä.

Saunomisen yhteydessä mahdollisuus rentoutua paljussa tai vaikkapa pulahtaa järvessä. Kesäisin frisbeegolfin, petanguen ja lentopallon pelaaminen on mahdollista saunan läheisyydessä.

Saunan yhteydessä on katettu ja lämmittimillä varustettu terassi, jossa voitte jatkaa illanviettoa ja esimerkiksi ruokailla. Terassilla on istumatilaa noin 20 hengelle.

Juhlaa tai kokousta varten voitte myös varata lisäpalveluna Villa Kivitaskun, joka sijaitsee noin 100 metrin päässä saunalta. Villa Kivitasku on hirsitalo, joka tarjoaa puitteet jopa 60 hengen tilaisuuksiin. Villa Kivitasku varustuksesta löytyy videotykki, fläppitaulu, piirtoheitin, piano, takka ja tarjoilukeittiö.

 

 

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Lisähenkilömaksu jos yli 10 hlö
Tilan perusvuokra sisältää max. 10 henkilöä. Mikäli henkilömäärä on yli 10, tulee ylittävältä osuudelta maksaa lisähenkilömaksu henkilömäärän mukaan. Mikäli tilaisuuden osallistujamäärä ei ole vielä tiedossa, voit maksaa lisähenkilömaksun myös myöhemmin.
9,99 €/hlö
Palju
Puulämmitteinen palju. Mahtuu 8 henkilöä.
Talviaikana marras-huhtikuu 160€
124,00 €/kpl
Saunamenu 1
Vihersalaatti, ruisleipä, makkara, sinappi
10,00 €/kpl
Saunamenu 2
Loimulohi, peruna, talon kastike, salaatti, ruisleipä
31,92 €/kpl
Villa Kivitasku
Takallinen hirsitalo ruokailuun, 60 henkeä
18,60 €/hlö

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen info@kivitasku.com tai puhelimitse numeroon 0505237740. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 5.00
Tilan kunto
5.00
Hinta/laatu-suhde
5.00
Varustelu
5.00
Tilan siisteys
5.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 1 arvosteltuun tilaisuuteen, jossa on ollut yhteensä 7 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 1 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
7
05/2016

Sauna oli mahtava ja kokemus kaikille! Ehdottomasti suosittelen kaikkia testaamaan tätä paikkaa.


Palaute annettu 2.6.2016 07:12:19.
 

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 60 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Puunsyy Ky
Tilan osoite Kivitaskuntie 48
40950 Muurame

Sijainti kartalla