SaunaOnline Taloyhtiö
 

Pub Wäinö & Galaxie Seinäjoki - Saunatila

Tule viettämään saunailtasi Seinäjoen Galaxieen!

Pub Wäinö & Galaxien saunatiloissa onnistuvat virkistysillat ja palaverit niin yrityksille kuin yksityisillekin. Juuri uudistuneelta saunaosastoltamme löytyy mm karaokelaitteisto,  lisäksi käytössäsi on hieno 16 hengelle sopiva kabinettitila illanviettoa tai kokoustamista varten. Ison kabinettitilan varustukseen sisältyy myös televisio ja stereot.

Illan ohjelmaan on myös helppo yhdistää esimerkiksi biljarditurnaus Galaxie Centerin tiloissa ja sen jälkeen voi lähteä jatkamaan iltaa Viihdemaailma Ilonaan (Kysy VIP-tarjous)

Kabinettitilaan voitte tilata paikan päällä myös ruokatarjoilut Galaxie Centerin ravintolan puolelta.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
3,00 €/kpl
VIP-palvelut
Viihdemaailma Ilonan VIP- palvelut käytössäsi erikseen sovittaessa. Ilmoita kiinnostuksestasi valitsemalla tämä ja olemme teihin yhteydessä heti varauksen jälkeen. Ilonasta löytyy mm. Karaokekoppeja ja VIP-pöytiä.
0,00 €/kpl
Peli-ilta Galaxiessa
Valitse tämä mikäli olet kiinnostunut saamaan tarjouksen saunaporukallesi Galaxien peleistä. Meiltä löytyy mm. 8 x Pool, 1 x Snooker, Pöytäcurling, Ilmakiekko, jne..!
0,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen niko.kymalainen@ravintola.fi tai puhelimitse numeroon 0503319316. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 3.25
Tilan kunto
4.00
Hinta/laatu-suhde
3.75
Varustelu
3.00
Tilan siisteys
4.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 4 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 41 osallistujaa.

Tämä tila on saanut keskimääräistä heikompia arvosanoja, joten tila ei kaikilta osa-alueiltaan ole huippuluokkaa. Tila kuitenkin soveltuu hyvin tilaisuuksiin, joissa kaikkien puitteiden ei tarvitse olla huipputasoa.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 4 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 4. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
4
5
09/2020

Tilat olivat 5 henkilölle hyvät ja sopivan tilavat. Sauna oli myös miellyttävä ja hyvät löylyt lähti myllystä. Juomatarjoilu oli kohdallaan ja karaoke laitteisto oli hauska lisä tilaisuuteen. Miinuksena järjestelyistä voisi sanoa että pyyhkeet eivät olleet valmiina paikalla vaikka olimme ne tilanneet. Meillä oli myös hieman ongelmia äänentoiston sekä karaokelaitteiden toimivuuden kanssa johon turhautui jonkun verran aikaa aluksi. (piti tilata henkilökuntaa paikalle että ne saatiin toimimaan) saunan istuimen suojia ei myöskään ollut tarpeeksi. Muuten kaikki menikin sitten oikein mukavasti ja palvelu pelasi ja saunaonlinen kautta oli helppo suorittaa varaus.


Palaute annettu 21.9.2020 15:19:17 nimellä Palakka.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
16
12/2016

Tila oli hieman pieni 16 hengelle, mutta saimme mennä kapinetin puolelle syömään niin se oli kiva.


Palaute annettu 12.12.2016 06:56:00.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
2
Siisteys
3
10
10/2016

Laittakaa kiukaaseen lisää kiviä niin sieltä saa löylyäkin:) Muuten ok!


Palaute annettu 31.10.2016 06:23:32.
 

Polttarit

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
4
10
09/2015

Ei aikaisempaa kokemusta ko. tiloista. Kaikki toimi ihan mukavasti, ruokatarjoulut yms. Varaus saunaonlinen kautta todella kätevää ja ravintolan yhteyshenkilö toimi hienosti :)
Voin suositella kavereille!


Palaute annettu 14.9.2015 07:30:53.
 

Näytetään tulokset 1 - 4. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 16 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Restamax Oyj
Tilan osoite Kalevankatu 2
60100 Seinäjoki

Sijainti kartalla