SaunaOnline Taloyhtiö
 

Cigges Club

Tyylikäs ja hyvin varusteltu Cigges Club on ihanteellinen paikka järjestää saunailtoja, kokouksia, kisastudioita, polttareita tai muita illanviettoja. 

Modernit ja Arvokkaat tilat saunoineen sijaitsevat omassa talossa, idyllisellä paikalla aivan Turunlinnan kupeessa kivenheiton päässä keskustasta.

Tilava 120-neliöinen tila koostuu seurusteluloungesta, baaritiski jossa kaikki mahdolliset lasit, ruokailu-/neuvottelutila, täysin varustellusta keittiöstä sekä saunaosastosta. Tyylikäs yksityisklubin tunnelmaa henkivä lounge sopii jopa 40 hengen tilaisuuksiin. Loungesta löytyy erikseen 10 hengen ruoka-/neuvottelupöytä, tummilla nahkasohvilla ja -tuoleilla varustettu Sikarilounge, baaritiski sekä runsaasti oleskelutilaa. Loungen kokous- ja viihdevarustukseen sisältyy mm. videotykki, valkokangas ja CD-äänentoistojärjestelmä, jossa kaapeli Padeihin ja puhelimiin. Tilasta pääsee myös suoraan omalle terasille, joka on aidattu ja ja varustettu isolla markiisilla (sähkökäyttöinen). Terassilla on myös  8-10 h ruokapöytä sekä kaasugrilli, joka on asiakkaiden vapaassa käytössä. 

Tilaan voi tuoda omat juomat ja ruoat. Hiljattain uudistettu keittiö tarjoaa hyvät puitteet tarvittaessa myös omien tarjoilujen laittamiselle. Keittiössä käytettävissänne on jääkaappi, pakastin, uuni, liesi, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeittimet sekä kattava astiasto (kattilat, pannut, lautasia yms.).

Viihtyisään saunaosastoon mahtuu kerralla noin 4-5 saunojaa. Erikoisuutena saunassa on myös oma 32" taulu-tv, mikäli esimerkiksi tiukka urheilulähetys pitää ruudun ääressä. Vuokraan sisältyy myös pefletit ja pesutarvikkeet. 5 pyyhettä kuuluu hintaan, Lisäpyyhkeet voit tilata lisäpalveluna tai ottaa omat mukaan.

Tilassa on reilu vuokra-aika ja tila on käytettävissänne ilman lisämaksua jopa seuraavaan aamuun klo 9 saakka! Vuokrahintaan sisältyy myös loppusiivous.

Tilassa on erittäin tehokas ilmavaihtojärjestelmä sekä ionisaattori, ja tilassa saa siis polttaa (ja ilman hajuhaittoja.)

Tervetuloa viihtymään yhteen Turun upeimmista sauna- ja kokoustiloista!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Lisäpyyhevuokra (5kpl kuuluu perusvuokraan)
Tilaa lisäpyyhkeet valmiiksi saunojille.
4,96 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen ciggesclub@gmail.com tai puhelimitse numeroon 0458915376. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.00
Tilan kunto
3.86
Hinta/laatu-suhde
3.71
Varustelu
4.11
Tilan siisteys
4.21
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 28 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 522 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 28 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 3
<< Edellinen 1 | 2 | 3

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
20
05/2022

Kaikki toimi erittäin hyvin. Sähköpostikysymyksiini vastattiin nopeasti ja asiallisesti. Meitä oli 17hlöä ja jokainen piti tilasta. Isot kiitokset ikimuistoisten juhlieni puitteista.


Palaute annettu 9.5.2022 11:13:38 nimellä Timo.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
1
Varustelu
3
Siisteys
2
27
12/2021

Ruhjuinen


Palaute annettu 3.12.2021 10:19:03 nimellä Eveliina Nurmi.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteesta, harmillista, mutta jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen.

 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
30
10/2021

Tyylikäs ja mahtava paikka!


Palaute annettu 18.10.2021 18:12:30 nimellä Ari Pehkonen.
 

