SaunaOnline Taloyhtiö
 

Haapaniemen Savusauna

  • Haapaniementie 165, 74150 Iisalmi

Haapaniemen haapahirrestä rakennettu Savusauna tarjoaa kylpijöilleen kokonaisvaltaisen elämyksen. Kiuaskivet kuumennetaan perinteiseen tapaan ennen saunomista niin kuumiksi, että ne päästävät lämpöä hitaaseen tahtiinsa suuremmankin porukan saunomisen ajan. Kerrallaan lauteille sopii viitisentoista kylpijää.

Uinti raikkaassa Haapajärvessä kruunaa savusaunomisen, kesällä käytettävissä hiekkaranta, talvella avanto, jossa uinti on asiakkaan omalla vastuulla.

Haapatupa ja 13 metriä pitkä terassi savolaisen järvimaiseman äärellä tarjoaa hengähdystauon rentouttavalle saunomiselle. Tuvan käyttö sisältyy saunomisen hintaan.

 

 

 

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Ranskalaiset perunat ja nakit
Ranskalaiset perunat ja nakit, perunasalaatti, patonki ja yrttilevite
10,03 €/kpl
Iso kylpypyyhe
Iso kylpypyyhe.
3,10 €/kpl
Kebabkiusaus (tai kinkkukiusaus)
Kebab- tai kinkkukiusaus, vihreä salaatti, punajuurisalaatti, leipävalikoima, levite.
13,51 €/kpl
Riistakäristys ja perunamuusi
Riistakäristys, perunamuusi, puolukkahillo, vihreä salaatti, leipävalikoima
15,50 €/kpl
Talon riistamakkaroita
Haapaniemen kotitekoista riistamakkaraa
Konjakkisinappia
Veneperunoita
Puolukkahilloa
Kotiruisleipää ja rieskaa
18,01 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen info@haapaniemenmatkailu.fi tai puhelimitse numeroon 0440207701. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Haapaniemen Matkailu Oy
Tilan osoite Haapaniementie 165
74150 Iisalmi

Sijainti kartalla