SaunaOnline Taloyhtiö
 

Event Lounge

EVENT LOUNGE tarjoaa Teille viihtyisät sauna- ja loungetilat.

Järjestä pikkujoulut, saunaillat, polttarit, karaokeiltamat, yritystapahtumat, tai muuten vaan rento ilta kavereiden kanssa.

Hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva tila on vain noin 7 minuutin päässä Helsingin keskustasta. Tila soveltuu mukavasti jopa 15-20 henkilön tilaisuuksiin.

Tila koostuu viihtyisistä oleskelutiloista, keittiöstä ja saunaosastosta. Oleskelutilojen viihdevarustukseen sisältyy LED-näyttö sekä äänentoistojärjestelmä, johon voit kytkeä myös oman soittimen. Peli-iltoja varten löytyy PS3 pelikonsoli sekä mikrofonit. Keittiössä käytössä on jääkaappi, uuni, liesi,vedenkeitin,kahvinkeitin (muista tuoda omat kahvit) sekä mikroaaltouuni.

Tiloihin voi tuoda omat juomat ja tarjoilut. Tilavaan saunaan mahtuu kerralla noin 6-7 saunojaa.

HUOM!! Vuokraajan ikäraja 18v

TERVETULOA VIIHTYYMÄÄN!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra 4€/kpl
Säästä vaivaa ja tilaa pyyhkeet valmiiksi saunojille.
4,01 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on ehdottomasti kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen info@eventlounge.fi tai puhelimitse numeroon 0442061690. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 3.89
Tilan kunto
3.92
Hinta/laatu-suhde
4.08
Varustelu
3.46
Tilan siisteys
4.19
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 26 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 323 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 26 palautetta.

Näytetään tulokset 21 - 26. Sivu: 3 / 3
1 | 2 | 3 Seuraava >>

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
20
09/2015

-


Palaute annettu 8.9.2015 07:19:30.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
4
12
08/2015

Tilan kuvista sai käsityksen, että tila olisi isompi kuin onkaan. Tila riitti meille just ja just, kun paikalla oli 12 miestä. Järjestelyt hoitui moitteettomasti ja juuri niin kuin sovittiin.


Palaute annettu 2.9.2015 10:40:13.
 

Polttarit

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
2
Siisteys
5
15
07/2015

Tila itsessään oli puhdas ja hienosti sisustettu, varustelutaso olisi voinut olla parempi. Saunalla oli ruuanlaittomahdollisuus, mutta välineitä kuten patalappuja ja kahvinkeitintä ei ollut. Astioita oli kiittettävästi.
Tilan nettisivut olivat puutteelliset; varauksen yhdeydessä olisi hyvä olla mainittuna, että saunalla on oltava tasan silloin, kun varaus alkaa, tai että asiakkaan on ilmoitettava heti, jos aikataulut muuttuvat. Tilassa on nimittäin systeemi, jossa yksityishenkilö tulee avaamaan oven varauksen tekijälle. Olimme itse noin puoli tuntia aikataulustamme jäljessä, ja tämä aiheutti suuresti ongelmia saunatilan omistajalle.

Ongelmia oli myös saunan lämpimäksi saamisessa. Henkilö, joka oven meille avasi, laittoi saunan päälle, mutta sauna ei siltikään ollut puolen tunnin jälkeen lämmin. Soitimme omistajalle, joka neuvoi, kuinka sauna laitettiin päälle, mutta ohjeiden jälkeen sauna ei vieläkään lämmennyt. Jouduimme muutamaan otteeseen vääntämään saunan nupit nollalle ja takaisin päälle, ennen kuin sauna syttyi.
Kolmantena ongelmana oli, että vessapaperia ei ollut kuin vajaa rulla 11 hengelle. Soitimme myös tästä omistajalle, ja hän toi paikan päälle lisää.

Loppujen lopuksi olimme kuitenkin tyytyväisiä; omistaja oli koko ajan tavoitettavissa, ja saimme lisäaikaa saunalla ongelmien kompensoinniksi.


Palaute annettu 3.8.2015 09:01:28.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
10
01/2015

-


Palaute annettu 3.6.2015 18:08:59.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
15
04/2015

-


Palaute annettu 3.6.2015 13:21:22.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
4
15
12/2014

Mukava kompakti ja edullinen tila!


Palaute annettu 3.6.2015 09:18:20.
 

Näytetään tulokset 21 - 26. Sivu: 3 / 3
1 | 2 | 3 Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Event & Saunalounge
Tilan osoite Veneentekijäntie 16
00210 Helsinki
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla