SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Vs.Relax Kokous-ja saunatilat

  • Vähänkyröntie 61, 66500 Vähäkyrö

Vs.Relax on jopa 24 henkilön kokouksiin, illanviettoihin ja erilaisiin juhliin soveltuva viihtyisä kokous/juhlatila ja kylpylä Vähässäkyrössä.

Tilat koostuvat 24 henkilön kokous/oleskelutilasta, keittiöstä, katetusta terassista sekä sauna- ja allasosastosta.  Kokoustila on varusteltu kahdella kokous-/ruokapöydällä, 55" taulu-tv:llä (sis. HDMI-liitäntä ja adapterit) ja Blu-ray-soittimella.Taulu-TV on varustettu nettiselaimella ja erillis näppäimistöllä.  Lisätilaa kokouksille ja illanvietoille tuo katettu terassi, jossa pöydän ääreen mahtuu 14 henkilöä. Terassilta löytyy myös oma 40" taulu-tv liitäntöineen sekä pellettitakka tunnelman luojana. Käytössänne on myös koko tilan kattava langaton kuituliittymä.

Sauna- ja allasosastolla käytössänne on peräti kolme eri saunaa: infrapunasauna, kabinettisauna ja kovien löylyjen ystäville pikkusauna. Kabinettisaunassa on myös 40" taulu-tv, mikäli esimerkiksi tiukka urheilulähetys pitää ruudun ääressä. Saunomisen lomassa on mukava vilvoitella pienessä sisäuima-altaassa. Allasosastolla on myös oma 60" Smart taulu-tv! 

Tiloihin voi tuoda omat ruoat ja juomat. Keittiössä käytössänne on 2kpl jääkaappi/pakastin, induktioliesi, kiertoilmauuni, astianpesukone, kahvinkeitin, mikro, virvokeautomaatti sekä kahviautomaatti.

Lisäksi terassilla on käytettävissä kaasugrilli. Vaihtoehtoisesti voitte tilata maistuvat illallis- tai kokoustarjoilut www.keikkakokki.fi. tai  www.vanhapankki.fi 

Lisäpalveluina voitte tilata kylpijöille tarvittaessa valmiina pyyhkeet ja uimahousut .

Vs.Relaxissa tunnet olevasi kuin kotonasi vain sillä erolla, että meillä et suursiivoa! Tervetuloa rentoutumaan ja viihtymään ystävien kanssa. Myös kuljetukset voimme järjestää puolestanne.

 

Varaukset osoitteesta https://vsrelax.fi/varaus-ja-hinnat.html

Perustiedot

Kapasiteetti 24 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Palveluntarjoaja Vs.Relax
Puhelinnumero
(tiedustelut yms.)
0458651125
Kohteen osoite Vähänkyröntie 61
66500 Vähäkyrö
Varaus Ei online-varattavissa SaunaOnlinesta. Siirry palveluntarjoajan varauspalveluun:

Siirry palveluntarjoajan varauspalveluun


Sijainti kartalla