Kokous

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
4
07/2021

Hieno paikka hienolla paikalla! Tykkäämme poltella sikareita ja sellaisia tiloja ei ole liikaa tarjolla. Sigge's Club on tyylikäs ja sopii hyvin kokouksen ja illanvieton tms. paikaksi. Sijainti Turun linnan naapurissa arvokas eikä liian kaukan keskustasta.


Palaute annettu 19.7.2021 07:52:36 nimellä Kimmo.
 

Kokous

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
4
03/2021

Paikka on hieno ja kaikki sujui kitkatta


Palaute annettu 6.3.2021 10:00:23.
 

Asiakas- tai kutsuvierastilaisuus

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
2
Varustelu
4
Siisteys
3
40
10/2020

Tila oli melko siisti ja toimiva porukalle, tekniikka toimi hyvin. Sauna ei lämmennyt kuin kolmessa tunnissa vähän, oletan vastuksen olleen rikki. Astioista suuri osa likaisia, mutta niitä löytyi onneksi paljon. Parvekkeen oveen olisi kiva saada parempi lukko, jotta sitä voisi pitää helpommin kiinni kun ihmiset tupakoivat ulkona (nyt oven salpa oli sen verran jumissa, että ovea oli pakko pitää auki koko illan).


Palaute annettu 19.10.2020 07:13:14 nimellä Melkein toimiva.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteesta. Sauna tarkastettu, ei edellyttänyt toimenpiteitä. Likaiset astiat palautteessa hämmentää, käsityksen mukaan astiat oli pesty kuten siivouksessa aina tehdään. Terassin ovessa oleva haka pitää oven kiinni.

 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
12
10/2020

Paikka on ihanan tunnelmallinen ja monikäyttöinen. Valitettavasti keittiön valot eivät toimineet ja WC:n nuppi puuttui eli jotta vessan sai vedettyä, piti tunkea sormi syvälle wc-säiliöön. Olisi aiheellista hieman tarkastaa, että kaikki toimii.


Palaute annettu 19.10.2020 05:12:17 nimellä työporukan Halloween-juhla.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteesta. Keittiön valaistus toimii normaalisti, katkaisija oli ilmeisesti hukassa. WC:n painike korjattu.

 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
3
20
09/2020

Tilat ovat sopivat noin 20 hengen saunailtaan.
Miinuksena tilan kunto:
-vaikutti siltä että saunan kiukaan kuudesta vastuksesta vain kaksi toimi. Tämän takia sauna lämpesi vain noin 60 asteiseksi.
-wc-pöntön huuhtelunappi oli rikki, seurueemme LVI -Insinööri laittoi korjasi sen riittävään käyttökuntoon.

Muuten tila soveltuu rentoon ajanviettoon erinomaisesti, etenkin pitkä vuokra-aika on ehdoton plussa. Ei tarvitse olla heti puolenyön aikaan olla poistumassa vaan illanvietto voi tarvittaessa jatkua aamuun asti.


Palaute annettu 13.9.2020 09:08:45 nimellä #1.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteesta. Painike vaihdettu ja saunan toimivuudessa ei ollut puutteita.

 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
40
10/2019

Varaus onnistui vaivattomasti ja saunatilan sivuilta näki heti onko tila vapaana vai varattu, joka helpotti paljon. Ohjeistus, avainten haku ja muut käytännön asiat hoituivat selkeästi ja mutkattomasti myös s-postin välityksellä. Plussaa oli mahdollisuus maksaa laskulla. Tila oli viihtyisä ja sopi hyvin meille, vaikka emme saunaa käyttäneetkään.


Palaute annettu 24.11.2019 01:04:52.
 

Polttarit

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
20
04/2019

Viihtyisä tila, ihan hyvä varustelu, pitkä käyttöaika, vähän pieni sauna.


Palaute annettu 15.10.2019 13:24:17 nimellä Pena.
 

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 3
<< Edellinen 1 | 2 | 3

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 40 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Cigges Club Oy
Tilan osoite Satamakatu 14
20100 Turku
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla